Şimdi Ara

Avrupa Amerika dışında bütün dünya Çöp (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicotinell

kişi başına düşen gsmh listesi

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)_per_capita

GSMH listesine gore mi ulke belirliyorsun hala? Git o zaman Kuveyt'te, Arabistan'da BAE'de, Bahreyn'de yada Brunei'de yasa. GSMH leri Turkiye'den yada bi cok avrupa ulkesinden yuksek nede olsa. Kafaya bak ya :D Sanki GSMH kendi cebine giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhattaHell -- 3 Ekim 2013; 19:29:12 >
  • Aynen ben de aynı düşüncedeyim Allah'tan sınırda doğmuşuz Türkiye'nin daha doğusundaki geri ülkelerde de doğabilirdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla onu bunu bilmem de İstanbul'un gece hayatı birçok Avrupa kentinde yok. Adamlar hayatlarını yaşayamıyorlar
  • Japonya ve Singapur a gitmiş biri olarak söyliyim amerika yalan yanlarinda.....tayland ise anlatilmaz yaşanır;)

• quote:

Orijinalden alıntı: soarus

Aynen ben de aynı düşüncedeyim Allah'tan sınırda doğmuşuz Türkiye'nin daha doğusundaki geri ülkelerde de doğabilirdik

Hindistanda dogmadigim icin sukrediyorum ozellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 4 Ekim 2013; 18:05:31 >
  • Japonya ve Guney Kore demek yeterli.
  • eksik yazmissin

Kuzey ve Bati Avrupa, Avusturalya ve A.B.D disinda gerisi cop.

guney avrupanin (bulgaristan, bosna, romanya, ve dogu avrupanin (moldova, polonya vsvs) bizden farki yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

amerikanın artık filmlerdeki gibi olmadığı birçok kişi tarafından anlatılıyor.. mobilde olmasam birkaç örnek yazı bulurdum..

Filmlerdeki gibi hayat var ama yasayabilene. Cunku kisi yasam kalitesini kendi belirliyor.

• quote:

Yaw bakıyorum dünyaya bu batı ülkeleri resmen köşe olmuşlar keyif içinde yaşıyorlar. Geri kalanlar sürünüyor.

Yani keşke Avrupa'da doğsaydım yahut göç edebilseydim.

Çok haklısın. İnsan hayatı yaşamıyoruz burada, hatta yaşadığımız insanlardan bir kısmında insanlıktan eser yok. Geri kalanlarının sürünmesinin nedeni biraz da kendi hataları. Gelişmemek, demokratik olmamak, özgür olmamak için bi yerlerini yırtan gelişmemiş ülkelerin (ki biri de biz oluyoruz) hali ortada.

quote:

Orijinalden alıntı: onurts

sen avrupadaki insanların mutlu yaşadığınımı zannediyorsun.

http://www.hurriyet.com.tr/planet/19473077.asp

http://www.radikal.com.tr/turkiye/yuz_turkten_sadece_16si_mutlu-1046908

Bu arada gelişmişliği gökdelen ve beton sanan bazı insanların "Endonezya ve Malezya çok gelişmiş" gibi cümleler kullanması komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 5 Ekim 2013; 5:57:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

eksik yazmissin

guney avrupanin (bulgaristan, bosna, romanya, ve dogu avrupanin (moldova, polonya vsvs) bizden farki yok.

dediğin doğru. Gelişmiş ülkelere de bir kaç tane daha eklenebilir. Örneğin güney kore, japonya, bir kaç tane ufak arap ülkesi falan.

Ben genel yazdım. Bir başlığa sığdırmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QmmeR

Zaten avrupadayız.

Avrupa Amerika dışında bütün dünya Çöp
  • quote:

Yaw bakıyorum dünyaya bu batı ülkeleri resmen köşe olmuşlar keyif içinde yaşıyorlar. Geri kalanlar sürünüyor.

Yani keşke Avrupa'da doğsaydım yahut göç edebilseydim.

başlıkta amerika geçiyor ama konu içnde buna açıklık getirmemişsin? amerika kıtası ise aşyet kastettiğin orada da çöplükler var hiç endişe etme. kastettiğin abd ise o tamamen reklamdan ibaret. istanbul'a bakıp ülkemizi çok gelişmiş sanmak gib ibir şey bu oaly. abd'nin de çok geri yerleri var. hele ki suç işleme oranına hapishanedeki insan sayısına (nufusa oranla) okur yazar oranına bir bak! avrupa'ya pek bir şey diyemeyeceğim ama abd tamamen reklamdan ibaret. sen ülkeleri tv'de dizi-film-haberde görüp mü gelişmiş gelmemiş sanıyorsun? Türkiye, Malezyalaşıyor... diye milleti keklediler. aç bak görünüşe göre biz mi onlar mı gelişmiş?
    ingiltere almanya fransa gibi başı çeken ülkeler gerçekten gelişmiş tartışmaya açık değildir. geçim derdi yok terör derdi yok... ama emin olun genelkültür sıfıra yakın düzeydedir. ortalama bir Türk kadar araştırmacı bile değillerdir.

• ya cevap vermeyin bu arkadaşa. artık ne kadar doğru bilinmez; kamuda 3000 TL maaş alıp babyface yüzü büyük özellikmiş gibi anlatan arkadaş bu. böyle dar zihniyetlere cevap vermeyin. bırakın gitsin o amerikada yaşasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

eksik yazmissin

Şu Abd Avusturalya Kuzey Batı Avrupa'ya Rusya e polonyayı da ekleyiver.Bildiğinizin çok dışında ülkeler bunlar.
  • Amerika çöplüğüm alası asıl. Sen kanadayı,avusturalyayı,iskandinav ülkelerini bilmiyorsun sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.