Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçımız | Liverpool - Beşiktaş | 19.02.2015 (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.371
Cevap
7
Favori
20.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün tribünde elleriyle Beşiktaş atkısı açmış ama boynuna Galatasaray atkısı dolamış adam vardı. Onu görüp, aklına iyi, güzel şeyler gelendir insan. O vatandaştır güzel insan. Bazılarınızın popüler tabirle sinek b.ku kadar değeri yok aslında da, elinizin altında klavye var diye dünyayı kurtarırım gazındasınız.
  • Ben iyi oynadığımızı düşünmüyorum. İyi mücadele ettik oyun disiplininden kopmadık kontrol anlamında ancak üretkenlik yok gibiydi. Burada da kısır bir maç olur büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betcity2

quote:

Orijinalden alıntı: oranya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oranya

quote:

gerçek bir fenerbahçeli beşiktaşı desteklemez haberiniz olsun sayfada beşiktaşı öven fenerliler. rize ve bursa maçlarındaki şikeyi avrupada yapamadılar zerre acımıyorum. 1 beşiktaşlı çıkıp 2010-11 sezonunda fenere ölümüne oynayıp son dakkada yediği golle yıkılıp ağlayan ama trabzona güle oynaya yatıp kaybeden gaziantep ve geçen haftaki 5-0 gibi tutarsız bir mağlubiyeti sorgulamadı. riyakarlık ülkenin kanında var çünkü ....

içerdeki maçta liverpool'un en az 2 gol bulacağını düşünüyorum. beşiktaşın gole ihtiyacı olduğu için o pis futbolunu oynamayıp eşşek gibi saldıracak liverpool'un erken bulacağı gol farka bile götürür.

Şike mı? Rize ve bursa mı? kaçan güzelmiş

Ne olur destekle bizi, lütfen, sen olmadan napariz....

Garry...

evet rize ve bursa maçı, özellikle 9 kişi kalmış rizeye karşı maç berabere tamamlanmak üzere iken son dakikada kazanılan penaltı, sonraki hafta da bursa maçında gerçekleşen aynı senaryo, malum seba sezonu tabi

mesajlarımın eksilendiğini görmek bu yüzden mutlu ediyor, eksilemezseniz adam değilsiniz ....

Sen zaten adam değilsin görünen :)

son dakikalarda aldığınız penaltıları açıklayamadığın için konuyu farklı yerlere çekerek tahrik etmeye çalışıyorsun aklınca. gün gibi ortada şike yaptığınız, utanmasanız liverpool'un penaltısına da penaltı değil diyeceksiniz.

ayrıca tanıdığım ne kadar beşiktaşlı varsa adamlığıyla övünüp ana avrat küfür eden, karısını aldatan serserilik yapan asalak tipler, adamlık sizdeki gibi oluyorsa ben almayım öyle adamlığı

şampiyon olsanız da beter olun ...

Hadi oğlum sen,hadi evladım..çok yazardım burda sana da hem burası yeri değil,hemde diğer fenerli arkadaşlara ayıp olur.hadi git kumdan kale yap sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. yari elektrik gittigi icin izleyemedim, 1. yari guzel oynuyordu Besiktas. Yazik olmus. Umarim burada stadi komple doldurur maci kazanamasaniz bile an azindan guzel bir atmosfer ile kafalara kazinirsiniz.
  • Gökhan Töre çok kötüydü olay da buydu zaten gece varlık gösteremeyişimizdeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

2. yari elektrik gittigi icin izleyemedim, 1. yari guzel oynuyordu Besiktas. Yazik olmus. Umarim burada stadi komple doldurur maci kazanamasaniz bile an azindan guzel bir atmosfer ile kafalara kazinirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum.
  • 80 e kadar izledim sabah 90 da yediğini görünce üzüldüm açıkçası maç içinde çok geriye yaslandi Beşiktaş ama ilk yarıdaki Demba Ba nin pozisyonu gol olsaydı çok çok iyi olurdu 2. Maçta ersanin cezalı olması çok kötü oldu 2. Maçta Beşiktaş'ın işi zor ama imkansız değil

• Cidden Beşiktaş'ın hakkı yendi.O pozisyon penaltı değildi.Beşiktaş çok daha iyi oynadı.Neyse 2.tura kaldı bakalım.
  • Son dakikası ile ya da bireysel olarak işin futbolcular ile alakası yok beyler. Evet seviyeyi artık güzelce yükseltti Beşiktaş ama şu amatörlük ve tecrübesizlik yok mu her şeyi bu durum berbat ediyor.

Gökhan, Olcay, Sosa gibi adamların önemli maçlarda varlık gösteremiyor oluşunun sebebi hep heyecan. Ben Motta'yı beğeniyorum ve agresifliğini de kanat oyuncusu olarak yerinde görüyorum lakin işte tecrübesizlik bu özelliğini olumsuz olarak sahaya yansıtmasına sebep oluyor.

Şu takımda Avrupa'ya yakışan tek bir adam var o da Kerim abi.

Ayrıca Bilic'in Oğuzhan ısrarını ben artık anlamamaya başladım. Ne kadar Tolgay hazır olsa da olmasa da Sosa yerine Oğuzhan girmemeliydi.

Söylenecek daha çok şey var ama söylemeyle olmuyor işte. Sırf kötü oynayarak ezilerek maç kaybediyor olmak insana dokunmuyor ama bu sene Arsenal maçından sonra bir de bu maç insanı huzursuz ediyor hakikaten.

İnşaAllah şampiyon olursak seneye güzel bir Beşiktaş olacak diye ümit ediyorum. Güzelden kastım Avrupa'da tecrübeli en az 3 oyuncu ile..

• Sosa nın yerine Oğuzhan ın girmesini gram anlamadım.
    Zar zor sayısı 3-4 ü geçmeyen kontra denemelerininde içine sıçtı sağ olsun Olcay.

Hakemin o taban a nasıl faul vermediğini ayrıca anlamadım üstüne o atakta penaltı oldu penaltı desen bana göre penaltıda değil.

Neyse artık 1-0 Liverpool gibi bir deplasman için kötü değil. Olimpiyat ı doldurmak düştü bize.
  • Penaltı pozisyon olarak kural olarak doğru. Ucuz olabilir ama penaltı.

• Rövanşa eksiklerimiz var ama kazanma ihtimalimiz yüksek, ama iki fark zor gibi geliyor :( İsmi büyük ama oyunu o kadar büyük olmayan bir takım. Fakat biz taraftarların dediği gibide "yırtarız, dağıtırız,parçalarız" gibide bir takım değil.

Penaltı ise lamı cimi yok bal gibi penaltı, ceza sahasında hızını almış adama "napıyon" desen düşer ve haklı penaltıdır.
  • bize 8 atan Liverpool dünkü Liverpool a 16 atardı Liverpool bitmiş harbi ligte ilk 4e gireceklerini sanmıyorum İstanbul da adam akıllı oynarsak yeneriz Arsenalden kat kat daha güçsüzler bizde Arsenal maçlarında kine göre daha derli topluyuz ama korkarak oynanmaz.pres yapmıyoruz sadece kuru kalabalık ve adamlar her defasında çıktılar o kalabalıktan. ve fizik farkı genç ve dinamikler omuz omuza mücadelede bizi hep yıktılar bizde veli ve ersanin biçme girişimleri vardı böyle futbol olmaz ya.sağlam dur.Bir zamanlar İbrahim üzülmez kendi kendine çalım yerdi dün de pedro öyle yapıyordu. Sadece bir sezon premier ligte oynasak onlara yaklaşırız taş gibi takım oluruz avrupa da başarısızlığın en büyük sebebi kalitesiz ligimizdir yavaş ve monoton oynanan futboldur.

• Besiktasin mucadelesine yazik oldu. Cok guzel mucadele etmislerdi. Evinde muhakkak 1-0 i bulur besiktas bu takima karsi.

• Bilic iyi hoş ama oyun okuma sıfır.

Kendi madenine müdahale etmiyor (motta) elin madenine de (emre) işlemiyor. İkinci yarı frei kesinlikle orada baslamaliydi.

Peki sosa niye çıkıyor be adam. Hadi sosa çıktı niye fizik olarak ergenden beter oğuzhan niye giriyor. Koy o halde tolgayi orta sahaya.

Şu bir daha gösterdi ki bizim geri dörtlü çöp. bölgenin yedekleri de aynı şekilde.

Rövanş konyada olsa tur atlardik ama olimpiyat bu seneki kabus evimiz.

• Amatör - profesyonel takım gibi fark vardı. amatör futbolcu gibi kalıyoruz adamların yanında. olcay, serdar , motta. istediğimiz futbolu oynadık , adamlara saldırmak istemedi zaten bilic. buradan beraberlik istedi. istediği de oluyordu ama motta bombası patladı yine her zamanki gibi. mehmet demirkol çok doğru söyledi bursa maçı sonrası. beşiktaşın sağ beke ihtiyacı yok acil sol bek alınmalıydı diye. ki bence de çok haklı..

umarım olimpiyatta her şey istediğimiz gibi olur..

bana göre değişiklerde hatalar vardı. sosa çıkmamalıydı, çünkü al ver yapan bir tek o vardı. ve olcay çok durdu oyunda. daha erken çıkmalıydı..
  • Olcay tam bir çöp.Hücüm pozisyonlarını heder etmekte üstüne yok.Sadece koşmakla olmuyor olcay bey
  • Takımın sol tarafı maç boyunca aksadı. Olcay'ın ikinci yarıya hiç başlamaması gerekirdi. Bu tür maçlarda takımdaki eksiklikler çok göze batıyor. Bizim hızlı dediğimiz Motta'yı adamların sağ kanatları patates etti. Zaten gol de bu yüzden oldu. Önce adamı kaçırdı. SOnra kaçırdığım adam yüzünden gol yemeyelim diye adama arkadan dengesizce girdi. Penaltı oldu. Sağ sol bek dediğin adamlar biraz hızlı olmalı. Bir tarafta serdar diğer tarafta motta. Hızlı adamlar karşısında aciz kalıyorlar.
  • Şimdi ermanı okudum haftasonu bizim penaltıya, penaltı değil diyen adam buna haklı penaltı demiş.. Tamam hani onu kazıyon yok, Beşiktaş düşmanı olduğunu biliyoruz ancak, ulusal bir gazetede nasıl bu kadar yanlı yorumlar yayınlıyorlar anlamak mümkün değil.
    Gerçi geçen haftaki penaltıya Oğuz Çetin ve Rıdvan dahil herkes penaltı dedi ama bi bu kabzıman demedi yaa :)
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.