|
Avrupa Birliği, İsrail-Filistin gerginliğiyle alakalı Google'ı resmen uyardı
-
-
Gerçek tek şey oda batılıların yediği haltlar yüzünden bölge kaynadıkça kaynıyor bu rezillerin el attıkları heryer kan revan içerisinde bu gerçeği
görmeyen içimizdeki bir kesim ya Türk görünümlü dönmedir yada şuursuz nereden geldiğinden bihaber batı yardakcısdır.
-
dezenformasyon 1 köpek fotoprafını ai ile yanmış çocuk fotoğrafı yapmış israil kendisinin beyaz fosfor kullandığı af tarafından ispatlandığı halde. x (formerly twitter)Jackson Hinkle 🇺🇸 on Xhttps://twitter.com/jacksonhinklle/status/1713526867620204977?s=20
dezenformasyon 2:
hamas cesedi soyup tecavüz etti. haber yalan kadın zaten o halde dans ediyormuş hamas hastaneye yetiştirmeye çalışmış. ismi shani louk.the independentMother of tattoo artist missing after Hamas attacks says daughter is alivehttps://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/shani-louk-mother-hamas-israel-gaza-hospital-b2427642.html
dezenformasyon 3 hamas 40 çocuğun başını esti. bu haber de yalan çıktı ve baya alay konusu oldu. habere kanıt olarak gösterilen çocuklar israilin öldürdüğü çocuklar çıktı.
daha bunun gibi bir çok nokta var ancak batı medyası filistin ile ilgili yorum yapanlara 5 sene hapis veriyor ve nüfustan atıyor.
-
Sayın Editör,
Öncelikle "... ortaya geçti...", "...ortaya çıktı..."
-
Tüm dünya ABD'nin elindedir ve ona aittir. (ingiltere + israil)
Dolayısıyla, onlara ait olan bir ortam içerisinde onlara laf atmanızı tabii ki istemezler/engellerler. Bu çok doğal bir durum.
Peki dünya nasıl onların oldu? Sebebi çok basit. Biz (Türkler veya müslüman dünyası olarak da alınabilir) yatarken, acaba nohut tanesinden küçük bir şey boğazımızdan içeri girerse oruç bozulur mu, veya iftar seks ile açılır mı gibi saçma sapan aptalca işler ile uğraşırken, onlar çalıştılar ve geliştiler. Atom bilimi değil yani, ki onda da ileriler zaten.
Dolayısıyla maalesef şimdi o yatışlarımıza ağlanıp sızlıyoruz, beddua ediyoruz. Ama problemin kaynağı bizleriz aslında. Çünkü çalışınca oluyor; bunu son 10 senelik bir dönemde görebiliyoruz; İHA, SİHA.
Beddua ettiğimiz adamlar da 500 seneden fazladır çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyorlar.
Böyle düşünmek lazım.
-
Hadi anladik ulke sinirlarindan disari cikmadin da hic mi okuyup arastirmadin? Eger bahsi gecen ulkelere gitmene ya da arastirmana ragmen bu yorumu yapiyorsan daha da vahim. Israil dedigin seriyat ulkesidir. Yasalarini bile seriyatttan alir. Okullarda tevrat okutulur. Amerika dedigin ulkede 50 metrede bir klise vardir, derslerde incil okutulur, universite ve kolejlere misyonerler incil dagitir. Bu ulkeler senden benden daha dindar. (Ilgiltereyi bilmiyorum.)Kulturunuzu, degerlerinizi, dinizi kendi hatalariniza kalkan etmeyi birakin. Osmanli 600 yil hukmederken dindar degilmiydi. Ilkokulda ogretmenim gelisememizin nedenini namaza baglamisti, onlarin bilim adamlari calisirken biz gunde bes kere durup namaz kiliyormusuz ve bu yuzden basarili degilmisiz. 5 vakit namazi toplasan 24 saatte yarim saat bilemedin 45 dk eder. Senin yorumunu gorunce o geldi aklima. Bu ve buna benzer cok ornek veririm de merak ettigini sanmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handali -- 16 Ekim 2023; 8:35:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Demek ki ilk mesajımda doğru ifade edemedim, kusura bakma.
Dine karşı bir şey söylememiştim. Ben de dindar biriyimdir. Sadece, dinin içinin boşaltıldığı, verdiğim örnekler gibi saçma sapan şeylere takılıp kaldığımızı, fakat dini tam anlamıyla yaşayıp hayatımıza uygulamadığımızı kastetmiştim. Nahl suresi 90. ayet meali.
Pek çok yabancı ülkeye gittim, çoğu da dinsiz denilebilecek, toplumunda neredeyse sıfır maneviyat olanlar. Fakat gördüm ki, bizden daha müslümanca yaşıyorlar. Hakka hukuka riayet, saygı, medeniyet vs. Fakat müslüman değiller. Ama biz müslümanız.
Öyle işte.
-
Biz Osmanlı olarak bu yahudileri korumasaydık yüz yıllarca, kucak açmasaydık kalmazlardı bu kadar. Şimdi yaptıklarına bak.
Asıl sen kusura bakma ben yanliş anlamışım hakkını helal et. Olgunlugunla bana ders verdin bir daha yorumlara cevap vermeden once iki kez dusunecegim. Tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handali -- 16 Ekim 2023; 9:41:31 >
Şimdi de avrupa/batı koruyor. Zamanı gelince onları da sokacaklar. Karakterleri bu. Ama devran tekrar dönecek, hesaplar görülecek, kartlar yeniden karılacak ve yeni oyun başlayacak. Kıyamete kadar dünyanın kanunu budur.
-
hotel ve konaklama yerlerinde de komidinlerin içerisinde her odada bir incil bulunur... hollywood filmlerinde bunun üstüne basa basa görüntüsünü verirler, çoğu izlediğim hotel konusu geçen filmde rastlamışımdır; bu ayrıntıyı da unutmayın...
-
Youtube ve türevleri zaten hali hazırda pislik çukuru durumunda, her türlü saçmalık var, AB bu uyarıyı Filistinlilerin sesini duyurtmamak için yapıyor, kimse başka sebep aramasın, ama gerçekler ortada, bir avuç militanın yaptıkları yüzünden 11 gündür şehirleri bombalıyor İsrail ve sokaklar çocukların, bebeklerin cesetleriyle dolup taştı!
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gerçek tek şey oda batılıların yediği haltlar yüzünden bölge kaynadıkça kaynıyor bu rezillerin el attıkları heryer kan revan içerisinde bu gerçeği
görmeyen içimizdeki bir kesim ya Türk görünümlü dönmedir yada şuursuz nereden geldiğinden bihaber batı yardakcısdır. |
dezenformasyon 1 köpek fotoprafını ai ile yanmış çocuk fotoğrafı yapmış israil kendisinin beyaz fosfor kullandığı af tarafından ispatlandığı halde.https://twitter.com/jacksonhinklle/status/1713526867620204977?s=20
dezenformasyon 2: hamas cesedi soyup tecavüz etti. haber yalan kadın zaten o halde dans ediyormuş hamas hastaneye yetiştirmeye çalışmış. ismi shani louk. https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/shani-louk-mother-hamas-israel-gaza-hospital-b2427642.html dezenformasyon 3 hamas 40 çocuğun başını esti. bu haber de yalan çıktı ve baya alay konusu oldu. habere kanıt olarak gösterilen çocuklar israilin öldürdüğü çocuklar çıktı. daha bunun gibi bir çok nokta var ancak batı medyası filistin ile ilgili yorum yapanlara 5 sene hapis veriyor ve nüfustan atıyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X