Şimdi Ara

Avmlerde tercih ettiğiniz yemek/restoran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
7.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemeğinizi avmlerde yerken hangi yemekleri ve hangi restoranları tercih ediyorsunuz ?

Ben şu ekmek istediğinizde 2 dilim ekmek getiren ya da 2 tane küçük poşet ekmek verenleri kesinlikle tercih etmemeye çalışıyorum. Yemeği yerken yanında sağlam ekmek yemezsem doymamış gibi hissediyorum

avmlerde türeyen çakma pidecilerden de uzak durmaya çalışıyorum kaskatı pide alakası olmayan içi var mı yok mu belli olmayan pideler oluyor bir de pahalı da.

Bazı avmlerde güzel esnaf lokantası tadında çalışan restoranlar oluyor.

Köfte zaten avmde yenmez.

Arkadaşlarla yada eşim isterse hamburgere doğru kayabiliyoruz.

Sizin tercihleriniz hangisi ya da hangileri oluyor ?

• + HD iskender... müthiş değil ama en azından verdiğim hesaplara hiç acımadım ...
    + green salads... bu tarz mekan olarak kumpir box da fena değil ama green salads bence daha iyiydi ...
    - köfteci ramiz ve bay döner'e bir daha girmem ... özellikle k. ramiz tam bir pişmanlık oldu benim için ...
  • 1. Kasap döner
    2. Carls Jr.
    3. Tavuk Dünyası

Ben tercihlerimi bu yönde kullanıyorum. Tabi mesela avm Akasya ise Kirpi kafe ya da Maltepe park ise cookshop tarzı değişebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Tavuk Dünyası'nda arkadaşımın yemeğinden canlı böcek çıkmasından sonra hemen hiç birinden birşey yemeyi arzu edemem.
    5 liralık tavuğa 20 lira ödüyorsun, hem hijyen sıfır hem de hırt tiplerle muhatap oluyorsun.
    Mümkünse hiç yemiyorum, kahve içiyorum artık genelde.
    Tabi sonsuza kadar kaçılmıyor mecbur kalırsak yiyoruz mecbur.
  • Sayrem de soya soslu tavuk yerim genelde. Makarna, salata, tavuk 12 lira civarına geliyor. Hd, burger, kfc vs den çok daha lezzetli ve doyurucu.

• Maltepe park, Akasya ve Maltepe sahil şubelerinde hijyen eksikliği göremedim ben. Siz hangi şubesinde sorun yaşadınız? Gitmeyelim oraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Maltepe park, Akasya ve Maltepe sahil şubelerinde hijyen eksikliği göremedim ben. Siz hangi şubesinde sorun yaşadınız? Gitmeyelim oraya.

Olay Akasya şubesinde oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • big boss , midpoint en iyileri..
    big burger hatta en iyi hamburgerlerden birisi su an ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 27 Ocak 2016; 13:15:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Maltepe park, Akasya ve Maltepe sahil şubelerinde hijyen eksikliği göremedim ben. Siz hangi şubesinde sorun yaşadınız? Gitmeyelim oraya.

Olay Akasya şubesinde oldu.

İlginç bilemedim ama dikkat edeceğim bundan sonra teşekkürler.
  • Tavuk dünyası iyi la, çok lezzetli yapıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hd iskender iki kişi gittik 61 tl ödemiştik fena değildi Trabzonda gittik ondan mı 61 tl ödedik acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subway iyidir ama genellikle sbarro'dan yiyoruz.

• Burger kıng :(

• Fiyatları nasıl?

Mecburiyetten MC ya da Burger yiyorum ben.
  • 2 kişi 20 liraya doyuyoruz, sbarro kalite.

• Subway nasıl?
  • Subway'e atıştırmalık gözü ile bakabilirsin. Ekmekler küçük gelebilir, onun dışında ekmeği malzemeyi falan en ince ayrıntısına kadar sen seçiyorsun.

• Çoğu avm işletmesinde yemek yemek = ne idüğü belirsiz hijyen koşullarında yapılan kalitesiz malzemeler bazen de bol yapay eklentilerle güle güle sağlık, lezzet, damak tadı...

Yukarıda yazılmış tüm firmalar için geçerli bu.
  • HD iskender güzel kardeşim.Çatlıyosun resmen
  • arby's 'in etini çok beğeniyorum. ımmhhh
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.