Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
9
Favori
34.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XT9

Ulan yarı finale çıktık fenerbahçe olarak kimse bu kadar önemsedi be iyi ki 2.turu geçtiniz

Birazcik mantikli dusun kendini bizim yerimize koy. Fener o donem Bate, Plzen, Lazio'yu eledi Benfica'ya elendi. Elendiginiz takim dahil karma kadro kur Liverpool ile bas edemez. Basarilari kucumsemeye ne merakliyiz arkadas ya tebrik etmeyi, saygi duymayi ne zaman ogreneceksiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş ciddi ciddi gururlandırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogmus96

Rabbim yardımcı ol bugün bizim yüzümüzü güldür beşiktaşımız geçsin turu

çok şükür...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun.
  • Tebrikler beşiktaş uefa kupası inşallah türkiye'ye gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: XT9

Ulan yarı finale çıktık fenerbahçe olarak kimse bu kadar önemsedi be iyi ki 2.turu geçtiniz

Birazcik mantikli dusun kendini bizim yerimize koy. Fener o donem Bate, Plzen, Lazio'yu eledi Benfica'ya elendi. Elendiginiz takim dahil karma kadro kur Liverpool ile bas edemez. Basarilari kucumsemeye ne merakliyiz arkadas ya tebrik etmeyi, saygi duymayi ne zaman ogreneceksiniz?

Bu tip fenerlileri gördükçe iğreniyorum. İnşallah başkanlarını hapse atarlarda türk futbolu en büyük kanayan yarası pislikten kurtulur.

Bir GS'li olarak canı gönülden tebrik ederim Beşiktaş'ımızı. Bize mükemmel bir gece yaşattılar.

• beşiktaşa zenit gelir ve çok rahat eler diyen bir ben miyim allah aşkına
  • Ülke olarak bu kötü dönemimizde, herkesin üstünde bir mutsuzluk varken Beşiktaş'ım bütün herkesi bir araya getirdi, kenetledi, sevindirdi. Bazı çıkıntılar dışında bütün sosyal medyada her renkten taraftar bugün bizimle sevindi o penaltı kaçınca. Ha tabi biz Beşiktaş'lılar için çok daha farklı bir anlam ifade ediyor bu galibiyet. Hala daha anlamayanlar var neymiş sanki kupayı almışız. Merak etme biz de biliyoruz kupayı almadığımızı. Ama dünya devi bir takıma neredeyse top yüzü göstermeden 120 dakika yeniyorsak, yetmezmiş gibi bir de penaltılarda yeniyorsak bırakın da sevinelim. Liverpool bu Liverpool akhisara, sivasa benzemez. Bu son lafımı bu gece bizimle sevinen Galatasaraylı ve Fenerbahçe'li dostlar üstüne alınmasın kesinlikle. Sadece ülkelerinin takımı, kibirli İngilizleri sahaya gömdü diye yaşadığımız bu sevinci bile bize çok görenler dikkate alsınlar.

• Bugün maça gitme şansın oldu. Gerek tribünler olsun gerek takım olsun herkes tura inanmış bir şekildeydi. İlk yarıda fena değildi takım fakat özellikle ikinci yarı çok iyiydi inanılmaz mücadele ettiler elenebilirdikte ama takım elinden gelenin çok daha fazlasını verdi çok daha fazla efor sarfetti. Sosa haricinde şu oyuncu kötüydü diyebilecek kimse yoktu asıl mevkiisi stoper olmayan Necip ve sol bek olmayan üstüne üstelik ilk maçı sayılabilecek Opare hatasız oynadı herşeyini sahaya koydu. Gerçekten takımın bu çabası inanışı takdire şayendir. Bugün ki mücadele ile gerçekten gurur duyulmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppenheimer

Allah aşkına sanki kupayı alacaksınız gibi... Sadece bir maç için kendinizi tatmin ediyorsunuz. Realist olup kupa da daha ne kadar dayanabileceğinizi düşünün. Kendiniz bi halt sanmayın çünkü 3 büyüklerin en kötüsü sizsiniz ve inşallah avrupaya rezil olursunuz. İnşallah bi taraflarıyla gülerler size...

Dinimiz amin

• http://m.ntvspor.net/video-galeri/besiktasliverpool-uzun-ozet

Ozeti bulamayan arkadaslar olmus sanirim. Penaltilari hizli gecmisler sadece. Mobil linki bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

•  Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015
  • Rodello kullanıcısına yanıt
    Alex ile ilgili olan yorumun senle ilgisi yok dediğin kelime onu anımsattı diye yazdım senin yazdığın yazı belki bjk arkadaşlarımızın hoşuna gitmiş olabilir ama benim gibi düşünen renkdaşları bi okadar hoşuna gitmemiştir gereksiz bi cümle kurmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: travers

Tebrikler Beşiktaş. İnşallah kupayı alırsınız. Ercan TANER bırak artık yakamızı. Sıktı artık saçma sapan maç anlatışın.

Yabancıya kaptırmamak lazım bu kupaları. Türkiyenin puanı için Galatasaraylı olsam bile Beşiktaşlıydım bugün

Beşiktaş alsın kupayı giyerim fener formamı alırım Beşiktaş bayrağı sallarım konvoyda. Yeter ki alsınlar. Ama sonra bizde var sizde yok diye kavga çıkacak :D
  • Beşiktaşın avrupa maçları niye bu kadar heyecanlı oluyor O nasıl bir maçtı
  • Maçı bi daha izledim lan. Özellikle tolgayin 4 l.poolluyu dizdigi yeri keyif alarak bi daha izledim. 50 defa olsa yine seyrederim.

• Fifa ultimate sayfasinda liverpoollulara go and play polo. Liverpolo yazdim adam this turkish guys crazy ded

Not GS liyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Secret King

Fifa ultimate sayfasinda liverpoollulara go and play polo. Liverpolo yazdim adam this turkish guys crazy ded

Not GS liyim

Thug life

• quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

Bu gün Denizlide bir fenerli olarak kalabalık bi kafede maçı izlerken beşiktaş kazandı diye bende sevindim, fakat kendi telefonumla insanların sevincini çekerken ortada hiçbirşey yokken hepbir ağızdan fenere küfür edilmeye başlandı kimse kusura bakmasın ama umarım elenirsiniz hatta rezil olarak elenirsiniz, bu kadar karaktersiz insanı ben bir arada görmedim, ha bana haklı olarak bunlar için tüm takıma yada tarafdara yüklenmemem gerektiğinide anlatabilirsiniz ama yaşadığım şoktan ötürü kabullenmiyorum bu durumu, bundan sonra ülke takımı bilmem ne umrumda olmaz.

Böyle olayların olması tabi ki hoş değil ve gerçekten "Neden yapıyorsunuz" diye sorsan o sırada bir cevap veremezler ama yine de olayı taraftar açısından değil takım açısından ele alarak değerlendirmek daha doğru olacaktır.Ben de Fenerbahçeliyim ,ben de takımıma edilen küfürleri çok işittim,bugün küfür edilmesi sadece olayın zamanını değiştirir.O yüzden pek takmıyorum ben bu küfür olaylarını, taraftarların kardeş olmasını çok ama çok zor görüyorum ama yine de içimdeki milli duygu ve hislerle yürü be Beşiktaş demekten de alamıyorum kendimi...

• Bugün sadece Beşiktaş'ım ile değil diğer takım taraftarlarının da Beşiktaş'ı sahiplenmesiyle gurur duydum. Şaşırtıcı derecede tek yumruk gibiydik.

Destekleyen herkese teşekkür ederim kendi adıma.

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.