Şimdi Ara

AVG İnternet Security 2013,2014 [1 Yıllık Lisans] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
26
Favori
38.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.avg.com/tr-tr/home-small-office-security#all-tab

AVG Internet Security 2014 en iyi virüs korumamız yazıyor.
  • Bnde internet security 2013 versiyonu kurulu gayette stabil şimdi kaldırıp 2014 lerden hangisini kurayım acaba? Sistem i5 8 gb ram laptop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun :)
  • Internet Security 2014 kurdum 3 bilgisayarıma. Bunda pek kasmıyor (i7 işlemci 6 gb ram var) fakat diğer 2 bilgisayarı zorluyor biraz (biri çift çekirdek işlemcili 2 gb ramli biri 1 gb ramli notebook atom işlemcili) Ram olarak değil de işlemci olarak zorluyor gibi, o da açılırken. Bilgisayar açıldıktan sonra sisteminiz iyi değilse biraz bekleyince kendine geliyor zaten. Açılırkenki kısım sıkıntı yani. Ram kullanımını merak edenler için:

AVG İnternet Security 2013,2014 [1 Yıllık Lisans]

Virüs performansı olarak iyi gibi duruyor. 1 tanesinden haberimin olduğu 2 virüsü anında tak diye buldu yükler yüklemez. Korsan oyun oldukları için antivirüsü sildiydim şimdi virüsleri sildim dedim zaten oynamıyorum. :) Tabi her korsan oyunu da virüs algılamıyor sanırım onlar gerçekten virüslüydü.

• 2014 kurmayın, ben kurdum bilgisayar saçmalamaya başladı, 2013 kuruluyken flash diski taktığım anda görürken 2014 kurunca 30 saniye sonra görüyordu. Az önce kaldırdım flash diski anında görmeye başladı. Sistemimde i7. 2013'e kuracağım inşallah sorun çıkmaz.
    2013 kurmak istediğimde lisans yeri boş çıkıyor, pirince giderken bulgurdan da olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gigi Bibinho -- 15 Eylül 2013; 22:59:51 >
  • masaüstünde 2013ü kullanıyorum bir süredir problem yok ama netbookta sorun çıkardı,internete girmiyordu bazen büyük ihtimal avgdendir dedim kaldırıp avast kurdum bir problem yok şimdi netbookta.
    dediğim gibi masaüstünde bir problemim yok avg ile.
  • lisansımın bitmesine 1 gün varken konuyu açan arkadaşa kucak dolusu teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

masaüstünde 2013ü kullanıyorum bir süredir problem yok ama netbookta sorun çıkardı,internete girmiyordu bazen büyük ihtimal avgdendir dedim kaldırıp avast kurdum bir problem yok şimdi netbookta.
    dediğim gibi masaüstünde bir problemim yok avg ile.

AVG'nin Firewall'ı yapıyor olabilir firewall kapatıp denediniz mi?
  • İndiriyorum dursun şöyle. Teşekkürler..

Birde Antivirüs kavgası çıkmış dikkat ettim biraz. Herkese göre kendi kullandığı ve kasmayan iyidir. Ben avast kullanırım kasmaz iyi derim G-DATa kurarım kasar yada dandiktir kötü derim başkası G-DATA iyi der bi diğeri AVG başkası Avira böyle gider..

http://www.av-comparatives.org/

Ancak adamlar boşuna yok test yapıyorlar aylık (15 yıllık PC kullanıcısyım ve tahminen kullanmadığım antivirüs kalmamıştır öne çıkanlardan. Ancak yinede bu iyi o dandik demekten kaçınırım. Bunun yanında Nortonun kendi güncellemelerinde virüs göndererek kendini iyi gösterme çabası bulunmuştur bir dönem bilginize. )

• Sizce AVG'nin bu sürümü nasıl bir ev kullanıcısı için yeterli güvenlik sağlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

Sizce AVG'nin bu sürümü nasıl bir ev kullanıcısı için yeterli güvenlik sağlar mı?

Sağlar. Avira-AVG-Eset-Avast-Kasper-BitDefendeR VS. böyle firmalar emin olun korunma için farketmeyecektir sizin için sadece Hız performansınızı etkiler.

Genelde bu antivirüsler %95+ oranında virüs yakalama gücüne sahip. Ve geri kalan %5 virüs türleride zaten bize vurmayacak virüsler..

Yani bazı siteler %100 hiçbir antivirüsün bulamayacağı keylogger satışı yapabiliyorsa demekki bu işlerde kesin güvenlik yoktur. Ama dediğim gibi PC performansını etkileyen çok vardır. Bunun için Avast önerebilirim çok kasmaz. Avira aynı şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

Sizce AVG'nin bu sürümü nasıl bir ev kullanıcısı için yeterli güvenlik sağlar mı?

Sağlar. Avira-AVG-Eset-Avast-Kasper-BitDefendeR VS. böyle firmalar emin olun korunma için farketmeyecektir sizin için sadece Hız performansınızı etkiler.

Genelde bu antivirüsler %95+ oranında virüs yakalama gücüne sahip. Ve geri kalan %5 virüs türleride zaten bize vurmayacak virüsler..

Yani bazı siteler %100 hiçbir antivirüsün bulamayacağı keylogger satışı yapabiliyorsa demekki bu işlerde kesin güvenlik yoktur. Ama dediğim gibi PC performansını etkileyen çok vardır. Bunun için Avast önerebilirim çok kasmaz. Avira aynı şekilde.

Avast kullandım dıt dıt her uyarıda ötüyordu avira da sürekli reklamlar vardı avg güzel gibi. Peki mobil antivirüslerde ücretsizler yeterli koruma sağlar mı mobil antivirüsler konusunda bir bilginiz var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

Avast kullandım dıt dıt her uyarıda ötüyordu avira da sürekli reklamlar vardı avg güzel gibi. Peki mobil antivirüslerde ücretsizler yeterli koruma sağlar mı mobil antivirüsler konusunda bir bilginiz var mı?

Malesef Mobil hakkında çok bilgim yok android seviyesine çıkamadık daha :D Ancak Avast Mobil kurabilirsiniz. Evet Avast iyi öter :D Bulur ve affetmez gerçi ayarı vardı heralde sorması için ama iyi güvenlik sağlar. Avira içinde öyle bir skıntı yaşamadım reklam konusunda tabi free sürümlerden değil full sürümler için konuşuyorum ben.

Mobiller için şöyle bir test mevcut :

http://www.techsupportalert.com/content/best-free-antivirus-app-android.htm

eğer Android ve 1gb+ Ramli ise telefonunuz Avast iyi gibi duruyor. Ancak yine dediğim gibi güvenlik konusunda piyasadaki ağar başlardan şüpheniz olmasın . Yani sizin girdiğiniz site kullandığınız program vs. den kapacak virüsleri bu antivirüslerin hepsi rahatlıkla bulabilir (telefon ve bilgisayar içinde geçerli.) . Performans olarak bakaran karar vermeniz daha mantıklı olacaktır.

• Anladım çok sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoper01

quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

quote:

2013 ü kaldirdim, cc cleaner ile regedit temizledim, pc yi tekrar baslatip 2014 versiyonu kurdum hicbir sorun yok...
    Sifreleme ile ilgili birsey goremedim ben!?

Ben regediti birkaç farklı programla temizlediysem de AVG'yi daha önce kurulmuş olduğunu hep anladı ve lisanslayamadım.
    CC Cleaner gerçekten temizledimi %100 olarak?

CCleaner temizledi evet, sıkıntı yok...

Dün denedim;
    Your Uninstaller ile eski AVG'yi kaldırdım, Cc Cleaner ile de regediti vs. temizledim. Ama yemedi.
    Yani AVG bu bilgisayarda daha önce kurulmuş olduğunu yine anladı. Anladığından da yeni kurulumda şifre kısmı Boş çıkıyor ve şifre istiyor.
    Bunu bir yolu yok mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 21 Eylül 2013; 9:50:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

2013 ü kaldirdim, cc cleaner ile regedit temizledim, pc yi tekrar baslatip 2014 versiyonu kurdum hicbir sorun yok...
    Sifreleme ile ilgili birsey goremedim ben!?

Ben regediti birkaç farklı programla temizlediysem de AVG'yi daha önce kurulmuş olduğunu hep anladı ve lisanslayamadım.
    CC Cleaner gerçekten temizledimi %100 olarak?

CCleaner temizledi evet, sıkıntı yok...

Dün denedim;
    Your Uninstaller ile eski AVG'yi kaldırdım, Cc Cleaner ile de regediti vs. temizledim. Ama yemedi.
    Yani AVG bu bilgisayarda daha önce kurulmuş olduğunu yine anladı. Anladığından da yeni kurulumda şifre kısmı Boş çıkıyor ve şifre istiyor.
    Bunu bir yolu yok mu acaba?

bence tek çare format atmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Dostum. Formattan sonra AVG yüklemeden önce imajını alacaksın. 1 Sene sonra tekrar imajdan kurup AVG yükleyeceksin. Herhalde 372 gün daha verir.
  • avastın internet securtyisi nasıl?
  • bu 2014 ü kaldırdım ben ya steamde orjinal oyunu dahi identiy protection olarak görüyor istisnalara ekliyorum daha sonra tekrar hata veriyor crackli birşey kullanmak baya zor en iyisi antivirüsü yüklüyecem
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.