Şimdi Ara

Avmlerde tercih ettiğiniz yemek/restoran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
7.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Avmlerde tercih ettiğiniz yemek/restoran
  • marmara forum'da "antep uzun çarşı lahmacun evi" varmış haftasonu farkettim, self servis, ailecek girdik memnun kaldık ...
    2 çorba, 1 çiğ köfte, 3 adet kilis lahmacun menü, 1 tavuk kanat menü ve 1 peynirli pide menü olmak üzere 5 kişilik menü sipariş verdik ...
    menüler ortalama 14 lira, çiğ köfte ve çorbalar 4-5 lira ... 90 civarı hesap ödedik ...
    hepsi kıvamında ve lezzetliydi ... biz beğendik, tavsiye ederim ...
  • 1- KFC Kova tavuk 30 parça (Çok açsam. 2 kişi bir kova bitiyor.)https://www.zomato.com/tr/istanbul/restoranlar/kfc

2- GREEN SALADS (Doyurucu ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Fiyatlarda uygun.)https://www.zomato.com/tr/istanbul/restoranlar/green-salads

3- Kırkpınar Lokantası (Canınız sulu yemekler çekerse AVM de bulabileceğiniz en iyi yer.)https://www.zomato.com/tr/istanbul/restoranlar/k%C4%B1rkp%C4%B1nar

Tabi bunlar zevke kalmış kişiye kalmış.

Benim beğendiğimi sen beğenmezsin senin beğendiğini ben beğenmem.

• Avm de yemek mi yeniyormus, ilginc ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz genelde Green salads'a giriyoruz özellikle fesleğenli sos ve çıtır ekmekler harika.(ama şu canlı böcek olayını bende bunda yaşadım)

Bereket döner (tad,hijyen)

Tavuk dünyası (etin özünü kaybetmeden pişirdikleri için çok lezzetli)

Sbarro (ucuza kapamak istiyorsak en mantıklısı yanına self salata mis)

Yakında marmara foruma açılacak barcelos u da değisik tatlara açık olduğum icin merakla bekliyorum.

Tabi artık zor da kalmadıgım sürece dısarda yemekten kaçiniyorum. Yaşadiğım bazı talihsizlikler soğuttu beni artık.

• By delete B kullanıcısına yanıt
    Disarda salata hayatta yemem bocek filan dışında bana tembellik ve gosteris olarak gorunuyor. Salata yapimi malzemesi ne olabilir ki yani sizlerin yapamayacagi kadar. Ustelik aunisni evde yapsaniz disardakinden cok daha ucuza mal olur.
    Ben kendim de yiyecek sektorunde çalıştığım icin neyin ne oldugunu biliyorum o sebepten mesela kivirciklari legende yikiyorlar ayakla hem de ;) kofteyi alkolle yapiyorlar ;) cikolata muhakkak bocekli , bayat urunlerin ayni kazanda eritilmesi ve glikozlu ;) bla bla ;) ama disarda yiyor muyum yiyorum orasi da ayri ;)

• Para olsa bigchefs den yiyebilsek. Evime yakınlığından dolayı Marmara Forum Avm ye gidiyorum genellikle, kaliteli bir kaç restoran var fakat öğrenci adamız gidemiyoruz sık sık green salads, tavuk dünyası, arbys, subway gibi yerleri tercih etmeye çalışıyorum en azından burger king, kfc vs. gibi yerlerden daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
  • Ikea'dan donut ya da hot dog alıyoruz eşimle neredeyse her gittiğimizde. Lazanyasını da yemiştik Ikea'nın, beğendik de. Arby's'den uygun fiyatlı fast foodumuzu da yeriz bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pishtova -- 11 Eylül 2016; 5:19:34 >
  • Pishtova kullanıcısına yanıt
    donutu hep merak etmişimdir, nasıl bir lezzet bizdeki yiyeceklerden neye benziyor ?..
  • Kassap doner , hd doner baydoner burger king bunlardan uzak durun. Avm de yiyebileceginiz fiyat/ performans orani en iyi sey carls jr da big burger menu icecek sinirsiz hamburger buyuk. 12 llra

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Çörek kısmı hafif süngerimsi

Çikolatalı, vanilyalı, çilekli var Ikea'da, bir de muhallebi dolgulu ve delikli olarak iki çeşit var. Bizdeki tatlardan pişinin hamuruna şeker katılmış ve üstüne çikolata/çilek/vanilya sos dökülmüş gibi düşünürsek benziyor. 2.95 tanesi. Severek yiyoruz.

• Pishtova kullanıcısına yanıt
    forum istanbulda görüyordum arasıra, uğrarsam alırım denemelik ... teşekkürler ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun şimdiden hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pishtova -- 11 Eylül 2016; 19:55:29 >
  • Amerika da bunlarin makinesi bile vardi her sokakta cocacola ile yanyana ;) tarcinli olanına bayiliyordum ;) tarcinli donut satilan bir yer bilen var mi?

• Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    krispykreme
  • barsav12 kullanıcısına yanıt
    Hocam cok sagolun yakinimda da varmis hazir tatilken yarin yada bir sonraki gun bir ziyarete gideyim ;)) tadi hatirladigim gibi mi? :))

hiç yemedim hocam

• barsav12 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam cok tesekkurler tekrardan ;)

afiyet olsun

• Kurban bayraminiz mubarek olsun, forumdaslar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.