Şimdi Ara

Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
6
Favori
8.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emin çıtak mı abartı acaba ? Yada ben öyle algıladım sürekli loading varmış gibi bi izlenim oluştu bende.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    Nasıl olduğuna da bağlı biraz. Hogwarts Legacy'de de loading var mesela ama geneli insanların olduğunu bile anlamamıştır. Yani Starfield gibi de değildir herhalde :) Nasıl olduğu kullanıcıya nasıl yansıdığı önemli. Seamless open world bir oyun değil yoksa zaten. Fast travel, dungeon girişi, yeni mape geçiş gibi durumlarda normal. Ama şehirde girdiğim her kapıda varsa değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Şubat 2025; 11:53:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bethesda mı yapmış oyunu? yükleme ekranı cidden bayıyor artık, teknoloji yükleme ekranı açısından çok gelişti, çoğu oyun kesintisiz gameplay sunabiliyor. Koskoca yapımlar bi ton yükleme ekranı koyunca çok sırıtıyor artık, bunun bi bahanesi yok. Umarım öyle değildir, beni en çok bayan şeylerden birisi kişisel olarak, tolere edemiyorum artık.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Bethesda eskimiş engine kullanıyor diye yapamıyor. Bu oyun UE5. Dediğim durumlar dışında loading dolu ise bahaneleri olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Şubat 2025; 12:41:51 >
  • Bir kritik 95/100 vermiş dün, geri kaldırılmış saat 17.00 de yayınlanacakmış.

• The Outer Worlds'de ne kadar yükleme oluyorsa bu oyunda da o kadar olur diye tahmin ediyorum.

O oyun UE4'tü Avowed ise UE5.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Nasıldı onda durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: JePinkman

Nasıldı onda durum?

Açık alandan şehirler ve base'lerdeki kapalı yapılara girerken 3-5 saniyelik yükleme ekranı giriyordu.

Her yere girerken yükleme vardı yani. Günümüzde bu kadar yükle ekranı üzüyor ya.

Sıkıntı böyleyse 2025'de UE5 ile yapılan oyunda. Bahaneleri yok.

Nintendo dandik donanım gücü ile Switch'te Tears Of The Kingdom oynatıyor neredeyse hiç loading olmadan. Gökyüzünden atlayıp loading olmadan yer altına gidiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Şubat 2025; 14:39:53 >
  • Oynanış görüntülerine biraz baktım da oyun aşırı çiğ duruyor, sanki indie bir stüdyonun elinden çıkma AA bir oyun gibi. Tahminim 70-75 metacritic ortalamalı bir oyun olur gibi.

Ayrıca oyun neden Türkçe değil? gamepass ülkemizde gayet güzel satıyor. Elin çekyalısı 2 milyon kelimelik oyuna Türkçe getirirken microsoft neredeyse hiç bir oyununa Türkçe getirmiyor.

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt
    Oynanış güzelmiş hocam 70-75 çok düşük.
    “dylight light tarzı parkur sistemi var. Kombolar felan eğlenceli. Farklı şeyler yapmışlar güzelde yapmışlar ama yeterli maddi desteği sanki alamamışlar” -Emin Çıtak-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 13 Şubat 2025; 15:14:8 >

Bence kötü durmuyor hiç gameplay ve grafikler. Tps biraz meh duruyor ama. Az kaldı 17'ye.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Bir yer 95 verdi ya benim beklentim artmıştı küçük bir hayal kırıklığı o anlamda yaşayabilirim :) yoksa kötü oyun beklemiyorum bende. Normal beklentim 85 puan civarı olan güzel bir oyun olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 13 Şubat 2025; 15:22:19 >
  • Beş yıl önce Avowed'ın ilk duyuru fragmanını izlediğimde bayağı hypelanmıştım. O zamanlar oyunu doğru düzgün konuşan bile çok yoktu. Ama şimdi nedenini bilmiyorum ama zamanla o hypemın azaldığını fark ettim. Yine de o kadar bekleyişin ardından Game Pass ile çıktığı gibi oynayacağım tabi ki. Belki çok seversem Steam'den de alırım ama oyun süresi diğer sağlam RPG oyunlarına göre biraz kısa geldi. Her şeyiyle 50 saatte bitiyorsa 30 saatte oyuna doyarız demek ki. Kaliteli olsun da gerisi çok da önemli değil. 85 civarı puan bekliyorum, sonuçta geliştirici Obsidian. 80'in altında çıkarsa oyuna yaptığım hype iyice bitecek. 90 üstü olursa da iyice yükselirim tabi. Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Bir inceleme daha leak oldu

Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU]
    Atma şu yüksek puanları bak bende ki beklentiyi artırıyorsun 🤣

80+ gelecek gibi. Aynı kişi Veilguard'a 84 vermiş ama o da var Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Şubat 2025; 15:50:12 >

Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Ya batıcaz ya çıkıcaz

• 3. sızıntı Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Avowed (Çıktı) [PC ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.