Şimdi Ara

Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
2
Favori
11.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim de öyle.

90+ goty must play beklemiyorum, bana sevdiğim RPG öğelerini versin yeter. Ki obsidian'ın en iyi bildiği iş bu.

Puan beklentim de 85'e yakın 80+ civarında

• ign türkiye
    PC oyunlarında 'çapraz satın alma' dönemi: Avowed bu özelliğin ilk temsilcisi olacak!
    https://tr.ign.com/avowed/127537/news/pc-oyunlarinda-capraz-satin-alma-donemi-avowed-bu-ozelligin-ilk-temsilcisi-olacak

18 Şubat’ta çıkacağı açıklanan oyunu Game Pass üzerinden ya da Steam dışında herhangi bir yerden satın alırsanız; ister Xbox Series konsollarında ister PC’de oynayabileceksiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Meta puanı ne zaman açıklanacak?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tayo3327 kullanıcısına yanıt
    13'u.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avowed, Steam'de en çok satanlar arasına girdi

Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU]

Ayrıca oyunun Series X sürümü 75GB olarak gözükmekte.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Game Pass'te olduğunu da düşününce iyi.

Gaza geldim erken erişim versiyonu alasım geldi :) Ama upgrade yokmuş. İade edip yeniden almak gerekiyor fark da çok 12 dolar.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

600 liraya pc xbox uygulaması üzerinden premium sürüme yükseltebiliyor olman lazım

Steam'den aldım ben. Xbox tarafında daha pahalı. Game pass ile falan öyle bir seçenek var diyorsan bilmiyorum.

Aynen oyun zaten gamepass ile geldiği için xbox uygulaması üzerinden belli bir ücret vererek premium sürüme yükseltebiliyor ve erken erişim sağlıyorsun.

Nefret ediyorum Pc'de Xbox App'ten ama arada kaldım. Steam'den iade edip Premium alırsam sorumlusu sen ve çöp pc Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] Hayır gidip alıcam sonra oyun bir çıkacak 60 meta Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Şubat 2025; 10:45:15 >

Şöyle bir durum var bu oyun Battlenet'e de geldi.

Premium sürümü xbox uygulaması üzerinden satın alsan sonra battlenet'e girip oradan indirip devam etsen Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Oluyor mu bu yöntem bilmiyorum ama Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Kaç yaşında adamlarız kırk takla atıyoruz bir oyun oynayacaz diye Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Normalde olması lazım 🤣

• İade ettim. Perşembe 17 gibi yorumlar gelecek. İyiyse Premium alırım olmadı base sürüm tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Şubat 2025; 11:53:56 >

13'ünde ambargo kalkıyor, incelemeler ve puanlar gelecek hocam.

Evet evet onu dedim. 17 gibi geliyormuş oyun da 21 gibi çıkıyormuş. Gelen yorumlara göre hareket edicem.

Hangi ülkeye bakıyorsunuz hocam? Global'da oyun şu noktada 24.sırada

Fakat premium alan çok fazla olmayacaktır, ana çıkış tarihinde satışlarının artacağını düşünüyorum.

Edit: Sanıyorsam USA'ya bakıyorsunuz orda yaşıyor olduğunuzdan olabilir. Steam üzerinde top seller'a baktığınız zaman kesinlikle global olarak değiştirmelisiniz aksi halde bulunduğunuz ülkeyi gösterir sadece. Mesela MH Wilds Türkiye'de 21. sırada ama global'da 4. Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] 

MH'nin Türkiye'de popüler olmaması bana hala acı vermekte mlsf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 11 Şubat 2025; 12:26:14 >
  • Türkçe yama işini nasıl halledeceğiz?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.