Şimdi Ara

Avira çok kastırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar virüs programı kullanmak istiyorum Avira'yı indireyim dedim o da bilgisayarı baya yavaşlattı.Adam akıllı çok fazla ram yemeyen bir program yokmu önerebileceğiniz?

• Webroot iyidir.
  • Avira sistemi normalde kastırmaz. Ayarlarını yanlış yapmışsınızdır ya da sisteminiz iyi değildir. Gerçek zamanlı koruma ayarındaki ''Arşivleri tara''yı aktif ettiyseniz tikini kaldırın. Sisteme çok yük bindirirsiniz yoksa.
    Kendi sitesinden indirmediyseniz kaldırıp kendi sitesinden indirin:https://www.avira.com/tr/buy-antivirus
    Bu da performans testleri:
    Avira çok kastırıyor
    NOT: "Windows Güvenlik Duvarı"ndan başka güvenlik duvarı yüklediyseniz kasabilir. Uyumlu olamayabiliyor bazen güvenlik duvarı.
    Ya da Malwarebytes Anti-Malware yüklediniz ve gerçek zamanlı korumasını kapatmadınız. Bundan da olabilir. Dediğim gibi ben de zamanında Avira kullandım. Avira ve Bitdefender'in zararlı yazılım algılaması çok iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 24 Mart 2017; 20:36:10 >

• Cloud antivirus kullanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

Avira sistemi normalde kastırmaz. Ayarlarını yanlış yapmışsınızdır ya da sisteminiz iyi değildir. Gerçek zamanlı koruma ayarındaki ''Arşivleri tara''yı aktif ettiyseniz tikini kaldırın. Sisteme çok yük bindirirsiniz yoksa.
    Kendi sitesinden indirmediyseniz kaldırıp kendi sitesinden indirin:https://www.avira.com/tr/buy-antivirus
    Avira çok kastırıyor
    NOT: "Windows Güvenlik Duvarı"ndan başka güvenlik duvarı yüklediyseniz kasabilir. Uyumlu olamayabiliyor bazen güvenlik duvarı.
    Ya da Malwarebytes Anti-Malware yüklediniz ve gerçek zamanlı korumasını kapatmadınız. Bundan da olabilir. Dediğim gibi ben de zamanında Avira kullandım. Avira ve Bitdefender'in zararlı yazılım algılaması çok iyi bence.

Sistemim kötü değil bence.4 gb ram 4 çekirdekli işlemci var kasmaması lazım.Güvenlik duvarı kapalı sadece windows var.Ayarlarina bakmadım teşekkürler yardım için

• Olmazsa başka antivirüs deneyebilirsiniz. Avast, Bitdefender, Panda gibi seçenekler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Olmazsa başka antivirüs deneyebilirsiniz. Avast, Bitdefender, Panda gibi seçenekler var.

Peki denerim.Teşekkürler.

• Norton Security tavsiye ederim. Hafiftir ve oyunlarda FPS düşmesine neden olmaz. Ayrıca güçlü koruma sağlar.
  • Bu durumun anti virüs ile alakalı olacağını düşünmüyorum Avast en az 100 katı daha fazla kasıyor ona bakacak olursak. Harddiskin okuma yazma hızı 150 mb/s' den az ise neredeyse tüm anti virüsler kasar sistem kontrolü ve anlık arka plan taraması yaparken. Anti virüsün yaptığı kasıntının tek sorumlusu diskler. adam gibi bir disk olduktan sonra hiç sorun yaşatmaz sistem.
  • quote:

Avira sistemi normalde kastırmaz. Ayarlarını yanlış yapmışsınızdır ya da sisteminiz iyi değildir. Gerçek zamanlı koruma ayarındaki ''Arşivleri tara''yı aktif ettiyseniz tikini kaldırın. Sisteme çok yük bindirirsiniz yoksa.
    Avira çok kastırıyor

hangi ayarları yapmamız gerekiyor?

• Avira çok kastırıyor

Avira çok kastırıyor

Avira çok kastırıyor

Resimde bir hata var. Gerçek zamanlı koruma ayarlarındaki "Ağ sürücülerini izle" seçeneğini açmayın.

Bir de tarayıcıya "Avira Browser Safety" adlı eklentiyi kurun.

• teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.