Şimdi Ara

avı dosyalı videoları gom player çalıstırırken codec programı istiyor(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc de windows7 yüklü. herhangibir video oynatırken gom player calıstırıyor, AVI uzantılı video oynatmaya gelince şöyle bir hata veriyor:

avı uzantılı dosyaları acarken bu sorunu veriyor.
    pc de kodek yüklü . kodek programını bul diyor ,
    daha önce yüklenmiş kodekler silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 25 Aralık 2009; 19:32:07 >

• Aydı dertten muzdaribim.Güzelim filimleri kodeksiz izliyorum.
  • Media player le dene açıyor mu normalde codec yüklemeden media player açar .avi'leri, izlediğin video bozuk yada yanlış uzantıya sahip olabilir.
  • Benim bildiğim bu durumda GOM Player Codec yüklemen gerekiyor.GOM Player hangi sürüm kullanıyorsunuz?

Buradan ulaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrenhayt46

Media player le dene açıyor mu normalde codec yüklemeden media player açar .avi'leri, izlediğin video bozuk yada yanlış uzantıya sahip olabilir.

''windows media player dosyayı yürütemiyor.Player dosya türünü veya dosyayı sıkıştırmak için kullanılan codec bileşenini desteklemiyor olabilir'' hatası veriyor windows media player
  • find codec yazan yere tıkla seni indirme sayfasına yönlendirir. Oradan da ne lazımsa indir kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarion

find codec yazan yere tıkla seni indirme sayfasına yönlendirir. Oradan da ne lazımsa indir kur.

Üstteki mesajımda oraya yönlendirilip , gerekecek olan dosya download linkini verdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    TS uzantılı video donma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemalist

Benim bildiğim bu durumda GOM Player Codec yüklemen gerekiyor.GOM Player hangi sürüm kullanıyorsunuz?

Buradan ulaşabilirsin.

k lite codec pack 551(14.7mb) yüklkü şuan pc de.yüklüyken bu hatayı hala veriyor
  • Hayır kurulum dosyasından bahsetmiyorum. GOM un bulamadığı codec dosyasının sayfası. Misal intel indeo codec ini bulamıyorsa find codec tıklayınca bunu indirebileceği sayfaya yönlendiriyor.
  • ALINTIDIR

normalde k-lite codec i kurduğunuzda herhangi bir sorun yaşamamanız gerekir. isterseniz şöyle bir işlem yapın :

* Gom Player açıkken F5 tuşuna basın (ayarlar ekrana gelecektir). Buradan Filter (Filtreler) sekmesini tıklayın.
    * Normalde bu pencerede filtre ayarı : “Automatically select source filter” seçeneğidir. Bu seçeneği “Use Windows Media Source Filter” olarak değiştirdiğinizde artık tüm filtreler internet aracılığıyla alınmaz, K-lite Codec paketindeki filtreler kullanılmaya başlanır.
    * Böylece Gom Player, K-lite codec paketine tam uyumlu olarak çalışmaya başlayacaktır.
  • quote:

quote:

find codec yazan yere tıkla seni indirme sayfasına yönlendirir. Oradan da ne lazımsa indir kur.

Üstteki mesajımda oraya yönlendirilip , gerekecek olan dosya download linkini verdim.

o linki yüklemek istediğinde ''klcodec551.exe zaten var.Varolan dosya ile değiştirilsin m?''diyor codec programı pc ye yüklü şuan son sürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz54

ALINTIDIR

normalde k-lite codec i kurduğunuzda herhangi bir sorun yaşamamanız gerekir. isterseniz şöyle bir işlem yapın :

* Gom Player açıkken F5 tuşuna basın (ayarlar ekrana gelecektir). Buradan Filter (Filtreler) sekmesini tıklayın.
    * Normalde bu pencerede filtre ayarı : “Automatically select source filter” seçeneğidir. Bu seçeneği “Use Windows Media Source Filter” olarak değiştirdiğinizde artık tüm filtreler internet aracılığıyla alınmaz, K-lite Codec paketindeki filtreler kullanılmaya başlanır.
    * Böylece Gom Player, K-lite codec paketine tam uyumlu olarak çalışmaya başlayacaktır.

bu ayarlar yapıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: masaüstübilgisayar

quote:

quote:

o linki yüklemek istediğinde ''klcodec551.exe zaten var.Varolan dosya ile değiştirilsin m?''diyor codec programı pc ye yüklü şuan son sürüm.

O zaman arkadaşımızın dediği icona tıkladığında sana yüklemen gereken dosyaları söyler.Orada neler bulunuyor ?Codec tekrar yüklemende fayda olacağını tahmin ediyorum.

• @masaüstübilgisayar , adamlar bu tarz durumlara karşı find codec tuşunu koymuşlar oraya. Neden kullanmıyorsun ? tıkla ne lazımsa sana gösterecek download et kur. Ha bulamadığı bi codec olursa gel yaz tekrar bakalım
  • quote:

@masaüstübilgisayar , adamlar bu tarz durumlara karşı find codec tuşunu koymuşlar oraya. Neden kullanmıyorsun ? tıkla ne lazımsa sana gösterecek download et kur. Ha bulamadığı bi codec olursa gel yaz tekrar bakalım

tıkladığında şöle yazı çıkyor:

• tüm .avi dosyalarında bu uyarıyı alamaman lazım eğer bi kaç tanesinde alıyorsan dosya bozuktur. total video converter ile çevirmeye falan çalış bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.