Şimdi Ara

AVG İnternet Security 2013,2014 [1 Yıllık Lisans] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
26
Favori
38.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu açan arkadaşa teşekkürler. internet security 2014 en gelişmiş olanı ben onu yükledim.
  • teşekkürler hep komşuma hem kendime kurdum
  • 2013 te şifreleme yoktu 2014 te varmı acaba? kullananlardan yorum alalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 ü kaldirdim, cc cleaner ile regedit temizledim, pc yi tekrar baslatip 2014 versiyonu kurdum hicbir sorun yok...
    Sifreleme ile ilgili birsey goremedim ben!?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 ü kardeşime yükledim. Dizüstünün şaftı kaydı. Birde benimkinde deneyecem. Mavi ekran falan verdirdi.

Taslaktan devam. bu programı kuracağıma direk virüsleri kurarım daha iyi. Bu kadar kasan saçma sapan bir program görmedim. Bu varken virüse ne gerek var zaten.
  • 2014 Internet Security sürümü win7 ultimate 64 bit sistemimin açılış süresini ssd olmasına rağmen 5-6 sn uzattı. Kasma vb. durumla karşılaşmadım henüz.
  • ben direk 2013 ün üstüne 2014 ü kurdum sorunlu oldu...

natural selection 2 oyununu identiy protection olarak görüyor izin vermem gerekti...

aslında antivirüs mü kursam ne onlar pek karısmıyorlar herseye
  • antivirüs ile internetsecurity arasında ne fark var? hangisini yüklemeliyiz bu konulardan hiç anlamam.. biri aydınlatırsa sevinirim..
  • En yakın zamanda deneyeceğim 2014 sürümünü teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

okndiren kuran var kullanan var bir kişi çıkıpta dememiş kasmıyor diye tekrar soruyorum kasma yapıyormu arkadaşlar? ben norton int. sec. 2013 kullanıyorum ve kasmıyor. çokta güzel çalışıyor buda böylemi? mesela bir oyunun trainer dosyasını virüs olarak görüyor ama normalde virüs değil onu dışlaabiliyormuyuz? bazı programlarda örneğin mcafee trainer dosyasını karantinaya alıyor karantinadan geri yüklüyorum anında geri karantinaya alıyor müdehale edemiyorum.. bu tarz sorunlar yaşatıyormu?

kasmaz bana göre dünyadaki en kaliteli en sorunsuz anti virüstür. (bu kadar iddalı söylüyorum) oyunların crack dosyalını virüs olarak görür anında siler. istisnalara eklemeniz gerek ve oyun kurarken devre dışı bırakmanız gerek. ben şuanda (aynı pcde) iki tane anti virüs kullanıyorum karspersky ve avg free , karsperskyın görüpde avg nin görmediği bir virüse rastlamadım. zaten northon avira vs. anti virüs programı olarak dahi görmüyorum. belki avg ve karspersky a alternatif nod32 olabilir .

beleş istiyorsanız avast kullanın daha tüm beleşlerden daha iyi.

para vericekseniz kesinlikle kaspersky kullanın.

norton ve esede para verenler yazık ediyorlar. hele esed varsa virüs kesin vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoper01

2013 ü kaldirdim, cc cleaner ile regedit temizledim, pc yi tekrar baslatip 2014 versiyonu kurdum hicbir sorun yok...

Ben regediti birkaç farklı programla temizlediysem de AVG'yi daha önce kurulmuş olduğunu hep anladı ve lisanslayamadım.
    CC Cleaner gerçekten temizledimi %100 olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

quote:

Orijinalden alıntı: hoper01

2013 ü kaldirdim, cc cleaner ile regedit temizledim, pc yi tekrar baslatip 2014 versiyonu kurdum hicbir sorun yok...

Ben regediti birkaç farklı programla temizlediysem de AVG'yi daha önce kurulmuş olduğunu hep anladı ve lisanslayamadım.
    CC Cleaner gerçekten temizledimi %100 olarak?

CCleaner temizledi evet, sıkıntı yok...
  • Free kullanıyordum. Yükseltiliyor ile kurulumu yaptım. Fakat deneme sürümü 363 gün sonra sona erecek yazıyor. Pek güven vermedi açıkcası.
  • teşekkürler
  • Kurdum(2014) ama pcde birtakım stabilite bozuklukları meydana geldi ve kaldırmak zorunda kaldım.Amd a8 işlemci ve 6 gb ram var sistemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Kurdum(2014) ama pcde birtakım stabilite bozuklukları meydana geldi ve kaldırmak zorunda kaldım.Amd a8 işlemci ve 6 gb ram var sistemde.

2014 , 2013 ten baya farklı bende de gariplik oldu kaldırıp antivirüsü kurmayı düşünüyorum en azından her halta karışmaz
  • quote:

Kurdum(2014) ama pcde birtakım stabilite bozuklukları meydana geldi ve kaldırmak zorunda kaldım.Amd a8 işlemci ve 6 gb ram var sistemde.

ram'dan çok mu kullanıyor bende kurdum görev yöneticisinden kontrol ettiğimde ram çok mu kullanıyor anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 13 Eylül 2013; 12:18:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

okndiren kuran var kullanan var bir kişi çıkıpta dememiş kasmıyor diye tekrar soruyorum kasma yapıyormu arkadaşlar? ben norton int. sec. 2013 kullanıyorum ve kasmıyor. çokta güzel çalışıyor buda böylemi? mesela bir oyunun trainer dosyasını virüs olarak görüyor ama normalde virüs değil onu dışlaabiliyormuyuz? bazı programlarda örneğin mcafee trainer dosyasını karantinaya alıyor karantinadan geri yüklüyorum anında geri karantinaya alıyor müdehale edemiyorum.. bu tarz sorunlar yaşatıyormu?

kasmaz bana göre dünyadaki en kaliteli en sorunsuz anti virüstür. (bu kadar iddalı söylüyorum) oyunların crack dosyalını virüs olarak görür anında siler. istisnalara eklemeniz gerek ve oyun kurarken devre dışı bırakmanız gerek. ben şuanda (aynı pcde) iki tane anti virüs kullanıyorum karspersky ve avg free , karsperskyın görüpde avg nin görmediği bir virüse rastlamadım. zaten northon avira vs. anti virüs programı olarak dahi görmüyorum. belki avg ve karspersky a alternatif nod32 olabilir .

beleş istiyorsanız avast kullanın daha tüm beleşlerden daha iyi.

para vericekseniz kesinlikle kaspersky kullanın.

norton ve esede para verenler yazık ediyorlar. hele esed varsa virüs kesin vardır.

Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rucar -- 13 Eylül 2013; 12:21:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

ram'dan çok mu kullanıyor bende kurdum görev yöneticisinden kontrol ettiğimde ram çok mu kullanıyor anlayamadım

Bakmadım hocam ama hadi 1.5 gb sistem kullansa 500 mb da ekran kartına ayırıyor kasacak kadar ram kullanmamıştır 4 gb ram kalıyor geriye.Belki de başka bir sebebi vardır ama sonuçta pc kafayı yedi kurunca.

• hangi sürüm daha iyidir beyler?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.