Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
9
Favori
34.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşverin abi trollcü tayfası bunlar demek bu kadar laf yemek hoşlarına gidiyor mazoşist bunlar ki tebrik edeceklerine böyle yazıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sefer ittifaklar kazandi

• Ulan yarı finale çıktık fenerbahçe olarak kimse bu kadar önemsedi be iyi ki 2.turu geçtiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Bu Beşiktaş haddini aştı. Önceden sadece Beşiktaşlılar kanser olurdu, şimdi herkes kanser oluyor

Helal be valla herkese tesekkur gskisi fblisi ulke bir oldu lan

• tamam yendiniz tebrikler fakat bunu konvoyla kutlamak nedir ?
  • Büyük Beşiktaş taraftarını bir Fenerbahçeli olarak tebrik ediyorum ve Beşiktaşa teşekkür ediyorum, bize bu güzel geceyi yaşattığı icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Bir fenerbahceli olarak hayatimda izledigim en guzel maclardan biriydi , tebrikler besiktas harikaydiniz

Sevilla mavi geldi aklima,ne sevinmistik be...Tekrar tebrikler Kartal.

benim de hafızama kazınan maçlardan deivid'in füzesi olan chelsea maçı gelir . Fenerin gerçek anlamda çok iyi avrupa maçı oynadığı bir yıldı . .

O da harikaydı,ama bu maç ve Sevilla maçı benzerdi,gerek penaltılar,geri dönüş olsun.İnşallah Dnipro gelir :)

• Beyler tebrikler guclu bir takima boyun egmeyecegini bir kez daha gosterdi Besiktas. Bundan sonra cok onemli olan sey gaza gelmemek turk milleti olarak gaza gelmeyi severiz havamizi da cok cabuk alirlar genelde.

• napolyon94 kullanıcısına yanıt
  • Takım tutmuyorum, beşiktaşı tebrik ediyorum. Penaltılara kadar izledim maçı, son gol kaçınca bayağı sevindim, helal olsun
  • Öncelikle beşiktaş mükemmel top oynadı tolgay ve gökhan töre göz kamaştırıyor bir galatasaraylı olarak kıskanıyorum bu adamları izledikçe bence bundan sonraki rakip dinamo kiev olur yaşı 25 üstü olanlar hatırlar bir ara her sene dinamo kiev beşiktaşın rakibi olurdu :-)

• XT9 kullanıcısına yanıt
    Yav sanane arkadaşım ozaman yazma bişey illa egonu tatmin etmek yada laf atmak içinmi yazıyorsun.Biz Fener avrupa kupasında kazandığında tebrik ediyoruz bi tebrik etmek bu kadarmı zor yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

Yav sanane arkadaşım ozaman yazma bişey illa egonu tatmin etmek yada laf atmak içinmi yazıyorsun.Biz Fener avrupa kupasında kazandığında tebrik ediyoruz bi tebrik etmek bu kadarmı zor yani?

Tebrik ederim sadıç

• Yorumları okuyunca hakikaten üzüldüm.
    Millet birbirine girmiş,seviye 0 oysa güzel bir maç seyrettik.
    Ülkemizin bir takımı bir elemeden geçmiş kendisine ayrıca ülkesine puan kazandırmış.
    Ne darmadağan milletiz(!) ortak hiç sevinç yaşayamayacakmıyız.

• Tamam kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaşlı değilim ama büyük bir heyecanla izledim maçı. Gerçekten hak ederek kazandınız. Tebrikler
  • Foruma anca gelebildim Tebrikler Beşiktaşım ne diyeyim ki. Muhteşem maçtı, kötü oynayanlar vardı, iyi oynayanlar vardı ama şunu net söyleyebiliriz ki 2 maçta da kolay kolay pozisyon vermedik. Bundan sonra taraftarlarımızdan tek isteğim Necip'e ağır eleştirilerde bulunmayın. Bugün kusursuz oynadı gerçekten elinden geleni yapmaya çalışıyor ve iyi niyetli. Bundan sonra yolun açık olsun BEŞİKTAŞIM !!!
  • Tebrikler
    Söylenenlere kulak asmayın Lpool sonuçta sevinmek hakkınızdır helal olsun

• Arkadaşlarla izledik benim bile sesim kısıldı en son demba baaa demba baaa besteyi söylüyoduk
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.