Slmlar herkese Çok garip bir sorun var ve ilk defa rastladım. 18 eyl akşam en son e devlete girdim sonrasında Sık girdiğim pttavm.com , ntv.com.tr ve turkiye.gov.tr resimler ve şekiller görünmüyor Alışveriş sitelerinin çoğu sorunlu, N11 de sorun yok. MHRS de sorun yok.....e-nabizda sorun yok. Film izleme sitelerinde sorun yok. Dsmart kullanıyorum + TP link N600 adsl modem var..Hepsinde win 10 prof tr var. Chrome - edge, opera hepsinde durum aynı. Sadece yazılar var. Sadece film izlediğim mini pc kablo ile, ana işlerimi yaptığım notebook wifi ile bağlı 3 aydır hiç açılmayan kızın notebook bağladım. onda da durum aynı. Hiç bir değişiklik yapmadım. uzantı eklemedim, Benim PC lerde tarayıcı ve windows guncel durumda. NTV sitesindeki haberler ve tarih güncel doğru. face. insta ve twitte , youtube sayfalarında sorun yok...Mesela forumda da sorun yok. sitede görünmeyen resmin üstüne sağ tık / yeni sekmede aç komutu seçiyorum. adresi açıyor ama bağlanamıyor. 1 - chrome geçmiş ve ön bellek temizledim düzelmedi. 2 - temp klasörünü boşalttım düzelmedi. 3 - reklam engelleyici u block origini devre dışı bıraktım düzelmedi 4 - Site ayarlarından izinleri sıfırladım düzelmedi. 5 - Son güncellemeleri kaldırdım düzelmedi 6 - Sistem geri yükleme denedim. en son geçen hafta manuel oluşturduğum geri yükleme noktası görünmedi 7- D smart aradım onlar da çözemedi Edge, opera ve chrome olması farklı bir şey gibi görünüyor en sn 14 eyl de güvenlik guncellemesi geldi. 18 eylüle kadar kullandım her akşam. Aynı siteler wifi ağında android tel ile açılıyor. Modemden olsa açılmazdı diyecem.. İnt hızım stabil ve mak hızda, download sorunu yok. Kaldı ki en son 3 ay önce kullanılan notebookta güncelleme de yok. Fikri olan veya başına gelmiş olan var mıdır? Dsmart kullananlar deneme yapabilir mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 19 Eylül 2023; 23:25:59 > |
Bildirim