Benim de öyle. 90+ goty must play beklemiyorum, bana sevdiğim RPG öğelerini versin yeter. Ki obsidian'ın en iyi bildiği iş bu. Puan beklentim de 85'e yakın 80+ civarında |
Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

-
-
ign türkiye
PC oyunlarında 'çapraz satın alma' dönemi: Avowed bu özelliğin ilk temsilcisi olacak!https://tr.ign.com/avowed/127537/news/pc-oyunlarinda-capraz-satin-alma-donemi-avowed-bu-ozelligin-ilk-temsilcisi-olacak
18 Şubat’ta çıkacağı açıklanan oyunu Game Pass üzerinden ya da Steam dışında herhangi bir yerden satın alırsanız; ister Xbox Series konsollarında ister PC’de oynayabileceksiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Meta puanı ne zaman açıklanacak?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
13'u.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Avowed, Steam'de en çok satanlar arasına girdi
Ayrıca oyunun Series X sürümü 75GB olarak gözükmekte.
-
Game Pass'te olduğunu da düşününce iyi.
-
Gaza geldim erken erişim versiyonu alasım geldi :) Ama upgrade yokmuş. İade edip yeniden almak gerekiyor fark da çok 12 dolar.
-
600 liraya pc xbox uygulaması üzerinden premium sürüme yükseltebiliyor olman lazım
-
Steam'den aldım ben. Xbox tarafında daha pahalı. Game pass ile falan öyle bir seçenek var diyorsan bilmiyorum.
-
Aynen oyun zaten gamepass ile geldiği için xbox uygulaması üzerinden belli bir ücret vererek premium sürüme yükseltebiliyor ve erken erişim sağlıyorsun.
-
Nefret ediyorum Pc'de Xbox App'ten ama arada kaldım. Steam'den iade edip Premium alırsam sorumlusu sen ve çöp pc
Hayır gidip alıcam sonra oyun bir çıkacak 60 meta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Şubat 2025; 10:45:15 > -
Şöyle bir durum var bu oyun Battlenet'e de geldi.
Premium sürümü xbox uygulaması üzerinden satın alsan sonra battlenet'e girip oradan indirip devam etsen
Oluyor mu bu yöntem bilmiyorum ama
-
Kaç yaşında adamlarız kırk takla atıyoruz bir oyun oynayacaz diye
-
Normalde olması lazım 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İade ettim. Perşembe 17 gibi yorumlar gelecek. İyiyse Premium alırım olmadı base sürüm tekrar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Şubat 2025; 11:53:56 > -
13'ünde ambargo kalkıyor, incelemeler ve puanlar gelecek hocam.
-
Evet evet onu dedim. 17 gibi geliyormuş oyun da 21 gibi çıkıyormuş. Gelen yorumlara göre hareket edicem.
-
Hangi ülkeye bakıyorsunuz hocam? Global'da oyun şu noktada 24.sırada
Fakat premium alan çok fazla olmayacaktır, ana çıkış tarihinde satışlarının artacağını düşünüyorum.
Edit: Sanıyorsam USA'ya bakıyorsunuz orda yaşıyor olduğunuzdan olabilir. Steam üzerinde top seller'a baktığınız zaman kesinlikle global olarak değiştirmelisiniz aksi halde bulunduğunuz ülkeyi gösterir sadece. Mesela MH Wilds Türkiye'de 21. sırada ama global'da 4.
MH'nin Türkiye'de popüler olmaması bana hala acı vermekte mlsf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 11 Şubat 2025; 12:26:14 > -
Türkçe yama işini nasıl halledeceğiz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X