Şimdi Ara

AVG İnternet Security 2013,2014 [1 Yıllık Lisans] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
26
Favori
38.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 adet dizüstü bilgisayara kurdum. Paylaşım için teşekkürler.
  • Bende lisans kısmı nedense boş çıkıyor. Halbuki daha önce dolu çıkmıştı. Yenisini indirdim yine boş çıkıyor, neden acaba?
  • Ben samsung nc10 netbooka kurdum, kasma sıfır. Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala geçerli mi lisans, indiriyoruz ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feiter -- 21 Ağustos 2013; 12:13:31 >
  • 2018e kadar olan lisanstan girmiştim bugün illegal lisans kullanıyorsunuz diye uyarı verdi lisans süresi 30 güne düştü haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redline25 -- 5 Eylül 2013; 8:54:33 >
  • Kurdum, teşekkürler Bu program normal bir antivirüs ile aynı işi mi görüyor yoksa sadece netteki veri trafiğini mi kontrol ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

Kurdum, teşekkürler Bu program normal bir antivirüs ile aynı işi mi görüyor yoksa sadece netteki veri trafiğini mi kontrol ediyor?

Antivirüs ve internet güvenliği bir arada, yani başka bir koruma programına ihtiyacınız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

Kurdum, teşekkürler Bu program normal bir antivirüs ile aynı işi mi görüyor yoksa sadece netteki veri trafiğini mi kontrol ediyor?

Antivirüs ve internet güvenliği bir arada, yani başka bir koruma programına ihtiyacınız yok.

• Free kullanıyordum. Bugün kurdum 374 gün kalan süre verdi. Teşekkürler.
  • eywallah
  • arkadaşlar başka bir key girdikten sonra bu 1 yıllık keyi kabul etmiyor çözümünü bilen kimse var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: redline25

arkadaşlar başka bir key girdikten sonra bu 1 yıllık keyi kabul etmiyor çözümünü bilen kimse var mi

Bende baya denedim olmadı. Regediti temizledim, Uninstaller gibi programlarla kaldırdım vs. bir sürü şey yaptım yemedi. Windowsu yeniden kurmak lazım dostum.
  • teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • free versiyonunu senelerce kullandım, tavsiye ediyorum. eve geçince dizüstü bilgisayarıma kuracağım. konu için ayrıca teşekkür ederim.
  • Teşekkürler.
  • konuya 2014 versiyonları eklenmiştir.
  • eyvallah 2013 ün üstüne 2014 kurdum tekrar 374 günden başladı
  • 64 bit indirdim, lisans problemi yok, çalışıyor teşekkürler.
  • pro versiyon daha mi iyi onu kuralım

• 2013 mü 2014 mü yoksa Pro'yu mu kurmak mantıklı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.