Şimdi Ara

AVPLAYER HD ye 1080p güncellemesi geldi, yeni IPAD de 1080P mkvler sorunsuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
6.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1080p kendi formatında takılmadan yağ gibi oynatır , ama mkv desteklemez
  • içime birazda olsun su serptin ama uzunluk ve boyu önemli mi kendi formatında.Mesela ben 1080p avatar diyelim mp4 olarak hiç bir özellik düşürmeden çevirerek attım.Genede oynatırmı 0 takılma ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cK2oo7

quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

benim iPad 2 1080p videoları çok güzel oynatıyorsa new iPad niye oynatamasın ?

Ipad2 sadece 720p oynatiyor diye biliyorum...

iPhone 4S ve iPad 2 1080p yi destekliyor ama iPhone 4 ve ilk iPad desteklemiyor
  • İpad2 kullanıyorum 720 p site vs izliyorum ve de yeterli new ipad de çözünürlük zaten daha iyi 720 yetecektir. 2080e ne gerek var gözünüzün içine sokupmu izleyeceksiniz.
  • Evet bugunde her yolu denedim, 1080p mkv dark knight i mi convert ettim mp4 e bu sefer bitrate i iyice dusurdum, 5000 e dusurdum, dosya 5,5 gb oldu ama banamisin demedi hala takilarak oynatiyor. Bu sefer dosyayi ilk once ipad in kendi video bolumune attim, bitrate dusuk oldugundan itunes aktarim yapti, birazdan avplayer ile denicem ama umudum yok, galiba yeni ipad ile 1080p film izlemek hayal olacak.
  • Su an 1080p mov formatında 5000 bitrate'de video çeviriyorum. Bakalım ilk olarak kendi videolar uygulamasına atıcam. O yüzden mov formatını seçtim zaten. Gelişmeleri yazarım. 1080p'ye gerek yok tekrar söylüyorum sırf deneme için. 720p gayet tatmin edici.
  • benim almak isteme sebebim zaten böyle iyi bir ekranda 1080p film izlemekti.Almasam mı acaba :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

Su an 1080p mov formatında 5000 bitrate'de video çeviriyorum. Bakalım ilk olarak kendi videolar uygulamasına atıcam. O yüzden mov formatını seçtim zaten. Gelişmeleri yazarım. 1080p'ye gerek yok tekrar söylüyorum sırf deneme için. 720p gayet tatmin edici.

Nasil gerek yok, gidin apple.com a trailers a, film fragmanlarina, PROMETHEUS adli buyuk yonetmen Ridley Scott in bir kac ay icinde gelecek olan son filminin fragmanini HD olarak 1080p olarak kaydedin. Apple buna izin veriyor, 1080p halini indireceksiniz, sonra bir yeni ipad ile birde ipad 2 ile izleyin ayni fragmani, 720p olarak, fark inanilir gibi degil, gordukten sonra benim gibi yeni ipad ile 1080p film iZlemenin yollarini ariyorsunuz. Lutfen ugrasmaya devam.

Not: yeni ipad 720p kafi diyorsaniz tamam ama bence yinede 1080p ye kasalim. Prometheus son fragmani indirin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 13 Mayıs 2012; 19:58:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

quote:

Su an 1080p mov formatında 5000 bitrate'de video çeviriyorum. Bakalım ilk olarak kendi videolar uygulamasına atıcam. O yüzden mov formatını seçtim zaten. Gelişmeleri yazarım. 1080p'ye gerek yok tekrar söylüyorum sırf deneme için. 720p gayet tatmin edici.

Nasil gerek yok, gidin apple.com a trailers a, film fragmanlarina, PROMETHEUS adli buyuk yonetmen Ridley Scott in bir kac ay icinde gelecek olan son filminin fragmanini HD olarak 1080p olarak kaydedin. Apple buna izin veriyor, 1080p halini indireceksiniz, sonra bir yeni ipad ile birde ipad 2 ile izleyin ayni fragmani, 720p olarak, fark inanilir gibi degil, gordukten sonra benim gibi yeni ipad ile 1080p film iZlemenin yollarini ariyorsunuz. Lutfen ugrasmaya devam.

Not: yeni ipad 720p kafi diyorsaniz tamam ama bence yinede 1080p ye kasalim. Prometheus son fragmani indirin hocam.

tam benim kafamdasın.Umarım bir yol bulunur.Karar vermek için 2 haftam var.2 hafta içinde çözüm bulunmazsa ne yapıcağımı bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

quote:

Ben bilgisayarımda devamlı 1080p film seyrediyorum sırf o yüzden Toshiba Qosmio serisi bilgisayar aldım :) görüntü kalitesini gayet iyi biliyorum yani. Bahsettiğin filmin 6 fragmanını da izledim HD olarak. Hatta yüklenmesi için bile bekledim fragmanların :)) Bende takılma yapmadı izlerken. Beyonce konserini 1080p olarak çevirme işlemi biter bitmez atıcam cihaza yarısı tamamlandı. Gelişmeleri yaklaşık 1.5 saat sonra yazarım burdan.

• Bende yeni ipad'in ara ürün olduğunu düşünüyorum ipad2'yle çook büyük fark olduğunu sanmam bu tür problemlerle uğraşmamak için ipad2'mi alsam? bide şu var büyük ihtimalle bi sonraki ipad çok harika özelliklere sahip olacak bizde elimizdeki versyonu satacağız o durumda ipad2 külüstüre çıkmış olurda satamazmıyız?
    baya uzun oldu ama cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijan_doğan -- 14 Mayıs 2012; 11:17:57 >
  • Aneesoft isminde bir program buldum, yeni iPad için özel yeni sürüm çıkarmış, icinde iTunes video H264 1080p seçeneği var (m4v formatı). Su an başladım, dönüştürür burada yazarım ancak dönüşüm gercekten çok uzun sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALDER -- 13 Mayıs 2012; 22:57:05 >
  • heyecanla bekliyorum.Zaten olmadı en kötü hafta sonu teknosaya gidip denicem artık...
  • tablete 1080p video neden koyuyosun ki görende dev ekran sanacak
  • Merak etmeyin elimden geldiğince çabuk haberini veririm ancak çevirme sabahı bulacak gibi. İs durumları da var malum yarın aksam 7-8 gibi yazmış olurum. Zaten başka 1080p formatları da var mesela mp4 ve mov. Özellikle oynattigindan bahsedilince iTunes formatını ilk olarak deniyorum. Sırasında mp4 var. En son da mov deneyeceğim ancak vakit alacak haberiniz olsun. Yarın aksama mv4 ve mp4 yorumlarını yapmış olurum aksilik olmazsa.
  • mov uzantılı çevirdiğim videoyu itunes aktarmadı desteklenmeyen biçim diye. Sonra ben de AVPLAYER'dan attım ama bitrate'ten dolayı gözüme hoş gelmedi. Sonra tekrar mp4 olarak 1920x1080 8000 bitrate çevirdim. AVPLAYER'da oynattım hiçbir sorun yok. Dosyanın boyutu 5.8 GB oldu bu arada. Takılma vs yok gayet akıcı. Görüntü kalitesi muhteşem bu arada :)) Ekran görüntüsünü koymak isterdim ama ekran görüntüsü bile 2 MB'ın üzerinde oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 13 Mayıs 2012; 23:35:52 >
  • bende bu gun aldım yeni ipad 64 gb 4g siz wifi li hiç bi şey bilmiyorum bakalım neler öğrenecem :)
  • quote:

mov uzantılı çevirdiğim videoyu itunes aktarmadı desteklenmeyen biçim diye. Sonra ben de AVPLAYER'dan attım ama bitrate'ten dolayı gözüme hoş gelmedi. Sonra tekrar mp4 olarak 1920x1080 8000 bitrate çevirdim. AVPLAYER'da oynattım hiçbir sorun yok. Dosyanın boyutu 5.8 GB oldu bu arada. Takılma vs yok gayet akıcı. Görüntü kalitesi muhteşem bu arada :)) Ekran görüntüsünü koymak isterdim ama ekran görüntüsü bile 2 MB'ın üzerinde oluyor :)

Ellerinize saglık. Madem mp4'de başarılı oldunuz o zaman ben sadece m4v formatını deneyeyim.
  • quote:

mov uzantılı çevirdiğim videoyu itunes aktarmadı desteklenmeyen biçim diye. Sonra ben de AVPLAYER'dan attım ama bitrate'ten dolayı gözüme hoş gelmedi. Sonra tekrar mp4 olarak 1920x1080 8000 bitrate çevirdim. AVPLAYER'da oynattım hiçbir sorun yok. Dosyanın boyutu 5.8 GB oldu bu arada. Takılma vs yok gayet akıcı. Görüntü kalitesi muhteşem bu arada :)) Ekran görüntüsünü koymak isterdim ama ekran görüntüsü bile 2 MB'ın üzerinde oluyor :)

Convert işlemi çok uzun sürmüyor mu ? evdeysek o kadar beklemek yerine flashdiski tvye takıp izlemek daha mantıklı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

Convert işlemi çok uzun sürmüyor mu ? evdeysek o kadar beklemek yerine flashdiski tvye takıp izlemek daha mantıklı oluyor

Benim bilgisayar biraz hızlıdır sağolsun :) 3 filmi, bir tanesi 1080p diğer ikisi 720p toplamda 6 saatte çevirdi. Şimdi iPad'e kopyalıyorum onları. Evde düzenek kurdum :) Bu arada video convert işlemi için Tipard Total Media Converter öneririm arkadaşlar ya da Aimersoft Video Converter. Her ikisinin de full sürümleri internette mevcut ve CPU yerine GPU kullanarak çeviriyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.