Bildirim
Avrupa Görevlerini Yapmadım...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben 17 lvlim hiç bi görevi yapmadım önemli şeyler varsa o görevleri yapim scroll falan veren extra yer açan söylerseniz sevinirim exp ve sp verenlere gerek yok bence ama önemli bulduklarınızı yazarsanız sevinirim -
zaten görevler bu forum da avurupa update hakkında biligiler bölümünde yazıo ama benim aradıım yok -
şöyle diyelim
avrupa questleri birbirine bağlı yani birini yapınca diğerini yapabilceğin 3-7 adımlık questler
ancak illa ilk quest ile başlamak zorunda değilsin
örn retaldi ile başalayan 4-10 arası moob ları kestiğin bir seri var yani yaklaşık 6 7 adımlık
sonra witch den başlayan 11-19 arası mooblarla ilgili quest var
böyle devam ediyor
bu nedenle lvl ina uygun questle de başlayabilirsin -
hiç yapmassam ne olur kardeşler bu konuda beni aydınlatın -
hiç yapmassan su olur oyun da yardım eden scroolları alamssın ve extra inv slotun açılmaz
ben lwl 20 ye kadar görev yapmıcam valla 20 den sonra yapcam ööle en iisi bence -
lvl 27 - 7 lvl e kadar yaptım sıkıldım kasıoyrum şu an -
saolun benim innv slotum açık sadece o görevi yaptım açılsındie -
ben şahsen questleri yapmayı tercih ediyorum
zira kasarken alacağın exp yakın ödülleri oluyo
scrollar da cabası
tabii renk zevk meselesi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X