Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçımız | Liverpool - Beşiktaş | 19.02.2015 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.371
Cevap
7
Favori
20.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motta top oynayamadığı gibi takımı yakacak bir penaltı pozisyonunda imzası var. Olcay ise ayağında top tutamadığı bir gece geçirdi. Gerisi normal malumunuz, ortada geçen bir maç. Skora yazık oldu.
  • Sosa da iyi değildi bugün servis edemedi topları , bir tık daha yukarısını oynadaydık şu futbolun galip gelebilirdik.Yinede güzel mücadele ettiler.İnşallah burada turu geçeriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Açıkçası Liverpool bjk yi elese bile daha fazla gidemez. Cotinho dışında teknik özürlübir ttakım. Bjk ise bu korkak olmamalı. Arsenal gibi bir ekibe oynadığı topu oynasa istediğini alırdı. Neyse ıstanbuldaki maç bjk çok üstün oynayacaktir ama gol gerek...

Teknik özürlü bir takım kısmına katılmıyorum. Şimdi sizinle maç yapsalar sonuç ne olur merak ediyorum. Kötü manada söylemiyorum bunu.

Korkak olmamalı mevzusuna gelince baştan sona haklısınız hocam. Takım çatır çatır oynuyor normalde. Tedirgin çıktığı maçların hiç birini kazanamıyoruz. Derbileri de bu güvensizlikten kaybediyoruz.

Zati ne yapacaklarını bilmediklerinden konta ataktan penaltı yedik ya var mı böyle bir şey.

Liverpool hızlı ama teknik açıdan zayıf. Kritik paslari atmiyor lar. Bu nedenle gol de bulamiyorlar. Açıkçası biz bu takımla maç yapsak maçı gollü kazanırdik. 2-3 gibi. Neyse avrupaya gidebilirsek bakariz

Hocam biz onde pres yapan antepe pozisyon veriyoz ne 2-3u

• Yazık oldu bence. Liverpool çok iyi oynamadı, ama bizimkiler bir türlü kontraya çıkamadı. Ben ikinci yarı iyi oyun beklerken birinci yarıda ki oyunun altında kaldık. Motta ve Ersan yok bence tur imkansız artık. Çünkü Atiba sola kayacak, Atiba Veli ikilisi bozulacak. Defansta da Atınç oynayacak oda ağır bu forvetlere karşı hiç şansı yok, bu yüzden benim için imkansız ama inşallah imkansızı başarır ve eleriz.
  • Arsenal maçını da Olimpiyat stadında oynamıştık. Ne pozisyonlar kaçırdık. Umudunu kesen arkadaşlara şaşırıyorum açıkçası.

Liverpool ile İngilterede bu futbol normal. Ki biz felaket yaşamış bir takımız. Penaltı hariç yüzde yüz pozisyon bulamadılar kendi evlerinde.

Benim diyen Türk takımına da sahayı dar ederler, santraya doymazlardı. Beşiktaşım iyi mücadele ediyor bu bir gerçek. Teknik kapasitemiz kısıtlı maalesef, ki maçın dönüm noktası olacak bir pozisyon yakaladık. Demba atsa şu an farklı hesaplar yapıyor olurduk.

Şimdi cezalı sakat makat anlamam. Ersan bomba, Motta olsa ne fark eder olmasa ne fark eder, ilk 25 dakikada taraftar desteğin ile baskı kurup, golü bulursun işte o zaman sapıtırlar. Arsenal'a karşı kaç gol pozisyona girdik ben hatırlamıyorum. Net 6 herhalde.

Ben tüm kalbimle inanıyorum bu takıma. Alın biletlerinizi, giyin formalarınız sonuna kadar bu takımın arkasında olun. Diyorum ya ilk 25 dakika golü bulursak bir şekilde bakın sonra neler oluyor !

Motta hariç (hoş onun da bir suçu yok kapasite bu, önlem almayan hocaya laf söylemek lazım) tüm takımın emeğine yüreğine sağlık.

• yazık oldu 0-0 bitecek derken. rövanşta güzel bir atmosferde kendi taraftarı önünde Beşiktaş yenebilir ama olimpiyat stadını düşününce zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

quote:

quote:

quote:

Açıkçası Liverpool bjk yi elese bile daha fazla gidemez. Cotinho dışında teknik özürlübir ttakım. Bjk ise bu korkak olmamalı. Arsenal gibi bir ekibe oynadığı topu oynasa istediğini alırdı. Neyse ıstanbuldaki maç bjk çok üstün oynayacaktir ama gol gerek...

Teknik özürlü bir takım kısmına katılmıyorum. Şimdi sizinle maç yapsalar sonuç ne olur merak ediyorum. Kötü manada söylemiyorum bunu.

Korkak olmamalı mevzusuna gelince baştan sona haklısınız hocam. Takım çatır çatır oynuyor normalde. Tedirgin çıktığı maçların hiç birini kazanamıyoruz. Derbileri de bu güvensizlikten kaybediyoruz.

Zati ne yapacaklarını bilmediklerinden konta ataktan penaltı yedik ya var mı böyle bir şey.

Liverpool hızlı ama teknik açıdan zayıf. Kritik paslari atmiyor lar. Bu nedenle gol de bulamiyorlar. Açıkçası biz bu takımla maç yapsak maçı gollü kazanırdik. 2-3 gibi. Neyse avrupaya gidebilirsek bakariz

Haci onun sebebi yanlış kadro. 2. Yarı Eagle değisiklik yaptı da düzeldi. Hem lig ile Avrupa farklı havalar dostum. Bizim takım büyük maçlara daha iyi konsantre oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

quote:

quote:

quote:

Aynı fikirdeyim. Maçın gollü olacağı bir gerçek ama kim atar bilemedim

• Her şey bir kenara şu Liverpool kadrosundan alıp üç büyüklerden birinin kadrosuna koyalım diyeceğimiz kalitede bir tane bile oyuncu göremedim. Ben çok iyi bir kadrosu var sanıyordum ama sakat olan Gerard ve ikinic yarı oyuna giren Baratolli (sadece ismi var) dışında yıldız oyuncusu yokmuş onu gördük.
  • Ulan motta

• Liverpool ikinci yari tek kale oynadi

Bizi temsil eden iki takimimiza da basarilar dileyecem ama cok umutlu degilim.bari berabere kalsalar da uefa puani kazandirsalar.olympiyakos ilk macta yenilmis darisi ikinci maca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sonraki maça daha iyi hazırlanırsa Beşiktaş evde olmanın da rahatlığıyla inşallah turu geçecektir.

• ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Hocam 1-0 iyi skor ama besiktas oyunu rakip sahaya yikamiyor olimpiyat full cekse de bu degismez bilicin korkak oynatmayi birakmasi lazim yoksa tur cok zor bu oyunla gol atamayiz olimpiyatta da

• 2. Mac için en büyük avantaj mottanin olmayisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Bjk haksız penaltıyla kazandı bursada
    Aynı şekilde kaybetti liverpola

Yok liverpooldaki penaltı doğruydu o zaman Bursa'daki de doğru diyebiliriz senin mantığınla

• Onu bunu bilmem arkadaş büyük takım olmak istiyorsan beklerin de büyük topçu olacak.Başkan seneye paraya kıyıp adam akıllı bekler getirmeli bu takıma.Caner'in,hiç sevmem,bir yılda fb'ye yaptığı katkıyı son beş yıllık beklerimizin toplamı yapmadı.

• 2 farklı galibiyet çok zor.Keske 1-0 bitse de full statta bacakları titrese uzatmalarda Liverpoolluların.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş bu kadar kötü oynadığı halde liverpoola pozisyon vermedi, istanbulda şansımız yüksek.

Rivrivriv yapan renklileri takmayin arkadaşlar.

Ha bide hafta sonu bizim penaltıya laf eden renkliler bakın aynı bursa maçında bizim aldığımız penaltıya benziyor, demek ki haftasonu doğruymuş, avrupada veriliyormuş..
    yani çeneyi kesin!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 16 turundaki eşleşmeler şimdiden belli mi? Yani "X-Y'den tur atlayan, A-B'den tur atlayanla eşleşecek" şeklinde?

Bilmiyorum, hatırladığım kadarıyla geçen yıl böyle eşleşme olmuştu da.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.