Şimdi Ara

avermedia bt 878 çipli tv stüdyo kartının vista sürücüleri yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sitesinde de bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim..bi yerde bulamadım..tv izleyemiyorum

• yardım
  • Bende Vista kendisi buldu ve yükledi, bir tek yazılımını kendim daha önce indirmiş olduğum XP sürücüsünden yükledim sorunsuz çalışıyor. Windows Update'i ya da donanım bulundu uyarısında sürücü istendiğinde internetten sürücü bul'u dene bir bence.
  • Bende Avermedia aver tv studio 203 var. Vistayı kurdum otomatik olarak drivers update i yaptı ve çalıştı.

Fakat Tv izleme açıldığında Vistanın Aero grafik özelliğini devre dışı bırakarak Vista Home Basic moduna geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 12 Mart 2007; 11:52:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VidanjörNecmi

sitesinde de bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim..bi yerde bulamadım..tv izleyemiyorum

valla kardeş benimkisi otomatik olarak bulamadı. bende izleyemiyorum. bayağıda aradım internetten ama nafile. bulursan banada haber ver.
  • Bende cok ugraşdım ama yapdım şöle yapın arkadaşlar,

Kendi cdsindeki xp driverini xp ye nasıl tanıtıyosanız bunuda öle deneyin yani aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle deyin ordan cd yi gösterin driverin olduğı bölümü daha sonra hata vericek yüklenemedi gibi bişeyler dicek yine aynı yerden aygıt yöneticisinden sürücü güncelle deyin manuel olarak altta bütün seçenekleri göster çıkıcak şuan xpden yazıyorum öle bişeydi ordan sizden inf dosyası isiticek o inf dosyasıda cd de vardır muhakkak onu gösterip ok dedinizde kendi driverini bulucak ve ordan yükletceksiniz biraz karışık ama anlarsanız çözümünü yaparsınız
  • bendede otomatik olarak yükledii programıda kendi cdsnden yükledim ve sorunsuz çalışıyor izliyorum fkt media centerda tuner i not found diyor..halbuki sorunsuz kurdum ve izlyebiliorum ya kendi programından ama mediacenterda olmuyor..ne iş?
  • AVerTV 203_AVerTV Studio 203 M16A(AP 5.3.0.22 Driver 7.0.3.3)

Averin sitesinden en son yukarıda yazdığım driveri çekin XP için olanı Vista da çalışıyor... Vistanın kendi bulduğu driverler eski versiyon... En günceli bu...
  • arkadaşlar aynı olay modem içinde olabilirmi ?
  • http://www.aver.com/mpd/support/download/go7.html buraya bi bakın benim avermedia driver lerini burdan indirdim. burada application programıda var çünkü.
  • peki ya media center'daki uyumsuzluk?
  • Bende de Aver DVB S var ( Dijital )
    SÜrücüleri tanıyor
    Yazılımı da kurdum
    Fakat yanıt vermiyor
    Sadece çalıştırınca Görüntüyü Basic olarak değiştiriyor

Az önce Prog DVD yükledim ve ÇALIŞTI :)
    Aver tv nin kendi programı çalışmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 12 Mart 2007; 23:56:24 >
  • Benim anlamadığım konu ben Vistayı Ultimate Türkçe kurdum ama hiç bir sürücüyü kendisi otomatik tanımadı. Bir çok yerde tüm sürücülerin otomatik tanındığını veya XP sürücülerinin yüklenebildiği söyleniyor. Ben bunu da denedim olmadı. Temiz yükleme yerine yükseltme mi yapmak gerekiyordu acaba?
  • Dün sıfırdan kurulum yerine yükseltme yaparak Vistayı kurdum. Bir çok aygıtı kendisi tanıdı. Avermedia da sorun yokmuş galiba...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.