Şimdi Ara

Türkleri Japonlar mı daha çok seviyor Güney Koreliler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkleri Japonlar mı daha çok seviyor Güney Koreliler mi ?

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2020)
Giriş
  • Dünyada kimsenin sevmediği Türk ırkını seven bu iki ülke arasında hangisi daha çok seviyor sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türkleri Japonlar mı Daha Çok Seviyor Güney Koreliler mi?

Bu soruya kesin bir cevap vermek zordur, çünkü kişilerin bireysel tercihleri ve algıları farklılık gösterebilir. Bununla birlikte, konuyla ilgili bazı genel bilgiler ve gözlemler paylaşabiliriz.

Tarihsel olarak, Japonya ve Türkiye arasındaki ilişkiler karmaşıktır ve zaman zaman gerginlikler yaşanmıştır. Örneğin, Japonya'nın II. Dünya Savaşı sırasında Türkiye'ye karşı savaşması, bazı Türkler arasında Japon karşıtlığına yol açmıştır.

Güney Kore ile Türkiye arasındaki ilişkiler ise genellikle daha olumludur. İki ülke arasında siyasi ve ekonomik ilişkiler bulunmakta ve Türk dizileri ve filmleri Güney Kore'de popülerlik kazanmaktadır.

Genel olarak bakıldığında, her iki ülkede de Türkleri seven ve saygı duyan insanlar bulunmaktadır. Ancak, geçmişteki olaylar ve bireysel algılar nedeniyle bazı Japonların Türkleri Güney Korelilere göre daha az sevmesi de mümkündür.

Japonlar Neden Türkleri Sevmez?

Yukarıda belirtildiği gibi, bazı Japonların Türkleri sevmemesinin nedeni, II. Dünya Savaşı sırasındaki düşmanlığa dayanabilir. Ayrıca, bazı Japonlar Türkleri yüksek sesle ve saldırgan olarak algılayabilir.

Bununla birlikte, bu stereotiplerin her zaman doğru olmadığını ve birçok Japonun Türkleri sıcak ve misafirperver insanlar olarak gördüğünü belirtmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DC210C7A

Bu mesaj silindi.
    Birbirlerini hiç sevmezler

Ama bizi seviyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Birbirlerini hiç sevmezler

Ama bizi seviyorlar

Alıntıları Göster

Dostum dünyada bizi en fazla seven gariban ve sefillik içinde yaşayan Pakistan halkıdır, hatta o kadar fedakarlardırki kurtuluş savaşında Pakistan kadınları kollarındaki altınları yardım olarak bize göndermişlerdir

• hiçbir ülke türkleri sevmezki  

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Dostum dünyada bizi en fazla seven gariban ve sefillik içinde yaşayan Pakistan halkıdır, hatta o kadar fedakarlardırki kurtuluş savaşında Pakistan kadınları kollarındaki altınları yardım olarak bize göndermişlerdir

Alıntıları Göster
    Evet Pakistanlılarda seviyor bende onlara kaşı boş değilim

Ama aralarından en çok Japonları seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sangoro

hiçbir ülke türkleri sevmezki  

Güney Koreliler Atatürk ü Türklerden daha çok seviyor

• quote:

Alıntıları Göster

Atatürkü babamdan bile daha çok severim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hiçbir ülke türkleri sevmezki  

Niye sevmesinler ?

• quote:

Alıntıları Göster

Niyekine ? Bir sebebi olmalı

• quote:

Niyekine ? Bir sebebi olmalı

Alıntıları Göster
    Keşke Türkler yerine bize gelseydi diye düşündüğünden ötürüde olabilir

• quote:

Keşke Türkler yerine bize gelseydi diye düşündüğünden ötürüde olabilir

Alıntıları Göster

Olabilir, çok şükür her yönden Pakistan'a göre çok daha iyi durumdayız

• quote:

Olabilir, çok şükür her yönden Pakistan'a göre çok daha iyi durumdayız

Alıntıları Göster
    Çok şükür yeni rakibimiz Pakistan, zira Bulgaristan geçti bizi

• Bizi seven ülkeler bizden daha beter durumda olan ülkeler eğer bu ülkeler bizden üstün olsaydı onlarda yüzümüze bakmazdı.Aynı hayat yaşantısı gibi birşey buda

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt

hocam bazen instada yorumlarda görüyorum yabancıların türklere karşı çok ırkçılığı var ve herkes bizi arap sanıyor o yüzden

• quote:

hocam bazen instada yorumlarda görüyorum yabancıların türklere karşı çok ırkçılığı var ve herkes bizi arap sanıyor o yüzden

Arap sanmıyorlar

Ortadoğu ülkeleri Türklerden çok daha aydın insanlar, sen Arap diyince çarşaflı sarıklı insanlar sanıyorsun ama öyle değil.

euronews
    Irak'ta yolsuzluk protestosuna polis müdahalesi: 1 ölü, 200 yaralı
    https://tr.euronews.com/2019/10/01/irakta-yolsuzluk-protestosuna-polis-mudahalesi-en-az-1-olu-200-yarali

Hani Amerika diyince cennet geliyor insanlara, Amerika'da hep güzellikleri gösteriyorlar ama Amerika'nın gerçeği varya buda o hesap.

YouTube ta, bir kanala üyeyim araba actress feet kanalı var oradaki Arap insanları görürüsen Arap dizilerinden kesitler var 10-20 saniyelik, bildiğin Avrupa insanları.

Sana Arabistan'da oetadoğuda gösterilen, kafa kesilmeleri çarşaflı kadınlar yüzü kezzaplanan kadınlar sarıklı adamlar.

Bu Ortadoğu'da bize gösterilen.

Gayet aydın ve sapkın insanlar, bende bu yalana kapılıp Arapları sizler gibi ahlaklı temiz insanlar sanmıştım vakti zamanında

• japonlar, japonlar hariç herkesten nefret eder. japon milliyetçisine göre diğerlerinim yaşaması bile gereksizdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biz birbirimizi sevmiyoruzki diğer ülkeler bizi sevsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt

Pakistanlılar ve Afganlar Türkleri sevmezler Sosyal Medyata Türklere ve Atatürk'e sürekli hakaret ederler ebeddua küfür ederler. Bir kaç kere türk bayrağı ve atatürk resmi yaktıklarına şahit oldum

Onlar osmanlıyı seviyorlar osmanoğlu ailesine altınlarını verdiler.

• quote:

Yok artık daha neler, yabancılar biz Türkleri bizden daha iyi biliyor, çünkü araştırıyorlar ve okuyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.