Şimdi Ara

AVM DE GÜVENLİKLE KAPIŞTIM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: collossus

Bi yoğurt için avm Migrosa gitmiş herif.

Migros yoğurt ucuz ve güzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

senin gibiler yüzünden bombacılar yakalanmıyor aynı şeyi git avrupda yap sonra burada çaka satsana genç görelim arkan nekadar geniş.

Avrupada boyle bir sey yapsa degil guvenligin iceri almamasi polis gelir adami gozaltina alir, ustune sorguya ceker bakti bildigi bir sey yok huzursuzluk cikarmadan 100-150 euro cezayi yazar birakir.

İste ondan sonra sinirdan ulkeye giren gurbetciler gibi ceza almicagini bildigi her hareketi yapar sonradan gormeler..

Zaten Avrupada yaşıyorum. Tekirdağ

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

quote:

senin gibiler yüzünden bombacılar yakalanmıyor aynı şeyi git avrupda yap sonra burada çaka satsana genç görelim arkan nekadar geniş.

Avrupada boyle bir sey yapsa degil guvenligin iceri almamasi polis gelir adami gozaltina alir, ustune sorguya ceker bakti bildigi bir sey yok huzursuzluk cikarmadan 100-150 euro cezayi yazar birakir.

İste ondan sonra sinirdan ulkeye giren gurbetciler gibi ceza almicagini bildigi her hareketi yapar sonradan gormeler..

Ben de Tekirdagliyim. Avrupanin bir dagi falan sanirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Amin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

quote:

Ben de Tekirdagliyim. Avrupanin bir dagi falan sanirim

İnsan kalitesi olarak Avrupalılardan farkımız yok.seni bilmiyorum

• ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    xrayi olan bir avm söylesene
  • İlginç gerçekten. Bende kaymakamlığa girerken normal x ray cihazından geçmedim yanından geçtim. Sebebi ise ben geçen hafta geçtiğimde diğer 3 5 kişi yandan geçip gidiyordu kimse bişey demiyordu. Sonra polis beyefendi burdan girin dedi. Girdim. öttü metal eşyaları çıkartın dedi. Çıkarttım tekrar geçtim yine öttü. Kemer vardı dedim ki kemeri çıkarayım mı gerek yok ona ötmemeye programlı dedi. Tekrar geçtim öttü. Kızdım dedim ki beyfendi ötüyor işte ne yapayım girmeyim mi üzerimde bişey yok arayın diyorum. arıyor bişey bulamıyor inatlaştı tekrar geç diyor tekrar geçiyorum yine ötüyor neyse en sonunda kemeri çıkarttımda ötmedi programlanmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shawshank -- 2 Ekim 2017; 14:19:9 >
  • quote:

xrayi olan bir avm söylesene

ankara ankamall.
  • Geber emi pislik herif insanlığından utan be

• kadircitak kullanıcısına yanıt
    Ben mi yanlış anladım bu soruyu? Gittiğim her avm'de var x-ray cihazı. İstanbul'da capacity, Ankara'da next level,armada ve Taurus, Denizli'de forum çamlık ve teraspark. Bu x-ray her avm'de olan bir şey değil mi ?

kapı şeklindeki olanı xraymi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Ben mi yanlış anladım bu soruyu? Gittiğim her avm'de var x-ray cihazı. İstanbul'da capacity, Ankara'da next level,armada ve Taurus, Denizli'de forum çamlık ve teraspark. Bu x-ray her avm'de olan bir şey değil mi ?

Aslında doğru bir soru.

AVM de geçilen kapı tipi metal dedektörü.

Hatun kısmının çantalarını bıraktıkları kısım ise x-ray cihazı.

AVM lerde tüm bedeni tarayan x ray cihazlarından yok. Muhtemelen ondan bahsediyor.
  • quote:

kapı şeklinde olanından değil. Nitekim kapı şeklinde olan x-ray cihazları da var, full body scanner deniyor.

AVM DE GÜVENLİKLE KAPIŞTIM.

Bundan var.

sana buradan ekmek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

kapı şeklinde olanından değil. Nitekim kapı şeklinde olan x-ray cihazları da var, full body scanner deniyor.

AVM DE GÜVENLİKLE KAPIŞTIM.

Bundan var.

sana buradan ekmek yok.

aynen bundan işte

avmye buradanmı giriyon..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.