başımızdakiler, siyasiler bizlere ihanet etti. bu halk bunları haketmedi. herşey daha iyi olabilirdi. iki dünyada ahım olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülke olarak bunu haketmedik
-
-
Dünyanın hiçbir yerinde herşeyi mahvedeni bir daha asla seçmezler. Seçilmesi akla mantığa herşeye aykırı. Seçiliyorsa eğer bu milletin yarısı bunu haketmiştir, diğer yarısı da kurunun yanında yaş da yanar misali yanmaya devam eder.
İktidardaki şahsın yaptıkları yanına kâr kalmaz; büyük nimetlerin hesabı da büyük, ağır olur. Onun yerine olmayı asla istemem, ahırette vereceği hesabın altından nasıl kalkacak kendisi düşünsün. Çok kimsenin ahını aldı, çok kimsenin hakkı üstünde, çok büyük hatalar, kul hakları var üzerinde. Haksız yere harcadığı, israf ettiği 1 kuruşun bile hesabı sorulacak. 22 sene boyunca harcadığı, çarçur ettiği Milyarlarca liranın hesabını nasıl verecek ağlasın dursun haline...
Hazret- i Ömer'e halifelik döneminde köprüden geçerken ayağı takılan keçinin hesabı soruluyor. Erdoğana ise daha nelerin sorulacağını varın siz hesap edin artık...
Başımıza gelen zulümler, belâlar, kötü amellerimizin netîceleridir. "Âmirleriniz, amellerinizdir" hadîs-i şerîftir. Ülke olarak kötü ameller işlersek, Allahü teala da ülkemize işte böyle belalar gönderir. Bu nasıl bir kara beladır ki 20 seneyi aşkın süredir ülke üzerinden kalkmadı. O halde iyi ameller işlemek, günahlardan sakınmak ve farzları yapmaktan ve dua etmekten başka çare yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 18 Eylül 2024; 23:47:32 >
-
Dibine kadar hakettik. Siyasetçiler toplumun yansıması.
Adam diyor ki kaçak çıktığım kata onay verecek misin? Vereceğim. Tamam oyun senin.
Vergi kaçırdım affedecek misin? Affedeceğim. Oyum senin.
Devletin arazisine el koydum yasa çıkartıp onu bana verecek misin? Vereceğim. Oyum senin.
En altından en üstüne çürümüş bir toplum neyini haketmedi?
Sanayiye git dolandırılma oranı %90 :)
Evine usta çağır aynı.
Çürük bir toplum çürük bir siyaset.
Olan onurlu ve şerefli vatandaşa oluyor.
Ha o da çok uzun değil bu çürümüşlük en sağlam insanı da çürütüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 18 Eylül 2024; 23:49:50 > -
doğru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halk olarak bundan çok daha beterini hak ettik siz buna dua edin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gercekten yazık oldu. Ulke olarak yurtdisindaki herkesin dalga konusu haline geldik, basimizdaki siyasetciler bizim ve bizlerle baglanti olan herseyin itibarini yerle bir ettiler. İki dunyada da ahım olsun kendilerine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dibine kadar hakettik. Siyasetçiler toplumun yansıması. Adam diyor ki kaçak çıktığım kata onay verecek misin? Vereceğim. Tamam oyun senin. Vergi kaçırdım affedecek misin? Affedeceğim. Oyum senin. Devletin arazisine el koydum yasa çıkartıp onu bana verecek misin? Vereceğim. Oyum senin. En altından en üstüne çürümüş bir toplum neyini haketmedi? Sanayiye git dolandırılma oranı %90 :) Evine usta çağır aynı. Çürük bir toplum çürük bir siyaset. Olan onurlu ve şerefli vatandaşa oluyor. Ha o da çok uzun değil bu çürümüşlük en sağlam insanı da çürütüyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X