Şimdi Ara

Avrupa’dan tarihi karar: iPhone’lar çıkarılabilir batarya ile gelecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
6.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eminim ki Apple bataryasız boş telefon satışlarına da çok yakında başlayacaktır, bunu örnek alan Samsung ve Huawei'de aynı şekilde kararlar alacaktır.

Büyük firmalar en büyük hırsızlardır, unutmayalım.

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Tam istediğim tadı vermesede düşünülmüş olması sevindirici. Zaten ortaya adam gibi toplama birşey çıkması için apple ın sadece yazılımı satması lazım. Ayar çekmesi lazım falan hayal bizimki de işte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • airspeed kullanıcısına yanıt
    Niyet güzel. Ben beğeniyordum bu projeyi. Tamirci olmana gerek yok. Sök tak. Atari kaseti takası gibi veya ticareti gibi parçaları alıp kullanmak güzel olurdu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Görünen elin müdahelesi bu olsa gerek.

• Sadece avrupa pazarı icin uretecekleri bir model ile bu isi cozerler. Iyi olur mu bilmem, avantaji var dezavantaji var. Suanki telefonlar cok estetik duruyor, eski igrenc kapakli tasarima donmesini istemem.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Huawei örnek almaz hocam.

• Cem300 kullanıcısına yanıt

2024 yılının telefon tasarımları çoktan yapılmıştır bile. Belki 2025 için bile planlar yapılmıştır. 3-4 sene geçiş süreci vermeleri son derece doğal.

• AB yine yargı dağıtıyor gözünü sevdiğim. Hiper yerinde bir karar.

BL-5C was here.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Allah aşkına ip68 diyorunuzda kaç. Kişi denize telefonla giriyor yada havuza. G. T korkusundan ben hiç telefonu suya sokmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah keşke batarya boyutlarında bir standart gelse. Her telefoncu da orjinal batarya bulabilirdik.

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Çıkarılabilir batarya'lı su geçirmez telefon üretilebilir, örn: casio f-91w asker saati: conta'lı metal kapağı vidalama ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 15 Temmuz 2023; 00:20:49 >
  • airspeed kullanıcısına yanıt

Lg yaptı g5 ike ama lg sonra çekildi komple

• Gopro nun bataryası değişiyor ve su altı çekim yapıyor diye biliyorum. Eğer yanlış bilgi değilse su geçirmezlik olayı tamamen hikaye. Sadece biraz kalınlaşma olabilir derken katı hal pili atılım yaptı. Bu da önümüzdeki dönemde daha ince telefonlar yada daha yüksek kapasiteli bataryalar anlamına geliyor. Yani Apple ın kaçacak noktası yok şarj teknolojilerini de standarda bağlarlarsa çok daha iyi olur.

• Çıkarılabilir olsa da olmasa da kapitalizm sizden o parayı almanın yolunu bulur.

Sonradan takılacak pili bir hileyle daha verimsiz hale getirirler olur biter.

• Araba bataryalarının da bu mevzuat içine girmesi çok iyi oldu. Arabadan pahalı bir maliyeti söz konusuydu.

• onsos1100 O kullanıcısına yanıt

Samsung s5ti sanırım. Pili çıkarılabiliyor (eski tip) su geçirmiyor ve 3.5 kulaklık jack var.

Eskiden olabiliyordu yani..

• Cok isabetli karar.Apple batarya degisimi diye kampanya yapti 10 ayda orijinal,tabi hesapta yeni batarya eskisine dondu.

• Doğru bulduğum karar. Su ve toz geçirmezlik için Samsung Galaxy S5 modelini hatırlarsanız hem çıkarılabilir batarya, hem de su ve toza karşı dayanıklılık sunan bir cihazdı. Çok değil 6-7 yıl öncesine kadar zaten bu tip cihazlara sahiptik. Malzeme kalitesi konusunda da mutlaka zamanla çözümler bulunacaktır. Tıpkı çentik-delik yerine ekran altına gizlenen ön kameralar, ekran altına konumlandırılan parmak izi okuyucular gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Halen Üretimi devam ediyor.En kaliteli olarak Deji üretiyor( Bl-4C ) , 3-4 yıldır o telefondan bu telefona kullanıyorum. Orijinal Nokia bataryasına en yakın bu diyebilirim piyasada.

• andires42 A kullanıcısına yanıt
    Çok sayıda Deji pil kullandım. Samsung için ürettikleri piller kısa sürede çöp oluyor ama Nokia pilleri baya uzun ömürlü. Belki fazla yoğun kullanılmadığındandır telefonun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.