Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçımız | Liverpool - Beşiktaş | 19.02.2015 (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.371
Cevap
7
Favori
20.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: betcity2

quote:

Orijinalden alıntı: erdogmus96

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oranya

quote:

quote:

quote:

gerçek bir fenerbahçeli beşiktaşı desteklemez haberiniz olsun sayfada beşiktaşı öven fenerliler. rize ve bursa maçlarındaki şikeyi avrupada yapamadılar zerre acımıyorum. 1 beşiktaşlı çıkıp 2010-11 sezonunda fenere ölümüne oynayıp son dakkada yediği golle yıkılıp ağlayan ama trabzona güle oynaya yatıp kaybeden gaziantep ve geçen haftaki 5-0 gibi tutarsız bir mağlubiyeti sorgulamadı. riyakarlık ülkenin kanında var çünkü ....

içerdeki maçta liverpool'un en az 2 gol bulacağını düşünüyorum. beşiktaşın gole ihtiyacı olduğu için o pis futbolunu oynamayıp eşşek gibi saldıracak liverpool'un erken bulacağı gol farka bile götürür.

Şike mı? Rize ve bursa mı? kaçan güzelmiş

Ne olur destekle bizi, lütfen, sen olmadan napariz....

Garry...

evet rize ve bursa maçı, özellikle 9 kişi kalmış rizeye karşı maç berabere tamamlanmak üzere iken son dakikada kazanılan penaltı, sonraki hafta da bursa maçında gerçekleşen aynı senaryo, malum seba sezonu tabi

mesajlarımın eksilendiğini görmek bu yüzden mutlu ediyor, eksilemezseniz adam değilsiniz ....

Sen zaten adam değilsin görünen :)

son dakikalarda aldığınız penaltıları açıklayamadığın için konuyu farklı yerlere çekerek tahrik etmeye çalışıyorsun aklınca. gün gibi ortada şike yaptığınız, utanmasanız liverpool'un penaltısına da penaltı değil diyeceksiniz.

ayrıca tanıdığım ne kadar beşiktaşlı varsa adamlığıyla övünüp ana avrat küfür eden, karısını aldatan serserilik yapan asalak tipler, adamlık sizdeki gibi oluyorsa ben almayım öyle adamlığı

şampiyon olsanız da beter olun ...

Hadı ordan g.t

küfürüne küfürle karşılık vermicem sizin gibileri adamlığıyla başbaşa bırakıyorum ^^

Lâ bi git fakesiyle gelmiş bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deyvidey kullanıcısına yanıt
    teşekkürler..
  • deyvidey kullanıcısına yanıt
    teşekkürler..
  • 2. maçta 1-0 skor lazım ilk etapta umarım gol yemez beşiktaş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gerçek bir fenerbahçeli beşiktaşı desteklemez haberiniz olsun sayfada beşiktaşı öven fenerliler. rize ve bursa maçlarındaki şikeyi avrupada yapamadılar zerre acımıyorum. 1 beşiktaşlı çıkıp 2010-11 sezonunda fenere ölümüne oynayıp son dakkada yediği golle yıkılıp ağlayan ama trabzona güle oynaya yatıp kaybeden gaziantep ve geçen haftaki 5-0 gibi tutarsız bir mağlubiyeti sorgulamadı. riyakarlık ülkenin kanında var çünkü ....

içerdeki maçta liverpool'un en az 2 gol bulacağını düşünüyorum. beşiktaşın gole ihtiyacı olduğu için o pis futbolunu oynamayıp eşşek gibi saldıracak liverpool'un erken bulacağı gol farka bile götürür.

Garry...

evet rize ve bursa maçı, özellikle 9 kişi kalmış rizeye karşı maç berabere tamamlanmak üzere iken son dakikada kazanılan penaltı, sonraki hafta da bursa maçında gerçekleşen aynı senaryo, malum seba sezonu tabi

mesajlarımın eksilendiğini görmek bu yüzden mutlu ediyor, eksilemezseniz adam değilsiniz ....

son dakikalarda aldığınız penaltıları açıklayamadığın için konuyu farklı yerlere çekerek tahrik etmeye çalışıyorsun aklınca. gün gibi ortada şike yaptığınız, utanmasanız liverpool'un penaltısına da penaltı değil diyeceksiniz.

ayrıca tanıdığım ne kadar beşiktaşlı varsa adamlığıyla övünüp ana avrat küfür eden, karısını aldatan serserilik yapan asalak tipler, adamlık sizdeki gibi oluyorsa ben almayım öyle adamlığı

Beşiktaştan kuyruk acın var çok belli k. üstüne oturamıyorsun yoksa yana yakıla buralarda derman mı arıyorsun. Rize ve bursa maçını bileğimizin hakkıyla oynayarak kazandık . Fake kapalı nicklerle gelip burada trolluk yapma . Liverpool zar zor yendi diye zoruna gitti galiba

sizin dandik takımınızla aramda maddi manevi hiçbir bağ yok ama avukatlığını sizin gibi serseriler yaptığı için acıtan bişeyler var demekki, kıç üstüne oturamadığımı uydurup bunu da futbol takımına bağlamışsın şizofrenmisin yoksa milyon euroları alanlar kulüp olduğu halde kendini nasıl laf sokacam diye parçaladığın için aptal mı diyeyim

bağ yoksa burda işin ne troll. Hesap açıp koşa koşa gelmişsin bide liverpool logosu koymussun. Ne kadar zavallı olduğun belli. Bizim gibiler senin gibileri herzaman acıtır hadi baska konuya.

• olsun olsun
  • quote:

quote:

quote:

Garry...

Hadi oradan ingilterenin sönmüş yıldızı.Chelsea, man utd gibi takımlar geldi geçti fark koydu senin takımına.Liverpool mazide yaşayan bitik bir takım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CLuB4R

Beyler isterseniz eksileyin bizim takimlarimiz turnuva takimi degil. Bu bir gercek eleme maclarini oynamayi beceremiyoruz sadece kendimizi avutuyoruz cok iyi oynadik vs vs ama kaybeden hep biz oluyoruz. Bu tesaduf olamaz iyi oynamak sadece gol pozisyonu vermemek degil ki en iyi savunma hucumdur her zaman korkak oynuyoruz. Buldugumuz firsatlari degerlendiremiyoruz keza Arsenal macinda da Bjk iyi oynamisti ama turu gecen Arsenal oldu cunku nasil oynayacaklarini biliyorlar ve kazanma icguduleri var.

Turnuva takımı eskiden bir zaman galatasaraydı artık o da değil.Fener, beşiktaş şimdiki galatasaray birşey yapamaz bu turnuvalarda.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Garry...

Beşiktaştan kuyruk acın var çok belli k. üstüne oturamıyorsun yoksa yana yakıla buralarda derman mı arıyorsun. Rize ve bursa maçını bileğimizin hakkıyla oynayarak kazandık . Fake kapalı nicklerle gelip burada trolluk yapma . Liverpool zar zor yendi diye zoruna gitti galiba

sizin dandik takımınızla aramda maddi manevi hiçbir bağ yok ama avukatlığını sizin gibi serseriler yaptığı için acıtan bişeyler var demekki, kıç üstüne oturamadığımı uydurup bunu da futbol takımına bağlamışsın şizofrenmisin yoksa milyon euroları alanlar kulüp olduğu halde kendini nasıl laf sokacam diye parçaladığın için aptal mı diyeyim

bağ yoksa burda işin ne troll. Hesap açıp koşa koşa gelmişsin bide liverpool logosu koymussun. Ne kadar zavallı olduğun belli. Bizim gibiler senin gibileri herzaman acıtır hadi baska konuya.

sen ve senin gibilerin amacı laf soktuğunu zannederek tatmin olma rahatlama, egodan kuduruyosun sadece gülüyorum, burada takılmak için ölüp bitmiyorum zaten sabaha kalmadan adminler uçurur konuyu. profilime hangi logoyu koyacağım hakkında Türk ceza kanununda bir kısıtlama olmayıp bu konuda hür olduğum için sana o konuda laf düşmüyor.

• Türk futbolu işte bundan ilerlemiyor sonra maganda taraflardan neden türüyor. Hep bir kıskançlık,çekememezlik var.Anlamsız şeyler peşinde koşturuyorsunuz.Her şey tadında güzel.Kim istemez takımı kazanmasın etmesin ama avrupada ki başarı/başarısızlıklar ülkemize yansıyan bir durum.Böyle maçlarda hep bir ağızdan siyahsa siyah sarıysa sarı demeliyiz.Ama yok o size 5 attı o size 8 yazık cidden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataja

Nasil cakti balotelli

biz bilmiyoruz ki knk görmedik sen daha iyi bilirsin anlatsana gayri
  • bu arada takımda güvensizlik var baskı kurmadık falan demek kolay. adamlarda hızı 99 olan 3 tane oyuncu var be. 1 tane kontra atak yakaladılar onda da kalbimiz duruyordu.
  • Demba baba dediler bu gece demba babane oldu

• Beşiktaş bu sene herşeyi hakediyor 1-0 oldu yine şanssız bir şekilde geriye düştüler guzel de oynadılar Bilice ve oyunculara yazık oluyor sonra da böyle şanssız olarak eleniyor

Galatasarayliyim ama Galatasarayli futbolcularin oyunundan hiç memnun değilim şampiyon olursak 2 yıl onceki gibi sevinemem
    Şampiyonluk hakedilmeli şansla şampiyon olmak adil değil futbola aykırı ama futbolun içindeki en ağır basan özellik..

• quote:

Orijinalden alıntı: Quarell

Türk futbolu işte bundan ilerlemiyor sonra maganda taraflardan neden türüyor. Hep bir kıskançlık,çekememezlik var.Anlamsız şeyler peşinde koşturuyorsunuz.Her şey tadında güzel.Kim istemez takımı kazanmasın etmesin ama avrupada ki başarı/başarısızlıklar ülkemize yansıyan bir durum.Böyle maçlarda hep bir ağızdan siyahsa siyah sarıysa sarı demeliyiz.Ama yok o size 5 attı o size 8 yazık cidden :)

Galatasaray liverpool un abileri ile oynarken ve yenilirken hiçbir bjk li böyle düşünmüyordu başınıza gelincede biz böyle değiliz hepimiz biriz ayağı yapıyorsunuz. Yinede ben destekliyorum avrupada ne kadar bize sevinen yunan evladı varsada saygıyla anıyorum hepsini.

• Beşiktaş çok iyi oynamadi. Ama yinede fazla pozisyon vermeden iyi bir takım savunması ile oyunu gol yemeden tamamlayabilirdi. Motta nin Klasikleşmiş zamanlama hatalarından birisi ve penaltı. Yinede rövanş maçı için iyi bir skor. Acele etmeden topu tüfeği alıp saldırmadan sakin ve kontrollu bir futbol ile türü geçme şansımız yüksek . Eğer kontrolsüz saldırıp bir kontra golü yersek hersey erkenden biter. Eminim ki stad full çekecek. Bu seyirci baskısı oyunculara negatif yansimaz ise bize çok büyük katkı sağlar . Son olarak bu diğer takımları avrupada desteklememe sadece bize has bir durum değil. Tüm büyük liglerde ve büyük takımlar arasında bu tür atismalar her zaman olur . Bunu çok ta sorun etmeye gerek yok. Ben Beşiktaş taraftariyim. Takımımın kazanmasını isterim. Gerisi önemli değil benim için. Ayrıca başka takım avrupa da yenildi diye bayram yapacak birsey ortada göremiyorum. Tabiki biraz makara geçilebilir ama fazlası gereksiz ve anlamsız . Özet olarak tüm Beşiktaşlı durumu olan arkadaşlar haftaya Olimpiyat stadına gelsin bu yürekli çocukları destekleyelim.

• ne rezil insanlar var yahu adam livorpoll avatari kullanmis yazik valla. Birde eger dun orda fener veya gs olsaydi en az fb 2 gs de 5 yerdi bunu adiniz gibi biliyorsunuz.

• Guzel oynadi besiktas. Umarim rovans macinda daha iyi oynayp tur atlarlar

• En azından iyi oynadı kartal.

• Besiktasa yazik oldu....

Yalniz ozellikle defansta cok fazla tehlikeli adam var... Amatorce hatalar oldu

Sma ikinci macta umitliyim☝️ Besiktas liverpoolu eleyebilir

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.