Şimdi Ara

avermedia 203 yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önce çoklu ortam ses ve video sürücüsünü, sonrada CD deki yazılımı yüklüyorum.Program açılıyor fakat görüntü yok.Ayrıca işlemciyi acayip kastırıyor.Bir kanal numarası girdiğimde veya başka bir işlem yaptığımda geç tepki veriyor.Arkadaşımda denediğimde sorunsuz çalıştı.Ana kartım IC7 max3.Ve ayrıca kasam TA 250.Kasada bi manyetik alan mı desem statik elektrik mi desem bi sorun var.Anakartımı kasanın içinde çalıştıramıyorum.Windows yüklüyor fakat açılmıyor.Siyah bi ekranda takılıyor ve bir süre sonra reset atıyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• 1..aynı ürünü bende kullanıyorum kanal değiştirmek için bir rakama dokunduğunda geç tepki vermesi normal

2..tv kartınının yazılımını kaldırarak Anakart, ses kartı ve ekran kartı sürücülerini tekrar yükleyin, direcx sürümün 9c olursa daha iyi olur. Ardından tv kartı yazılımızı yeniden yükleyin (hangi sürümü kullandığını bilmiyorum ama Avertv internet sayfasında v52031 sürümü var onu indirirsen daha iyi olur)

...........................................KOLAY GELSİN..........................................................
  • 1. AverTV'nin orjinal yazılımı çok dandik, DScaler kullanın bence..(Radyo desteği yok)
    2. İlla AverTV'nin yazılımı diyorsanız avermedia.com'dan son sürümümü indirin. CD'de verilenden daha iyi bir yazılım var orada. 23MB civarı. Aynı kart bende de var. Memnun kalacağınızı umarım.

Saygılar.
  • Şifreli kanal çözebilen bi program önerebilir misiniz?
    Avermedia'nın adı More TV'nin listesinde yok da.
  • ekran kartı tv kartı ve anakart sürücülerini kaldırpc yi tekrar başlat sürücüleri kur en son tv kartını kur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.