Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçımız | Liverpool - Beşiktaş | 19.02.2015 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.371
Cevap
7
Favori
20.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunu çok korkak bilicin ne maclar biliyoruz öndeyiz rakip eksik ve puan kaybediyoruz . işi gücü yaslanmak ulan burasi besiktaş xxx bi takim degil. Fb gs maclarinida kazanamayacaz liverpool a zaten elendik . birbirimizi kandirmayalim arsenal liverpool totthenam toplam 5 maç ve sadece 2 gol . tmm belki bizde yemiyoruz ama mantikla zor
    çünkü biz bugün gol yememek icin oynadik. Liverpool u durdurma amacimiz vardi nitekim cok kotucsonuc olmazdi AMA
    istanbulda yenmek icin oynayacaz ve sonuç hüsran olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş bu haliyle Liverpool'a hiç acımayacaktı aslında. Bu akşam takımda genelde anlamda kendine güvensizlik vardı sanki. Haftaya turu geçeriz inşallah.
  • Beyler isterseniz eksileyin bizim takimlarimiz turnuva takimi degil. Bu bir gercek eleme maclarini oynamayi beceremiyoruz sadece kendimizi avutuyoruz cok iyi oynadik vs vs ama kaybeden hep biz oluyoruz. Bu tesaduf olamaz iyi oynamak sadece gol pozisyonu vermemek degil ki en iyi savunma hucumdur her zaman korkak oynuyoruz. Buldugumuz firsatlari degerlendiremiyoruz keza Arsenal macinda da Bjk iyi oynamisti ama turu gecen Arsenal oldu cunku nasil oynayacaklarini biliyorlar ve kazanma icguduleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: serden

quote:

Orijinalden alıntı: surpriseidi0ts

Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçımız | Liverpool - Beşiktaş | 19.02.2015

Pardon Bacım,bende erkeksin zannettim,ne yazarsan yaz,tüm bacılarımız başımızın tacı,yeterki futbolla ilgilensinlerpembe dizilerden biraz uzaklaşsınlar saygılarımı sunarım,size herşey serbest.

Senin ben zihniyetine tukureyim kro

• frkndgnr kullanıcısına yanıt
    Kıro,p.m attım bir okuver
  • güzel maçtı galibiyet beşiktaşın hakkı değildi ama üç puan almakta liverpool un hakkı değildi.

en adaletli skor 1-1 di bana kalırsa.

tebrik ediyorum beşiktası çok güzel oynadılar oğuzhan filan çok yazık hiç bi varlık yok.
  • İkinci maça Olcay'la değilde Kerimle başlamak daha mantıklı. İlk yarı gol atamazsak, ikinci yarı çift forvete dönmek gerekir.
  • Motta ve Biliç golü hediye etti Liverpool'a. İbe sağ kanattan geliyorum ya gol atarım yada attırırım diye haykırdı maç boyunca. İkinci maçta beşiktaş tempo yaparken kontralara dikkat etmek zorunda tahmin ediyorum sterling il 11 başlar. Oyuncuları hızlı liverpool 'un ama orta saha denen birşey yok.
  • Rövanş maçında gol yemezsek tur bizim

• quote:

Orijinalden alıntı: CLuB4R

Beyler isterseniz eksileyin bizim takimlarimiz turnuva takimi degil. Bu bir gercek eleme maclarini oynamayi beceremiyoruz sadece kendimizi avutuyoruz cok iyi oynadik vs vs ama kaybeden hep biz oluyoruz. Bu tesaduf olamaz iyi oynamak sadece gol pozisyonu vermemek degil ki en iyi savunma hucumdur her zaman korkak oynuyoruz. Buldugumuz firsatlari degerlendiremiyoruz keza Arsenal macinda da Bjk iyi oynamisti ama turu gecen Arsenal oldu cunku nasil oynayacaklarini biliyorlar ve kazanma icguduleri var.

+1

• Bu maçı unutun artık diğer konuya geçin sinerji yaratın beyler , çıktık oynadık aslanlar gibi daha hiçbir şey belli değil 2. Maç inlemeli o stad . Resmen biletime bakıyorum biletim bana bakıyor , nerdeyse şimdi başlayacağım tezahürata .

• abi yok tur gitti 2-1 yenilsek neyse 1-0 olmadı. ordak eisn gol yicez yüklenicez gol için bi kontradan gol yicez erifler at gibi koşuyor zaten. Tüm umudumu yitirdim bu 1-0dan sonra. zaten motta ve ersan yok. atınc acemi biliyoruz hepimiz. opare oynasa mottanın kanadında bari
  • quote:

Beyler isterseniz eksileyin bizim takimlarimiz turnuva takimi degil. Bu bir gercek eleme maclarini oynamayi beceremiyoruz sadece kendimizi avutuyoruz cok iyi oynadik vs vs ama kaybeden hep biz oluyoruz. Bu tesaduf olamaz iyi oynamak sadece gol pozisyonu vermemek degil ki en iyi savunma hucumdur her zaman korkak oynuyoruz. Buldugumuz firsatlari degerlendiremiyoruz keza Arsenal macinda da Bjk iyi oynamisti ama turu gecen Arsenal oldu cunku nasil oynayacaklarini biliyorlar ve kazanma icguduleri var.

Doğru söze ne denir

• quote:

Orijinalden alıntı: betcity2

gerçek bir fenerbahçeli beşiktaşı desteklemez haberiniz olsun sayfada beşiktaşı öven fenerliler. rize ve bursa maçlarındaki şikeyi avrupada yapamadılar zerre acımıyorum. 1 beşiktaşlı çıkıp 2010-11 sezonunda fenere ölümüne oynayıp son dakkada yediği golle yıkılıp ağlayan ama trabzona güle oynaya yatıp kaybeden gaziantep ve geçen haftaki 5-0 gibi tutarsız bir mağlubiyeti sorgulamadı. riyakarlık ülkenin kanında var çünkü ....

içerdeki maçta liverpool'un en az 2 gol bulacağını düşünüyorum. beşiktaşın gole ihtiyacı olduğu için o pis futbolunu oynamayıp eşşek gibi saldıracak liverpool'un erken bulacağı gol farka bile götürür.

Şike mı? Rize ve bursa mı? kaçan güzelmiş

Ne olur destekle bizi, lütfen, sen olmadan napariz....

Garry...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

turnuva takımı olmak hücum yapmak mıdır? İtalyan takımları fazla hücum yapmıyor ama geldi mi bir tane atıp bırakıyor. Milan, juve şampiyonlar ligini savunmalarıyla kazandı.Yine farklı bir örnek istersen psg-chelsea maçını bul izle. Beşiktaş hücum yapsa defansı ağır kontralarda sorun yaşar, bence oynaması gerektiği gibi oynadı tek hatayı sol kanada önlem almayarak yaptı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oranya

quote:

gerçek bir fenerbahçeli beşiktaşı desteklemez haberiniz olsun sayfada beşiktaşı öven fenerliler. rize ve bursa maçlarındaki şikeyi avrupada yapamadılar zerre acımıyorum. 1 beşiktaşlı çıkıp 2010-11 sezonunda fenere ölümüne oynayıp son dakkada yediği golle yıkılıp ağlayan ama trabzona güle oynaya yatıp kaybeden gaziantep ve geçen haftaki 5-0 gibi tutarsız bir mağlubiyeti sorgulamadı. riyakarlık ülkenin kanında var çünkü ....

içerdeki maçta liverpool'un en az 2 gol bulacağını düşünüyorum. beşiktaşın gole ihtiyacı olduğu için o pis futbolunu oynamayıp eşşek gibi saldıracak liverpool'un erken bulacağı gol farka bile götürür.

Garry...

evet rize ve bursa maçı, özellikle 9 kişi kalmış rizeye karşı maç berabere tamamlanmak üzere iken son dakikada kazanılan penaltı, sonraki hafta da bursa maçında gerçekleşen aynı senaryo, malum seba sezonu tabi

mesajlarımın eksilendiğini görmek bu yüzden mutlu ediyor, eksilemezseniz adam değilsiniz ....

Sen zaten adam değilsin görünen :)

• quote:

quote:

quote:

Garry...

evet rize ve bursa maçı, özellikle 9 kişi kalmış rizeye karşı maç berabere tamamlanmak üzere iken son dakikada kazanılan penaltı, sonraki hafta da bursa maçında gerçekleşen aynı senaryo, malum seba sezonu tabi

mesajlarımın eksilendiğini görmek bu yüzden mutlu ediyor, eksilemezseniz adam değilsiniz ....

Hayır bunları yazan bide "hedef 1 milyon penaltı" takımınin taraftarı :)

Diğer fenerli arkadaşlar kusuruna bakmasın artık

• maçın güzel bir taktik analizihttp://www.yarisaha.com/analiz-liverpool-besiktas/
  • quote:

quote:

quote:

Garry...

Senden iyi riyakarmı var sen git ingilizlere yalaklan

• Biggest Star kullanıcısına yanıt
    biggest star [21 Mart 2015; tarihine dek bölüme mesaj atamaz] işte adalet işte dh helal olsun size
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.