Şimdi Ara

aver media 303 tv kartı sorunuu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende aver media 303 tv kartı var .

yeni topladıgım (ati chipsetli ekran kartı ve web camda var ) pc herşeyini kurdum .programı açılıyor ama radyo tv hiçbiri çekmiyo.

başka bir bilgisyar taktıgım zaman çalışıyo...(nvidia chipsetli)

sizce çakışma olabilirmii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayarcini -- 19 Kasım 2006; 17:36:41 >

• arkadaşım bendede avermedia studio 303 ve piranha webcam var
    aver'a mail attım doyurucu bi cevap alamadım.
    iki capture sürücüsününde aynı anda çalışmadığını anladım
    avermedia software ini kullanıcağın zaman webcam sürücü ve programını uninstall et
    kullanacağın zaman kurarsın.
  • amd ile çakıştıgını duydum tv kartını degiştirmeye kara verdim düşündümde web camla çakışacagını ama denemedim hiç. kaldırmayı.müşteri kaldırıp kuramazki her zman en yisi degiştirmek.başka bir markadan alıcam.
  • amd ile çakışmakmı?? dalgamı geçiyorsun arkadaşım. kim uyduruyor böyle şeyleri anlamıyorum . işlemci çakışırmı hiç.
    neyse ben sorununuzun cewabını vereyim.

BİLGİSAYARINIZIN BAŞLAT KISMINDAN (BUL) KISMINA
    GİRİP (DOSYA YADA KLASÖR ) SEÇENEĞİNE TIKLAYIN
    DAHA SONRA(TÜM DOSYA VE KLASÖRLERİ TIKLAYIP
    DOSYA ADININ TAMAMI YADA BİR KISMI YAZAN YERE
    (VM303_STI.EXE ) YAZIN. VE (ARA)YI TIKLAYIN
    BULUNAN BU İSİMDEKİ DOSYALARI ÜZERİNE SAĞ TUŞLAYIP SİLİN.
    BÖYLELİKLE TV KARTINIZ VE WEBCAMINIZ BİRLİKTE ÇALIŞACAKTIR. (ALINTIDIR)

• işlemci uyumsuzlugu söz konusu degil. Ancak arkadşaın dedigi gibi 2 capture donanımı çakışmasından oluyor. ama tanıdıgım bir çok kişi hem tv kartı hem webcam kullanabiliyor. MSN de bile bazen tv kartı cıkıyor ama ayarlarından webcami seçinse sorun düzeliyor. yine aver tv kartını tanıttıysanız yazılımından ayarları olabilir.
  • arkadsım sadece exe uzantılı olanımı siliyim?sildim ama bi sonuc alamadım.bende radyp dinlyebiliyorum ama tv seyredemiyorum.kanlları bulamıyorum???
  • Muhtemelen slotunuzda sorun vardır ya da başka bir donanımla çakışıyordur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: k_alii

arkadsım sadece exe uzantılı olanımı siliyim?sildim ama bi sonuc alamadım.bende radyp dinlyebiliyorum ama tv seyredemiyorum.kanlları bulamıyorum???

kanallar ekran kartı driver ı ile de alakalı olabilir. eğer çakışma varsa; çakışan bileşenlerden birini cıkardıysanız onun yazılım artıklarından kurtulmanın en ideal yolu formatlayıp temiz sistemle tekrar denemektir (bence tabii)
  • Bende AverPhone98 ve Pirhana 2 Mps.lik kamera var. Tv ve Web camı kurduktan sonra:

1-Başlattan çalıştırı aç.İçine msconfig yaz-Enter.
    2-msconfig deki başlangıç menüsünden VM303_STI nın karşısındaki işareti kaldır.(başka model web cam larda isim değişik olabilir.Uzantısına bakarak bulabilirsiniz.)Pc yi yeniden başlat.
    3-Windows klasörünün içinde bulunan VM303_STI yı sil.(Sizde değişik isimde olabilir.)Pc yi yeniden başlat.
    4-Tv yi çalıştır.Scan menüsünden arama yaptırmadan çık.
    5-Tv nin kendi ayarlarına gir ve oradan scan yaptır.

Ses içinde : Ses ayar denetimini aç.Seçenekler-Özellikler-Kaydetme Buradaki Lıne-In (veya Giriş) i işaretle va Tamam de.Açılan penceredeki Lıne-In(veya Giriş) in altındaki kutuyu işaretle.(Tv ile Ses kartı arasına takılan ses kablosu ses kartının Lıne-In (veya giriş)girişine takılı olacak.)
    Neticeyi buraya yazmayı unutma ki diğer arkadaşlara yardımcı olması açısından.Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 26 Ocak 2007; 0:26:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.