Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
9
Favori
34.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçın gizli bir kahramanı vardı bence: Necip. Sturridge'ı durdurdu geçit vermedi adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet 8-0 skoru atmaya başlamış, demek ki BeşiktAŞK sadece Liverpool'u elememiş.
  • İnşallah bu sefer kolay takım gelirde daha ileriyi görürüz.
  • Opare ve necip çok iyi oynadılar çok şaşırdım helal olsun
  • Yav sevinmeseniz bile burda insanlari rahatsiz etmeye ne hakkiniz var..
    Bjk iyi oynadi haketti turu tebrik ederim insallah ikinci tur kolay rakip gelir ceyrek final sonra en azindan yari final gorursunuz.. Kimse kizmasin ama kupayi almaniz zor

• Güzel maçtı tebrikler

•  Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015
  • Beşiktaşıma yakışan bir maç oldu. Helal olsun kartallara. İnş başarıların devamı da gelir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun bjk

• Ben kendimi bildiğimden beri Galatasaraylıyım Gençlik dönemlerimde fanatik bile sayılırdım. Ne Zaman Abdurrahim Albayrak çıktı saraya biat etti kendimce bu adam ve onun gibiler gitmediği sürece takımımı tutmayacağım. Bu güne gelirsek hangi takım olursa olsun Dünyada Faşist Emperyalist Soykırımcı ve Bütün Kötülüklerin Anası İngilizlere alınan başarılar karşısında destekleyicisiyim. Beşiktaş Takımımızı da canı gönülden bu geceki heyecan, coşkuyu yaşattığı için canı gönülden tebrik ediyorum.
  • bi türlü özeti bulamadım
  • Herkes skor odaklı yazı yazmış.

Beşiktaş'ın yapılanması 2 sezondur devam ediyordu.

Maddi problemler yapılanmanın meyve vermesini geciktiriyordu.

Belli konularda hala sıkıntılar var. (Oyuncuların çok sık sakatlanmaları ve stadyum gibi)

4 - 2 - 3 - 1 in şu an için en iyi temsilcisi Beşiktaş.

Luce'nin UEFA kupasının alınmasından hemen sonra GS ye geldiği zamanki takım ruhuyla oynuyor Beşiktaş.

O dönemde GS de oyun kurgusu oyuncu isminden bağımsız olarak tıkır tıkır işliyordu.

Beşiktaş hala o seviyede değilse de oldukça benzer yanları var.

Opere gerçekten harika oynadı. Formasyon zorunluluğu olmasa görsel açıdan süper pozisyonlar izlerdik kendisinden.

Serdar kısıtlı yeteneğine rağmen oyun kurgusuna %100 bağlı kalarak milli takım için alternatif olabileceğini gösterdi.

Tolgay gibi bir oyuncuyu bu oyunuyla elimizde çok fazla tutamayız.

Necip her zamanki gibi görev ve yürek adamı olduğunu gösterdi.

Rıza ÇALIMBAY'dan sonra bu özelliklere sahip ilk oyuncusu Beşiktaş'ın.

90 dakika önde pres yapan bir Beşiktaş izledik.

Gerek Arsenal, gerek Tottenham gerekse Liverpool'a karşı aynı mantıkla oynadı takımca.

Liverpool yaratıcı oyuncu eksikliğini kapatamadı.

Bir tek IBE skoru/oyunu değiştirebilirdi.

Opere ve destek ekibi onu kitleyince Liverpool'un elinde oyun çevirecek kimse kalmadı.

Bu aşamadan sonra gelecek rakibin ne adının ne de oynadığı futbolun önemi olmayacaktır Beşiktaşlı futbolcular için.

Gelecek turda olimpiyatta oynanacak maç için 80.000 kişi maçı izlerse hiç kimse şaşırmasın.

Hele hele ilk maçı yine dışarıda oynar ve avantaj sayılabilecek bir skor ve oyunla yurda dönerlere.

Bir sonraki tur için 1 aylık süre var.

Sakatların iyileşmesi, takım birlikteliğinin ve oyun kurgusunun gelişmesi için iyi bir süre.

Biliç bu süreyi iyi değerlendirecektir.

Gelecek turda Beşiktaş'ın daha şevkli ataklarını izleyeceğiz.

Rakip olarak Dinamo Kiev gelir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

Allahım bu nasıl bir futbol akşamı, Fenerbahçe'yi bırakıp Beşiktaş'lı olasım geldi

Bence bırakmalısın pek sağlam yerinden tutmuyor gibisin

Sen tutucağın yeri iyi biliyosun galiba
  • Rodello kullanıcısına yanıt
    Valla ben kalpten tutuyorum sen nasıl tutuyordun ?
  • dnipro veya club brugge gelirse %90 geçer beşiktaş... diğerlerinde ise şansı eşit.
  • Nevzat Demir'de efsane karsilama yapiliyor takima, keske İstanbul'da olabilseydim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün Denizlide bir fenerli olarak kalabalık bi kafede maçı izlerken beşiktaş kazandı diye bende sevindim, fakat kendi telefonumla insanların sevincini çekerken ortada hiçbirşey yokken hepbir ağızdan fenere küfür edilmeye başlandı kimse kusura bakmasın ama umarım elenirsiniz hatta rezil olarak elenirsiniz, bu kadar karaktersiz insanı ben bir arada görmedim, ha bana haklı olarak bunlar için tüm takıma yada tarafdara yüklenmemem gerektiğinide anlatabilirsiniz ama yaşadığım şoktan ötürü kabullenmiyorum bu durumu, bundan sonra ülke takımı bilmem ne umrumda olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün büyük beşiktaş taraftarı Fırat Çakıroğlu kardeşini de unutmadı ,tekrardan yüreğinize çocuklar harika bir geceydi .
     Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015

• kulüp bütün bu zorluklar içerisinde harika bir başarı elde etti, tebrik ederim. ayrıca opare'ın bonservisi alınmalı.
  • Besiktasli olmaktan bir kez daha gurur duydum, skor, hedef ne olursa olsun masorunden soforune hepsine helal olsun, bu ruhu tekrar gormek insani onurlandiyor. Tebrik eden diger takimdan arkafaslara da onurlu davranislatindan dolayi tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.