Şimdi Ara

AVMlerdekı otoparklar full.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yandaş laz müteahhitler altyapı sadece bina yapmayı düşünüyorlar. Bu kadar bina yaparsan olacağı bu tabi. Millet nereye gitsin?
    Ulaşım bir kaç seneye kadr felç olacak. Bazılarını şimdiden telaş sardı, servisleri kaldıralım diyorlar. Daha sonrda İstanbulda yaşamanın bedeli vardeyi vergi, kapının önüne park ücreti, metrogibi yöntemlerle milleti yolmaya çalışacaklar.
    Bu azgın güruhun bir dahaki seçime kazanacağını zanetmiyorum. İstanbulda inşaat sektörüne aşırı bel bağlamasının sonuçlarını görüyoruz.
    60-70.000 liraya maledilen daire 300-400.000e satılıyor. Karı koca yıllarca köle gibi çalışma karşılığında ev alıyorlar.
    Ayrıca İstanbulun güçlü bir deprem yaşama riskini unutmayalım. Galiba ciddi bir sarsıntıda milletin aklı başına gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avmleri bende sevmiyorum ama kisin ankaraada eve tikilmaktan iyidir kizlar gezsin kahve ic yemek ye sinemaya git bebegin varsa sicak ortam, alt degistirme, mescit vb her turlu ihtiyaci karsilayabiliyosun. alternatifi vat mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

avmleri bende sevmiyorum ama kisin ankaraada eve tikilmaktan iyidir kizlar gezsin kahve ic yemek ye sinemaya git bebegin varsa sicak ortam, alt degistirme, mescit vb her turlu ihtiyaci karsilayabiliyosun. alternatifi vat mi?

Alternatifi kisin yok hocam

• Haydi bugün bir delilik yapalım ve forumca avm lere hücum edelim

• Bazen carsiya arabayla gitmek gerekiyor. Disarida otoparka koymak yerine alisveris merkezinin otoparkina koyup isimi goruyorum. Araba koyanlar illa alisveris yapiyor diye bisey yok

• Kardesim deli misiniz siz haftasonlari avmye gidiyorsunuz ??

• quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

CPU ne demek?
    O kadarlık cpu satılmıyor sanırım
    Ayrıca bu bir günlük MÜ?

bilgisayar aylik

• Trabzon / Yomra Cevahir avmye gidin beyler. Geçen hafta ceket bakmaya gittik arkadaşla bazı mağazalarda görevli bile yok içeri sesleniyorsun bir şey alacaksan öyle geliyor herifler :D Ben en çok teknosanın bomboş olmasına şaşırmıştım.
  • Dün akşam ailemi havaalanına bıraktım da gelmişken Viaport'a uğrayayım dedim, girmez olaydım, girmek için bir 20dk harcadım, 20dk yer aradım bulamadım, sinirlendim, çıkmak için de 20 dk trafik çektim. Millette para var yahu, doldurmuşlar.
  • Her katın girişinde kaç adet boş yer olduğu görülebilse, park yerlerinin üstünde yeşil kırmızı ışıklar bulunsa bir nebze rahat edilebilir.

Bazı avmlerde var ama genelinde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

İstanbulda haftasonu özellikle pazar günü keyf yapmanın ornek formülü:

Sabah 7de kalk.. boğazda kahvaltı yap..
    8de boğazda yürüyüş yap.. sessizliği dinle..
    9da belgrad yada emirganda gezmeler..
    11e doğru sosyal tesislerde atıştırmalık birseyler ye..

12ye kadar eve geri donmus ol.. vur kafayı yat dinlen..

Avm falan hakikaten boş iş. .
    :))

İstanbul'a gittiğimde deneyeceğim
  • Ankara Panora Oran nasil arkadaslar? Genelde boş oluyor.

• aynen hele bide istinyeyi gor millet gosteris icin araclarini sergiliyor

@topaz42
    ben onu yaya kaldirimina park eden araclara yapmayi dusunuyorum ozel anahtar yapicam bu is icin yolda yurumek bir eziyet kaldirimda bile yuruyemiyoruz gececek milim yer birakmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

aynen hele bide istinyeyi gor millet gosteris icin araclarini sergiliyor

@topaz42
    ben onu yaya kaldirimina park eden araclara yapmayi dusunuyorum ozel anahtar yapicam bu is icin yolda yurumek bir eziyet kaldirimda bile yuruyemiyoruz gececek milim yer birakmiyorlar

Hocam istinyedeyim hergün :) bana sor bi de rezillgi

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Ankara Panora Oran nasil arkadaslar? Genelde boş oluyor.

Pazar günleri ana baba günü oluyor. Cumartesi gene sakin genelde. Ama pazar günleri saat 1-2 gibi kesinlikle gitmeyin. Tepede bile zor park yeri bulunuyor. Akşam oturmak için gidecekseniz her gün gidebilirsiniz tabi. Daha hiç akşamları park yeri bulamadığım olmadı.
  • az önce ümraniye meydan avm den geldim, otoparkta yer bulmak için yarım saat tur attım, iğne atsan yere düşmüyor cok kalabalık. burada avm fazla olmadığı için sanırım ,yoğun olması normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

quote:

Pazar günleri ana baba günü oluyor. Cumartesi gene sakin genelde. Ama pazar günleri saat 1-2 gibi kesinlikle gitmeyin. Tepede bile zor park yeri bulunuyor. Akşam oturmak için gidecekseniz her gün gidebilirsiniz tabi. Daha hiç akşamları park yeri bulamadığım olmadı.

Anladım.

Ben de Park Oran'a taşınıyorum büyük ihtimal, kardeşimin evine gidiyordum bazen, siteden AVM'ye direk giriş mevcut idi ve ne zaman gitsem tenha ve sakin idi. Ama Pazar demek ki orası da dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Orda arsa bol.

Her dükkan kendine dev yer açıyor.

Big-box store diye geçiyor.

Türkiye'de arsa yok maalesef.

Küçücük ülke.

Arsayla ilgili değil daha çok alım gücü ve yakıt fiyatlarıyla ilgili benzin 1 lira olsa her gitmeye de 250 300 lira alışveriş yapacak gücün olsa sende haftada 1 şehir dışı wallmart tarzı yerlere gidersin ama türkiyede ortalama alım gücümüz haftalık olarak bimden 50tllik alışveriş olduğu için pek mümkün görünmüyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

quote:

Anladım.

Ben de Park Oran'a taşınıyorum büyük ihtimal, kardeşimin evine gidiyordum bazen, siteden AVM'ye direk giriş mevcut idi ve ne zaman gitsem tenha ve sakin idi. Ama Pazar demek ki orası da dolu.

Pazar günleri dışında herhangi bir sıkıntı olmuyor. Ki zaten araçla gitmeyeceğiniz için problem olmaz. Pazar günü çoğu insan yemek yemeye ya da sinemaya falan geliyor. Yani içerisi yine o kadar kalabalık görünmüyor girdiğinizde. Mağazalarda rahat rahat alışveriş yapabiliyorsunuz. Zaten tavanı çok yüksek olduğu için diğer alışveriş merkezleri gibi boğmuyor.

Park orana taşınıyorsanız akşam iş çıkış saatlerinde turan güneşe konya yolu tarafından gelirseniz iyi küfür edeceksiniz her gün. Artık hemen her gün trafik dikmen kavşağından başlıyor. Her gün dur kalk trafik oluyor. Acilen bir çözüm getirilmesi gerek. Yakındaki altın oran vs. gibi diğer projeler de biterse Oran tarafı yaşanmaz hale gelecek.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.