Şimdi Ara

AVM'lerdeki parketme özürlüleri!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi günü aracımı tepe nautilus'a bıraktım. Geri döndüğüm de fotoğraftaki manzarayla karşılaştım. Bu nasıl bir park şeklidir. Düzeltmeye bile zahmet etmemiş öylece bırakıp gitmiş.
    Neyse ki tamponda bir zarar yoktu. Fotoğraflayıp uğraşmadan çıktım.

Bu da nette gördüğüm diğer fotolar

• -Hokkabaz- kullanıcısına yanıt
    Hocam çok samimi söylüyorum Mersinde ne zaman 01 plakaya rastlasam hemen uzaklaşıyorum.
  • Bunları yapanlar ya şirket aracı sahipleri ya da lüks otomobil kullanıcıları. Anlayın gerisini...
  • Direksiyona buyukbas oturt onlar daha iyi parkeder yeminle. Gecen hastaneye gittim yarisindan fazlasi antin kuntin birakmis arabayi. Su sticker fikrini kesinlikle destekliyorum. Ben parketme ozurluyum yazan bidolu sticker bastirip camlara yapistirmak lazim. Ayrica bu tip araclarin etrafini anahtarla cok pis dolasasim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avm ye gitmeye gerek yok gel bizim kapının önüne dolu Her cins var küçük baş büyük baş kanatlı yani ne ararsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısasa kıssas, göze göz , dişe diş , cana can... benimkini çizen olursa o anki ruh halime göre ben de derin bir çizik atabilirim belki de. Bilemiyorum, affetmek büyüklüktür ama arabam çizik doldu bu tipler yüzünden.
  • Maganda bunlar maganda. AVM'ler de hele iki arabalık yere ortalayıp park edenler yok mu sileceklerini kaldırıyorum. Eylül ayıydı ve bir önce ki arabam ile Palladıum'a gitmiştim. Gayet güzel park ettim ve ben genelde kolon dibine park ederim veya bulabilirsem tek arabalık yerler oluyor (2 kolonun arası) o tür yere park ederim. Arabamı yine kolon dibine park ettim. Bir tane Dacia Duster bir park etmiş ki çapraz ve ben binemiyorum arabaya. Sürücü kapısına sıfır yanaşmış ön sol çamurluk ile onun arabasının arasında boşluk var o kadar. Sağ taraftan bindim. Binmeden önce tüm sileceklerini kaldırdım. Bir de bu tip yerlerde kapıyı hunharca açıp vuranlar var ya illet oluyorum. Bu yüzden kolon dibine veya 2 kolon arasına tek arabalık yere park ediyorum.

Kapıyı hunharca açanlardan biri bir kaç yıl önce Bakırköy'de arabanın içinde yol kenarında beklerken başıma geldi. Yanımda Honda Cıvıc durdu ve sağ taraftan inen kişi bir açtı ki kapıyı vurdu benim kapıya. Tip tip baktım herife. Aynısını bende ona yaptım. Açtım kapıyı ve vurdum kapısına. Ne oluyor dedi ve bende ona "aynısını arabandan inen bana yaptı, şimdi de ben yaptım sana ödeştik" dedim ve hiç sesini çıkaramadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabaların kapısı çiziliyor, adamlar haklı diyenler :

Evet işin temeli aslında kapı açmayı bilmeyen şuursuzlar fakat şu park şekillerinin de haklı yanı falan yok kardeşim.

Sitenin ortak kullanıma açık otoparkında da denk geliyorum bazen bu ayılara, yerimin belli olduğu kapalı otoparkım olmasına rağmen eğer yanına girebiliyorsam sağ tarafımdan inadına silme yanaşıyorum dibine kadar, kapısını açabiliyorsa açsın bakalım bencil ayı. Biraz kendi davranışlarından tatsınlar bakalım, başkasına yaparken iyi, kendisine yapılınca belki anlar ayılığını. Eğer giremeyeceğim kadar kötü parketmişse de sileceklerini kaldırırım, aynasını katlarım, adamın arabasına zarar vermeden bir şekilde tepkimi gösteririm. Medeniyet denen bir şey var yahu, bu kadar mı yozlaştık, bu kadar mı malımızın esiri olduk?

Madem kapı açmayı bilmeyen öküzler mevcut, ben de o öküzlerin seviyesine inip öküz gibi parketmeyi kendi terbiyeme, insanlığıma yakıştıramam. Arabayı park yerinde o şekilde bırakmaktan utanırım.

AVM'lerde de ne yapıyorum; gidip kolon dibi, duvar dibinde boş yer bulup oraya giriyorum. Kolonun arkasında, iki park yerinin arasında kalan ölü alana mümkün olduğunca yanaşıyorum, yanıma girecek araç ile arada bir ton mesafe kalıyor, kapıyı sonuna kadar açsa bile vuramaz.

Sonuçta birilerinin ayılık ve bencillik yapıyor olması benim de ayılık yapmamı gerektirmiyor.

Silkelenin ve kendinize gelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 6 Ocak 2015; 9:46:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hokkabaz-

Şu son resimden fazlaca adet çıktı aldım.AVM'ye ne zaman gidersem dolanıp böyle embesilce park edenlerin araçlarının sileceklerine koyacağım.Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.