Şimdi Ara

Avrupa'da gerileyen Tesla, Türkiye'de zirveye yükseldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aralıkta çok az teslimat yaptı, Ocakta hiç yapmadı, 3 ayın teslimatı o. Martta da az bir şey yaptı Şimdi nisanda muhtemelen Mayısta da teslimat yapamayacak. Yeni kasa ilk etapta SR gelmeyecek. Dolayısıyla o şubat satışı 6 aya denk gelir kabaca. Araba o kadardı o kadar sattılar.Daha fazla araba olsa biraz daha satabilirlerdi.

• whyeagle W kullanıcısına yanıt

Avrupa' nın hepsi Tesla'yı boykot ediyor şu anda. Koca Avrupa'da aklını kullanan yok demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman kullanıcısına yanıt

İki-üç bireysel vakayı niye genelleştiriyorsunuz?

• warchief46 W kullanıcısına yanıt
    Onların protestosu tamamen siyasi bakışı ve desteği yönünde, senin teklifin ise din-iman üzerinden. Onların ekonomik özgürlüğü var ülke bazında sen ise hepsine göbekten bağlısın, hem dostum Trump durumu var ve Trump un en has adamı Elon Musk...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence de garip olmuş, Avrupa kendi markalarına dönerken biz ABD markasına yönelmişiz. Ama şöyle açıklanabilir, Togg henüz gelişme aşamasında ve sedanı vs. yok

Avrupalıların ise elinde BMW, Mercedes, Renault vs. tonla marka var ve hepsi elektriklide epey yol kat etti. Alternatifleri çok kısacası, bizde tek alternatif var o anlamda.

Fiyatları takip etmiyorum ama en son bildiğim kadarıyla Tesla ve Togg fiyatları da yakındı, Togg'un yerli olarak fiyat avantajı olması lazım biraz daha. Sedan modeli uyguna

çıkarmaları lazım, Model Y klasmanında birşeyi daha ucuza çıkarırlarsa gayet mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 18 Mart 2025; 14:40:30 >

Siz sadece saldırının fiziksel olduğunu mu sanıyorsunuz ? Sözlü kayda alınmamış bir sürü vaka var. Şahsen de yaşadım. Aldığım içecek, yiyecek hatta temizlik malzemesine laf eden oldu. Hepsine de gerekli cevabı verdim.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

senin gibilerin aklına öyle geliyor.

benim gibi düşünenlerin değil.

Müslüman başkasının malına zarar verirmi?!

milletin kafesini basıp, huzursuzluk çıkardılar değil mi?

Yani

önce kendi müslümanlığınızı sorgulasanız iyi olacak

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Onu o işleri yapanlara soracaksınız, bana değil. Bir kaç vakayı genelleştirip hepiniz böylesiniz demek ne akla ne vicdana sığar.

Müslümanlığı sorgulanacaksa yahudi şirketlerinin mallarını boykot etmeyip, üstüne üstlük destek verenlerin sorgulanmalı bunlardan önce. Hatta önce insanlığı sorgulanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 18 Mart 2025; 15:29:53 >
  • whyeagle W kullanıcısına yanıt

Siyasi bakıştan değil, ABD kendi güvenliklerini sağlamayı bırakacağı için velhasıl-ı kelam can korkuları yüzünden. Bizim boykotumuz din-iman hadi onu da geçtim insan haysiyeti üzerine. Hangisi daha yüce bir amaç taşıyor sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 18 Mart 2025; 15:28:59 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

2 ay satış bilgisi paylasmadı diyecekler üçüncü ay satislar patlama yapti diyecekler togg u gecti diyecekler :) şaka gibiler arkadas.

• İki sebepten çok satmış olabilir. Birincisi kimler alıyor bakmak lazım, kanımca daha çok güney doğu ve kendine Türk demekten pek haz etmeyen ve her mahallesinin, binasının katlarında en az iki üç klima bulunduran bedava elektrik mağdurları! mı alıyor bakmak lazım. Malumdur ki bu mağdurlar zaten hangi ülke ve ülkelerin yararına faaliyetler içinde hepimiz biliyoruz. Tesla araçları alıp hem de bu kaçak elektrikli binalarının altında şarj ederek hem yerli milli araç almayıp hem de bedava yakıt kullanarak hem ekonomiyi hem yerli milli araç sanayisini baltalamak bir taş ile iki üç kuş vurmak demektir ki bu da Türkiye düşmanları için kaymakli kadayifi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 18 Mart 2025; 15:54:36 >
    Bizim boykotlarımızı siyasi iktidar şekillendiriyor. Avrupa'da ise insanlar kişisel iradeleri ile buna katılıyor. Sandığın gibi Amerika bizi bıraktı can korkusu ile değil. Dünya de ittifaklar tekrar şekillenecek bunu hep birlikte göreceğiz. Aslında ne Amerika Avrupa dan ne de Avrupa Amerika dan vazgeçebilir. İktidarlar gelir geçer şımarık Trump gider aklı başında biri gelir devlet politikaları tekrar değişir. Herşey akıl ve mantıkla yapılır. Haysiyet diyorsun ama İsrail'i protesto edelim boykot edelim diyen siyasetçilerin tamamının İsrail ile ticaret yaptığı ortaya çıktı. Hatta bu dönemde ticaret rekorları kırıldı. İsrail'in en büyük ticaret ortağınin Türkiye olduğu ortaya çıktı. İşte haysiyet.

O işler yapılırken

yanlarında senin gibi birsürü protestocu?! vardı...

Senin onlardan biri olmadığın ne malum?!

Müneccimmiyiz biz?!

tekrar yazayım, yönetim silmiş!

bir tarafı sıkan, gider togg u protesto eder!

Ortaklarının çoğunun israil franchaise si var!

o zaman müslümanlığınızı görürüz!

• Linux Super User kullanıcısına yanıt
    Filistinin yaşadığı olayın benzerini biz yaşasak, hiç bir filistin'linin umurunda olmazdık. Azerbaycan-Ermenistan savaşında bile adamlar tarafını belli etti, Lawrence'ın kurduğu düzeni israil yıkmaya çalışıyor diye düşünüyorum. Yoksa filistinin gözünde zaten Türkler çokta fifi, adamların kuruluş amacı bile belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

O işler yapılırken

yanlarında senin gibi birsürü protestocu?! vardı...

Senin onlardan biri olmadığın ne malum?!

Müneccimmiyiz biz?!

tekrar yazayım, yönetim silmiş!

bir tarafı sıkan, gider togg u protesto eder!

Ortaklarının çoğunun israil franchaise si var!

o zaman müslümanlığınızı görürüz!

İslam'da ehveni şer vardır. Bir yanda müslümanlarla savaşanlar var diğer tarafta ise togg ülkemizin bir gururu ortakları arasında İsrail'le çıkar ilişkileri olması onu tümden kötü yapmaz göle tuz düştü diye de tuzlu su olmaz

Ama aynısını tesla için söyleyemiyorsunuz!

şirketleri musk yönetmiyorki

yönetim kurulu yönetiyor...

ahh ahh, şu islamın yakasından düşün artık!

Hamas terör örgütü konser bombalayıp, kadın cesetlerine tecavüz ederken de yazıyor muydun böyle?

Çoğul konuşma, senin mi imanın var? Kafaya bak.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.