Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
9
Favori
34.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

G.Saray'lı, Oppenheimer nickli üyeyi kaale almayınız, 30 gün kısıtlama verildi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slyvia

quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

Bu gün Denizlide bir fenerli olarak kalabalık bi kafede maçı izlerken beşiktaş kazandı diye bende sevindim, fakat kendi telefonumla insanların sevincini çekerken ortada hiçbirşey yokken hepbir ağızdan fenere küfür edilmeye başlandı kimse kusura bakmasın ama umarım elenirsiniz hatta rezil olarak elenirsiniz, bu kadar karaktersiz insanı ben bir arada görmedim, ha bana haklı olarak bunlar için tüm takıma yada tarafdara yüklenmemem gerektiğinide anlatabilirsiniz ama yaşadığım şoktan ötürü kabullenmiyorum bu durumu, bundan sonra ülke takımı bilmem ne umrumda olmaz.

Böyle olayların olması tabi ki hoş değil ve gerçekten "Neden yapıyorsunuz" diye sorsan o sırada bir cevap veremezler ama yine de olayı taraftar açısından değil takım açısından ele alarak değerlendirmek daha doğru olacaktır.Ben de Fenerbahçeliyim ,ben de takımıma edilen küfürleri çok işittim,bugün küfür edilmesi sadece olayın zamanını değiştirir.O yüzden pek takmıyorum ben bu küfür olaylarını, taraftarların kardeş olmasını çok ama çok zor görüyorum ama yine de içimdeki milli duygu ve hislerle yürü be Beşiktaş demekten de alamıyorum kendimi...

Usta siz de biz schalke ile oynarken schalke bayragi actiniz eledik . Juve ile oynarken juve bayragi actiniz eledik. hic gs kazandiginda sevinen bjk li ve fb li gormedim.

Bu biraz kanima dokunuyor biz sokaklara dokulelim besiktas turk takimi diye ama onlar bizi avrupada desteklemesin.

diyorum besiktasin fenerin rakibini tutayim avrupada onlar bize oyle yapiyor ama olmuyor Türküz olum biz . Tüylerim diken diken hala ama keske zamaninda schalke bayragi acmasaydiniz be. Insallah kazanirsiniz kupayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fanatik bir Galatasaray taraftari olarak bjk tebrik ediyorum.Insallah devaminida getirirler.

• Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Maçın en iyisi Veli'ydi bana göre. Ne zaman baksam doğru zamanda doğru yerlere durmaksızın koşuyordu. Elemanda müthiş bir azim var. Ardından Serdar, Atiba ve yeni sol bek çok iyidi.
  • gayet üstün bir başari elde eti tebrikler 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Secret King

Usta siz de biz schalke ile oynarken schalke bayragi actiniz eledik . Juve ile oynarken juve bayragi actiniz eledik. hic gs kazandiginda sevinen bjk li ve fb li gormedim.

Bu biraz kanima dokunuyor biz sokaklara dokulelim besiktas turk takimi diye ama onlar bizi avrupada desteklemesin.

diyorum besiktasin fenerin rakibini tutayim avrupada onlar bize oyle yapiyor ama olmuyor Türküz olum biz . Tüylerim diken diken hala ama keske zamaninda schalke bayragi acmasaydiniz be. Insallah kazanirsiniz kupayi.

valla bir beşiktaşlı olarak antipati duyduğum trabzonspor maçları dahil tüm avrupa maçlarında canı gönülden destekliyorum takımlarımızı . aksini yapmak gerçekten hoş değil . sonuçta ingiltere dediğimiz yerden avrupaya her sene giden 4-5 takım oluyor . bizden adamakıllı giden 2 takımı zor buluyor . böyle ulu orta durduk yere diğer takımlara söven tipler genelde taraftarın en seviyesiz en cahil kısmını oluşturan insanlar , kaale almamak lazım . inşallah biz de ülkeden 3-4 takımın avrupaya gidip böyle üst turlar kovalamasını hep beraber zevkle izleriz

• Unutmazsam yarın bir başlık açıcam. İçerik olarak ta Beşiktaş ın turu geçemeyeceğini söyleyenler ve özellikle alay tarzı ve iddialı konuşanların mesajlarını tek tek bulup yapıştırıcam oraya.
  • Ek olarak ta Alın şu kupayı. Alında 2 takımımız olsun kupa alan. GS lilerin dilinden kurtuluruz birazda olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Unutmazsam yarın bir başlık açıcam. İçerik olarak ta Beşiktaş ın turu geçemeyeceğini söyleyenler ve özellikle alay tarzı ve iddialı konuşanların mesajlarını tek tek bulup yapıştırıcam oraya.

Hocam onlar zaten yapıştılar bi yere hiç gerek yok :))

• Avrupa.maclarinda baska takimlara kufredilebilir, buraya sevindim yazariz size ne noluyo lan 6saray diyenler cikabilir ama.bunlar tum camiayi temsil etmeZ ayrica nabak liverpoolu mu tutak orda turk takimi varken, takilmayn..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şu trolleri artık ciddiye almayın, renklerinin ne olduğu fark etmez, bunlar yüzünden armasını kullandıkları takımlara laf atmayın, bloklayın gitsin, bu onlar için en büyük ceza.
    Bugün rengi ne olursa olsun fark etmeksizin beşiktaşı destekleyen, tüm kalbi güzel insanlara teşekkürler..
  • İngilizlerin twittleri

Besiktas has knocked Liverpool out of Europa League

Liverpool Fans

LOLerpool FC

Well done, EPL

• Bu Liverpool'u Mersin Idmanyurdu bile elerdi yani. Tebrikler Beşiktaş ama Bate Borisov gibi takım olmuş Liverpool. Çeyrek finali geçerse başarıdır benim için.

• Bi fenerli olarak beşiktaş ın kazanmasına çok sevindim. Göğsüm kabardı cidden. Zor ama inş. Uefa kupasını da kazanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Bu Liverpool'u Mersin Idmanyurdu bile elerdi yani. Tebrikler Beşiktaş ama Bate Borisov gibi takım olmuş Liverpool. Çeyrek finali geçerse başarıdır benim için.

yok ya ne mersini şalıurfaspor bile elerdi...biraz gerçekçi olun beşiktaş elense liverpool finale kadar giderdi.şimdi düşün fenerbahçe bu liverpoolu eleyebilir miydi ? beşiktaş eledi ya liverpool kötü oynadı beşiktaş iyi oynamadı değil mi?
  • Helal olsun Beşiktaş bir Galatasaraylı olarak tebrik ediyorum oynayacağı en iyi topu oynadı ve gömdüler sahaya liverpoolu Bilicede helal olsun
  • Tebrikler Besiktas. Liverpool'a sahayi dar ettiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicky Romero

Beşiktaş elenir diyenlere gelsin.

Ülke olarak bu kadar sıkıntının üzerine azcık sevinmişken hala bazı çıkıntı ergen tipler varya liverpool diye inleyen onlara en iyi cevap bu olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Bu Liverpool'u Mersin Idmanyurdu bile elerdi yani. Tebrikler Beşiktaş ama Bate Borisov gibi takım olmuş Liverpool. Çeyrek finali geçerse başarıdır benim için.

yok ya ne mersini şalıurfaspor bile elerdi...biraz gerçekçi olun beşiktaş elense liverpool finale kadar giderdi.şimdi düşün fenerbahçe bu liverpoolu eleyebilir miydi ? beşiktaş eledi ya liverpool kötü oynadı beşiktaş iyi oynamadı değil mi?

Sen bunlarin mantigina bakarsan tothenami batmanspor,arsenali kocaelispor,liverpooluda bayburtspor yenerdi

• Size çakarlardı ama 5 tane.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.