Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
9
Favori
34.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Club Brugge KV (BEL)
    FC Dinamo Moskva (RUS)
    FC Dnipro Dnipropetrovsk (UKR)
    FC Dynamo Kyiv (UKR)
    Everton FC (ENG)
    ACF Fiorentina (ITA)
    FC Internazionale Milano (ITA)
    SSC Napoli (ITA)
    Sevilla FC (ESP)
    Torino FC (ITA)
    Villarreal CF (ESP)
    VfL Wolfsburg (GER)
    FC Zenit (RUS)
    AS Roma (ITA)

Olası rakipler.Rakipler güçlü.
  • Napoli cikar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu bir kullanıcı adı

İngilizlerin twittleri

Besiktas has knocked Liverpool out of Europa League
     Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015

Liverpool Fans

LOLerpool FC

Well done, EPL

EPL cidden çöp ligdir.Ne mili takım düzeyinde ne takımlar düzeyinde kac yildir hicbir basarıları yok.. ( chelsea dısında)

• FreezeTimes kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal italyan takımı çıkacak.

inter çıksa güzel olur.ne de olsa başında mancini var.
    beşiktaş her türlü gömer.
  • buradaki bazı arkadaşlar liverpoolu ptt lig takımı gibi görmüş sanırım diğer renkli takımlar kaç kere bu ayarda takım eledi onlarıda gördük...beşiktaş 6 kez oynadı bu sene ingiliz takımlarına karşı hepsinde de çatır çatır oynadı arsenal tottenham liverpool hiç birisine boyun eğmedi bu başarıyı görmezden gelenler bu takımları ptt lig takımları gibi görenlere söylenecek söz yok seneye o zaman sizin yerinize osmanlıspor şampiyonlar ligine şanlıurfaspor da uefa kupasına gitsin isterseniz hem farklı deneyim olur
  • Bu nasıl son 16 anlamadım ki geçen sene saçma sapan takımlar vardı bu sene hepsi güçlü. Neyse bi dnipro çıksın da rahatlayalım.

• Teşekkürler Beşiktaş
  • Galatasaray'lı halimle mutluluğa sevk eden Beşiktaş'ı kutluyorum. Evde sevinç naraları atmama sebebiyet verdin. Ülkenin birleştirici gücü Beşiktaş'mış bunu görmüş olduk.
  • Beşiktaş ayrı bir psikolojiyle oynadı Liverpool maçlarını. Belliydi turu geçeceği. 8-0'ın rövanşıydı bu. Basit takım olmadıklarını ispatlayacaklardı Liverpool'a. Eğer bu turu geçemeselerdi Beşiktaş camiasındaki herkes çok fena olurdu. Bu savaşı başarıyla sonuçlandırdı Beşiktaş. Liverpool'a ve bütün Dünya'ya gösterdi 8-0'ın sadece anlık bir kaza olduğunu, basit bir takım olmadıkları. Ben futbol izlemeyen birisiyim ama bu maçı takip ettim haberlerden. Özetini izlerken yerimde duramıyordum. Fena mutluyum şu an. Tebrikler Beşiktaş!
  • Tebrikler Beşiktaş :)

• Tebrikler Beşitaşım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle bir ulkede birazda olsa bizi mutlu ettin.Helal olsun Besiktas!

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Bu Liverpool'u Mersin Idmanyurdu bile elerdi yani. Tebrikler Beşiktaş ama Bate Borisov gibi takım olmuş Liverpool. Çeyrek finali geçerse başarıdır benim için.

yok ya ne mersini şalıurfaspor bile elerdi...biraz gerçekçi olun beşiktaş elense liverpool finale kadar giderdi.şimdi düşün fenerbahçe bu liverpoolu eleyebilir miydi ? beşiktaş eledi ya liverpool kötü oynadı beşiktaş iyi oynamadı değil mi?

Sen bunlarin mantigina bakarsan tothenami batmanspor,arsenali kocaelispor,liverpooluda bayburtspor yenerdi

Arsenal'i gerçekten yenmişliğimiz var yalnız, dalga geçmezsek Kocaelispor ile

• Beşiktaş'a tebrikler. Çok güzel top oynadılar. Liverpool'u o sahayı dar etmeleri beni gururlandırdı. Demba ba'nın şutu direkten döndükten sonra şu maç gitseydi çok üzülürdüm. Sonuna kadar hak ederek turu atladı. Umarım finale kadar gider.
  • Asıl mevzumuz şimdi başlar, biz istekli/arzulu ve dikkatli oynamamız gereken zamana geldik.Kolay gelsin karakartal !

• hayatım boyunca en heyecanlandığım 3. maç bu oldu bir galatasaraylı olarak
    1. GALATASARAY - BORDEAUX maçı
    2. Galatasaray - Juventus Maçı
    3. Beşiktaş - Liverpool Maçı
    fakat bir sorun var ki maç biter bitmez sosyal medya da bazı beşiktaşlı arkadaşlarımız 6s 6s diye gönderme yaptılar bu 6ya nasıl vardılar anlamadım fakat elaleminki ile gerdeğe girmek çok saçma. Bizden 6 gol yediniz biz bunu hiç yansıtmıyoruz bile lütfen sataşacak yer aramayın beraber seviniyoruz beraber üzülüyoruz. TEBRİKLER
  • Açıkcası dün Liverpool'u tuttum ve yenmesini istedim.

Fakat her ne kadar dış ses Liverpool desede içimdeki ses koy ulan şu Liverpool'a dedi.Dün böyle bir duygu yaşadım ve sessiz çığlık attım.Benim gibi bu durumu yaşayan varmı bilmiyorum.

Tebrik ederim ve başarılarınızın devamını dilerim.
  • Ma. Beşiktaş'ta değildi evladım Olimpiyat Stadyumundaydı. Minik çocuk seni. Anan baban seni sevmediler mi kuzum? Sen ondan mı böyle oldun yoksa ? Kıyamam sana. Okula gittiğinde öğretmenine git bizden selam söyle. Sana biraz şefkat göstersinler. Bir de A harfini yazarken çok eğme kalemi. Oldu mu yavrum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Bu Liverpool'u Mersin Idmanyurdu bile elerdi yani. Tebrikler Beşiktaş ama Bate Borisov gibi takım olmuş Liverpool. Çeyrek finali geçerse başarıdır benim için.

yok ya ne mersini şalıurfaspor bile elerdi...biraz gerçekçi olun beşiktaş elense liverpool finale kadar giderdi.şimdi düşün fenerbahçe bu liverpoolu eleyebilir miydi ? beşiktaş eledi ya liverpool kötü oynadı beşiktaş iyi oynamadı değil mi?

Sen bunlarin mantigina bakarsan tothenami batmanspor,arsenali kocaelispor,liverpooluda bayburtspor yenerdi

Arsenal'i gerçekten yenmişliğimiz var yalnız, dalga geçmezsek Kocaelispor ile

Aynen 2001 de 4-1

De bu orneklemede nasil denk gelmis bu ikili sasirdim

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.