Şimdi Ara

“Avrupa bizi neden sevmez hocam?”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1930 yılında Hitler'den kaçarak Türkiye'ye gelen Yahudi asıllı Alman Prof. Dr. P. Neumark (Hukuk ve İktisat fakültelerinde hocaların hocası olarak ders vermiştir) ile bazı öğrencileri Boğaziçi'nde bir geziye çıkarlar. Nakleden avukat da bu toplantı içindedir. Talebelerden biri şu soruyu sorar: “Avrupa bizi neden sevmez hocam?” Prof. Neumark'ın cevabını cep defterine kaydeden avukat bu belgeden şunları okumuştu:

“Çok samimi olarak itiraf edeyim ki, Avrupalılar Türkleri gerçekten sevmezler ve sevmeleri de mümkün değildir. Türk ve İslam düşmanlığı asırlardır kilisenin ve Hristiyanların en küçük hücrelerine kadar sinmiştir. Sebeplerine gelince, not ediniz:

1- Avrupalılar sizleri Müslüman olduğunuz ve İslamiyeti yaydığınız ve Müslümanları asırlarca himaye ettiğiniz için sevmezler...

2- Sizler farkında değilsiniz ama onlar şu gerçeği çok iyi bilirler. Tarihten Türk çıkarılırsa tarih kalmaz. Osmanlı arşivi tam olarak ortaya çıkarsa, bugünkü tarihlerin yeniden yazılması gerekirdi. Osmanlı arşivi kasıtlı olarak çürütüldü ve imha edildi.

3- Dün Avrupa'nın pazarı idiniz. Şimdi Avrupa'yı pazar yapmaya başladınız.

4- En az 400 yıl Avrupa'nın sırtında ve ensesinde at koşturdunuz.

5- Selçuklular Anadolu'yu, Osmanlılar ise Balkanlar ve Orta Avrupa'yı Hristiyan Haçlılara mezar ettiler.

6- Sizi silah ile yenemeyenler, kendilerine benzeterek, milli ve manevi değerlerinizden kopararak yendiler ve hakimiyet sağladılar. Giyiminizden yaşantınıza kadar her şeyi kendilerine benzettiler. Ahlaki değerlerinizi yıprattılar. Ve sonra kendi içinizde sizi bölmeye başladılar.

7- Selçuklu ve bilhassa Osmanlı canını, kanını ve malını İslamiyet uğruna feda etmeseydi Kuzey Afrika Orta Doğu Hristiyan ülkesi olurdu. Ve belki İslamiyet Hicaz'da azınlık olarak kalırdı. Batı her yerde İslamiyeti kendi inançlarına göre kanalize etti. Ama Osmanlı Asr-ı Saadet devrindeki inancı devam ettirdi.

8- Kilise size kin kusmaktadır. Sebepleri yukarıdadır.

9-Ben İstanbul'a geldiğimde Türkiye'de 2 üniversite vardı. Şimdi 19'a çıktı. Osmanlı devrinde medreseler köylere kadar yaygın idi. Her medresede bilim vardı. İlk denizaltıyı Osmanlı yaptı. Sizin haberiniz yok ama Avrupalı biliyor.

10- Sizler milli kimliğinize dönerseniz Avrupa'nın medeniyeti ve refahı yıkılır. Ama Batı size bu imkanı vermez...”
    _________________________________________________________________________________________

Her şey açık ve net...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NötronBombası -- 1 Eylül 2007; 0:48:32 >

• keske su an o gucte olsak Turkiye degil de Osmanli diye anilsak.
    inanin bana su an Turkiye'nin nerde oldugunu bilmeyenler bile var.
  • Dün Avrupa'nın pazarı idiniz. Şimdi Avrupa'yı pazar yapmaya başladınız.

YALAN!
  • quote:

Orjinalden alıntı: NötronBombası

9-Ben İstanbul'a geldiğimde Türkiye'de 2 üniversite vardı. Şimdi 19'a çıktı. Osmanlı devrinde medreseler köylere kadar yaygın idi. Her medresede bilim vardı. İlk denizaltıyı Osmanlı yaptı. Sizin haberiniz yok ama Avrupalı biliyor.

• quote:

6- Sizi silah ile yenemeyenler, kendilerine benzeterek, milli ve manevi değerlerinizden kopararak yendiler ve hakimiyet sağladılar. Giyiminizden yaşantınıza kadar her şeyi kendilerine benzettiler. Ahlaki değerlerinizi yıprattılar. Ve sonra kendi içinizde sizi bölmeye başladılar.

işte bu.ve biz hala bu tür oyunlara geliyoruz.
  • ilk denizaltı değil de deniz altında torpido atan ilk denizaltıymış valla bravo
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

quote:

işte bu.ve biz hala bu tür oyunlara geliyoruz.

Katılıyorum

Şimdi ne haldeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NötronBombası -- 1 Eylül 2007; 0:59:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ülke olarak bunu haketmedik
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizden korkuyorlarda ondan sevmiyorlar...
  • Çok güçlüyüz
    Kendimizi ezdirmeyiz
    İstediğimizi yaptırırız
    Müslümanız
    fakat hepsini alt eden birşey var ÜŞENGEÇLİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 1 Eylül 2007; 1:03:01 >
  • quote:

7- Selçuklu ve bilhassa Osmanlı canını, kanını ve malını İslamiyet uğruna feda etmeseydi Kuzey Afrika Orta Doğu Hristiyan ülkesi olurdu. Ve belki İslamiyet Hicaz'da azınlık olarak kalırdı. Batı her yerde İslamiyeti kendi inançlarına göre kanalize etti. Ama Osmanlı Asr-ı Saadet devrindeki inancı devam ettirdi.

8- Kilise size kin kusmaktadır. Sebepleri yukarıdadır.

• 6- Sizi silah ile yenemeyenler, kendilerine benzeterek, milli ve manevi değerlerinizden kopararak yendiler ve hakimiyet sağladılar. Giyiminizden yaşantınıza kadar her şeyi kendilerine benzettiler. Ahlaki değerlerinizi yıprattılar. Ve sonra kendi içinizde sizi bölmeye başladılar.
    --------
    kesinlikle doğru kaleyi içten fethetmeye çalışıyorlar
    uyanın!...
  • zamanınnda ıyı koymusukta ondannnnnn
  • avrupalı geleceğini planlar biz ise geçmişe bakıp hayal kurar ama kçımız kaldırıp çalışmayız...
  • KATILIYORUM
    quote:

Orjinalden alıntı: dorukhansn

Çok güçlüyüz
    Kendimizi ezdirmeyiz
    İstediğimizi yaptırırız
    Müslümanız
    fakat hepsini alt eden birşey var ÜŞENGEÇLİK

• başlıgı gorunce bguzelsoyy actı sandım
  • sevmesinler zaten biz onları sevelim
  • avrupalı bizi sever.

Abdullah Gül vcumhurbaşkanı olunca, bütün Avrupa bayram etti. Tüm dünya basınında (Avrupa ve Amerikyaı kastediyorum) böyle zaferli başlıklar atıldı ,büyük sevinç vardı.

Bizim halk ta yüzde 47 gibi oyla onları seçti.

Demekki bizim seçtiğimiz adamı zaferle karşılıyorlar.

Demekki bizi seviyorlar.

Niye çekiniyorsunuz rahat olun herşey iyi
  • Forumda aratırsanız bulursunuz

Bir üyede aynı şekilde bu yazıyı koymus gercek oldugunu soluyordu

Adı gecen prof un nerde ne zaman nasıl yasadıgını hepsını lınklerı ıle yazmıstım

Yazı ASILSIZDIR YALANDIR UYDURMADIR !
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Forumda aratırsanız bulursunuz

Adı gecen prof un nerde ne zaman nasıl yasadıgını hepsını lınklerı ıle yazmıstım

Gerçekler bunlar İster yazı fake olsun ama gerçekler bunlar..

ha çoban ha aydın prof yazmış gerçek gerçektir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Forumda aratırsanız bulursunuz

Gerçekler bunlar İster yazı fake olsun ama gerçekler bunlar..

ha çoban ha aydın prof yazmış gerçek gerçektir..

Yani

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.