Şimdi Ara

AVM DE GÜVENLİKLE KAPIŞTIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa beyler,1 saat önce dışarıdaydım.annem gelirken yoğurt al dedi.bende migrosa gideyim dedim.
    migros avm içerisinde,avmye girdim genelde xray cihazından geçerken sadece anahtar çıkartırdım,ama bu sefer ne anahtar ne telefon ne çakıyı çıkarmadım.
    kadın güvenlik görevlisi vardı,beyefendi lütfen metal eşyaları çıkarıp tekrar girermisiniz dedi.bende geçmiyorum dedim.
    ara benim üstümü dedim.cihazı tuttu arka cebime arkada çakı olduğunu unuttum kartlar var dedim.
    lütfen birdaha geçin beyefendi dedi.
    bende ses tonumu yükselterek ara üstümü diye bağırdım,sanki bomba taşıyoz diye bağırdım.hemen yan taraftaki erkek güvenlik geldi beyefendi yanlış anlaşılma mı oldu vs demeye başladı.ben de arkadaşınız herhalde göreve yeni başladı vs dedim,hemen bize verilen talimat bu vs vs kusura bakmayın diye zırvalamaya başladılar.hani teröriste felan mı benziyorum dedim özür dilediler.
    bende migrostan yoğurdu aldım,çıkarken kadından özür diledim,bu karının insta adresini nerden bulabilirim

• Güzel deneme ama zebani eksik olmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

Güzel deneme ama zebani eksik olmamış

kuran carpsın csb değil
  • Normal şartlarda ağzını yüzünü copla dağıtıp kelepçe takmaları gerekirdi ama bu güvenlikçilerin gücü sadece normal vatandaşa yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

Güzel deneme ama zebani eksik olmamış

kuran carpsın csb değil

gelecek sefer unutma zebaniyi

• Adam senin güvenliğin için orda calişiyor sen adama artislik yapmişsin

Bomba taşiyan birisinin alninda yazmiyor bomba taşidiği
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Normal şartlarda ağzını yüzünü copla dağıtıp kelepçe takmaları gerekirdi ama bu güvenlikçilerin gücü sadece normal vatandaşa yeter

neden dövmediler o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avm ler dolu
    geçen ay açıldı
    Avcılar'da oturmak güvenli mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Adam senin güvenliğin için orda calişiyor sen adama artislik yapmişsin

Bomba taşiyan birisinin alninda yazmiyor bomba taşidiği

ben üstümü arayabilirsiniz dedim ki.
  • Direk CSB . Benim bir sürü güvenlik personelim var. Güvenlik görevlileri taramadan geçmeyen kişileri içeri almamak üzere talimatlandırılar.

Yani isteyen x ray cihazından geçmez. Ama içeride giremez. Mümkün değil bağıran çağıran birini içeri bıraksınlar.

Benim ekibime veya amir olarak bana denk gelmiş olsan kendini polisle birlikte dışarı atılırken bulurdun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Direk CSB . Benim bir sürü güvenlik personelim var. Güvenlik görevlileri taramadan geçmeyen kişileri içeri almamak üzere talimatlandırılar.

Yani isteyen x ray cihazından geçmez. Ama içeride giremez. Mümkün değil bağıran çağıran birini içeri bıraksınlar.

Benim ekibime veya amir olarak bana denk gelmiş olsan kendini polisle birlikte dışarı atılırken bulurdun.

üstümü aradı diyorum ne csb atıcam

• Puhahahaha olm ne içtin gece gece

• Avm girişinde x-ray cihazımı olur ag

• zibidilik yapmışsın

• Bi yoğurt için avm Migrosa gitmiş herif.
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçekse Allah cezanı versin. Sonra orda bir bomba patlasa suçu o gariban güvenliklere atacaksınız. Allah senin gibileri ıslah etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A D M I R A L -- 2 Ekim 2017; 8:18:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

senin gibiler yüzünden bombacılar yakalanmıyor aynı şeyi git avrupda yap sonra burada çaka satsana genç görelim arkan nekadar geniş.

Avrupada boyle bir sey yapsa degil guvenligin iceri almamasi polis gelir adami gozaltina alir, ustune sorguya ceker bakti bildigi bir sey yok huzursuzluk cikarmadan 100-150 euro cezayi yazar birakir.

İste ondan sonra sinirdan ulkeye giren gurbetciler gibi ceza almicagini bildigi her hareketi yapar sonradan gormeler..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 hafta önce ben de bi güvenlik ile tartıstım. amiri falan geldi. adamla yanlıs anlasılma yüzünden tartıstıgımızı söyledim. ama adam o anın atesiyle anlamadı neyseki amir anladı ve yardımcı oldu. 2 gün önce o güvenliği gördüm. yanına gidip özür diledim. normalde bu tür görevlerde calısan insanlarla asla terse düşmem kendime yakıstıramam cünkü. adam da özür dileyip biz alıskınız zaten dedi. böyle diyince çok üzüldüm abi. avm ye gelen zengin züppeleri kavga eder genelde onlarla ve ben de o durumda oldugumdan cok utandım. kavga etmeyin şu adamlarla ne şartlarla calısıyorlar. ayaktalar hep ve iti kopuguyla da ugrasıyorlar. bu arada ben her avm girisimde güvenliklere iyi günler kolay gelsin derim. siz de diyin yüzlerinde bi gülümseme oluyor. siz de bi gülümseme bırakın.

• İstemeyen x-ray cihazından geçmek zorunda değil, elle arama talep edebilirsiniz, garip olur ama hakkınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

1-2 hafta önce ben de bi güvenlik ile tartıstım. amiri falan geldi. adamla yanlıs anlasılma yüzünden tartıstıgımızı söyledim. ama adam o anın atesiyle anlamadı neyseki amir anladı ve yardımcı oldu. 2 gün önce o güvenliği gördüm. yanına gidip özür diledim. normalde bu tür görevlerde calısan insanlarla asla terse düşmem kendime yakıstıramam cünkü. adam da özür dileyip biz alıskınız zaten dedi. böyle diyince çok üzüldüm abi. avm ye gelen zengin züppeleri kavga eder genelde onlarla ve ben de o durumda oldugumdan cok utandım. kavga etmeyin şu adamlarla ne şartlarla calısıyorlar. ayaktalar hep ve iti kopuguyla da ugrasıyorlar. bu arada ben her avm girisimde güvenliklere iyi günler kolay gelsin derim. siz de diyin yüzlerinde bi gülümseme oluyor. siz de bi gülümseme bırakın.

Valla pişman oldum kardeşim bidahakine dediğini yapıcam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.