Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçımız | Liverpool - Beşiktaş | 19.02.2015 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.371
Cevap
7
Favori
20.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olcay ciktiktan sonra kerim geriye gelmedigi icin mottanin malligiyla penalti oldu. Olcay en azindan veriye yardim ediyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amator motto once adami kacirdi.sonra adama bandozlama girdi.besiktasa yakismiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DÜn gerçekten çok beğendim beşiktaşı. Liverpool gerçekten çok hızlı ve yetenekli gençlere sahip bir takım ve beşiktaş sadece birkaç pozisyon verdi. Bir ara ben bile gaza geldim yeneceğiz demeye başladım. Penaltı kesinlikle tecrübesizlik eseri oluştu. Gerek yoktu. Maç başından beri her oyuncuya ikili basan beşiktaş ilk defa tek kişi bastı ve penaltı oldu. Oysa ki ersan hemen önündeydi çok fazla çizgiye inmişti yapabileceği çok birşey yoktu ama bir anlık tecrübesizlik bana göre turu kaybettirdi beşiktaşa. Evet ne kadar turu geçmesini istesemde genelde tecrübeli avrupa takımları Türk takımlarına karşı istediklerini alıyorlar. Avantajla geldiği istanbuldan eli boş döneceklerini pek sanmıyorum inşallah yanılırım. Yalnız şöyle bir durum var. Takımda bir anda dengeleri değiştirebilecek tek oyuncu sosa nedeni bilinmez bir şekilde neden oyundan çıkarıldı? Bizde sneijder nasıl 90 dakika sahada kalmalıysa sosa dün 90 dakika sahada kalmalıydı. Çünkü tek bir ara pas herşeyi değiştirebilirdi. Yinede beşiktaşlıları tebrik ediyorum. Umarım turu siz geçersiniz.

• Motta kritik maclardz böyle penaltı kırmızı kart sacmalığı çok yapıyor. Yerine bi sağlam adam koyamadık.serdar bile üstüne koydu son dönemde yazıkya

• Ya Kerim ne yaptı da beğendiniz bu kadar. Olcay maç boyunca defansif oynadı. Bu sayede gol yemedik. Kerim girdiği gibi Motta yalnız kaldı, kestiler cezayı.
  • Yok yok, bence bilic ile oğuzhan arasında gizli bir aşk,ilişki artık ne derseniz o yaşanıyor, bu kadar tahammüle insanın aklına başka birşey gelmiyor çünkü. Oğuzhan kötü arkadaş bu kadar basit, türkiye liginde ikinya yarı alabilirsin belki oyuna ama liverpool gibi bir takımla oynarken gönlü hoş olsun diye takımın içine sıçamazsın biliç efendi.
  • ilk yarı çok tatsızdı.2. yarıda da 10-15 dakika heyecanlı futbol vardı.Zevksiz bi maçtı genel olarak.

• Istanbul'da 1 gol yersek, 3 gol atmamiz gerekiyor -ki imkansiza yakin. Gol yemeden atmak icin nasil bir kadro cikarilir merak ediyorum. Atiba'yi sola bek koyarsa isimiz kotu.

• Penalti ironik oldu gecen mactakine benziyor ucuzluk olarak

• Bence kafa kafayaydı.

Ama teknik direktör kurbanı oldu beşiktaş.

Kanatsız uçan bir kartal vardı.OLCAN mı olcay mı soldaki uzun saçlı çocuk maçın heyecanını kaldıramadı.Çok aşırı pasifdi.2.yarı direk çıkarıp

sonradan oyuna giren Kerimi baştan almalıydı.Gökhan törede aynı şekile çok top ezdi sahada yürüyücek hali kalmadı kondüsyon sıfıt adamda.Ama bilemiyorum sanırım klübe de sınırlı.

Kısaca kanatlar çok yetersizdi.BEŞİKTAŞ konuşan arkadaşalarım hep sağ bek yok sağ bek yok diyor.BU sene ilk defa bi BJK maçı izledim .AMA SAĞ BEK DEĞİLDE O SOL BEK türkiye 3.liginde bile bu kadar köütüsü yok

çok çok acil ne sağ beki bi dahaki maça kadar bi sol bek şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

liverpool ligimizde orta sıralara bile zor oynar.
    beşiktaş 2.yarıda golü bulabilir ve inşallah kazanır.

FB-GS-BJK toplasan gene bir Liverpool etmez.Sen kalkmış bizim ligle kıyaslıyorsun bide ahahahaha

başka bir maç izledik sanırım.
    liverpool eskiden efsaneydi.
    şimdi ise premier ligde sıradan bir takım,
    elbette o ligin sıradan bir takımının bizim dandik ligimizde yardırması lazım diye düşünülebilir ama dün gece izlediğim liverpool pas yapmaktan aciz, düzgün bir organize atak yapamayan, sadece koşarak bir şeyler yapmaya çalışan bilinçsiz, dağınık bir takım.

• Resmen Olcay'ın Veli'nin bacakları tir tir titredi , özellikle Olcay'ın müthiş sol ayağı... TR'de Çaykur Rize'ye Karabük'e karşı oynamak gibi değil L'pool'la oynamak.

Takımda 2 tane G.Töre 2, tane Ba olsa 3lük yapardı BJK L'pool'u. ...

2.maçta inşallah rahat oynayıp eler BJK
  • quote:

Orijinalden alıntı: betcity2

quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oranya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oranya

quote:

gerçek bir fenerbahçeli beşiktaşı desteklemez haberiniz olsun sayfada beşiktaşı öven fenerliler. rize ve bursa maçlarındaki şikeyi avrupada yapamadılar zerre acımıyorum. 1 beşiktaşlı çıkıp 2010-11 sezonunda fenere ölümüne oynayıp son dakkada yediği golle yıkılıp ağlayan ama trabzona güle oynaya yatıp kaybeden gaziantep ve geçen haftaki 5-0 gibi tutarsız bir mağlubiyeti sorgulamadı. riyakarlık ülkenin kanında var çünkü ....

içerdeki maçta liverpool'un en az 2 gol bulacağını düşünüyorum. beşiktaşın gole ihtiyacı olduğu için o pis futbolunu oynamayıp eşşek gibi saldıracak liverpool'un erken bulacağı gol farka bile götürür.

Şike mı? Rize ve bursa mı? kaçan güzelmiş

Ne olur destekle bizi, lütfen, sen olmadan napariz....

Garry...

evet rize ve bursa maçı, özellikle 9 kişi kalmış rizeye karşı maç berabere tamamlanmak üzere iken son dakikada kazanılan penaltı, sonraki hafta da bursa maçında gerçekleşen aynı senaryo, malum seba sezonu tabi

mesajlarımın eksilendiğini görmek bu yüzden mutlu ediyor, eksilemezseniz adam değilsiniz ....

Sen zaten adam değilsin görünen :)

son dakikalarda aldığınız penaltıları açıklayamadığın için konuyu farklı yerlere çekerek tahrik etmeye çalışıyorsun aklınca. gün gibi ortada şike yaptığınız, utanmasanız liverpool'un penaltısına da penaltı değil diyeceksiniz.

ayrıca tanıdığım ne kadar beşiktaşlı varsa adamlığıyla övünüp ana avrat küfür eden, karısını aldatan serserilik yapan asalak tipler, adamlık sizdeki gibi oluyorsa ben almayım öyle adamlığı

şampiyon olsanız da beter olun ...

Beşiktaştan kuyruk acın var çok belli k. üstüne oturamıyorsun yoksa yana yakıla buralarda derman mı arıyorsun. Rize ve bursa maçını bileğimizin hakkıyla oynayarak kazandık . Fake kapalı nicklerle gelip burada trolluk yapma . Liverpool zar zor yendi diye zoruna gitti galiba

sizin dandik takımınızla aramda maddi manevi hiçbir bağ yok ama avukatlığını sizin gibi serseriler yaptığı için acıtan bişeyler var demekki, kıç üstüne oturamadığımı uydurup bunu da futbol takımına bağlamışsın şizofrenmisin yoksa milyon euroları alanlar kulüp olduğu halde kendini nasıl laf sokacam diye parçaladığın için aptal mı diyeyim

bağ yoksa burda işin ne troll. Hesap açıp koşa koşa gelmişsin bide liverpool logosu koymussun. Ne kadar zavallı olduğun belli. Bizim gibiler senin gibileri herzaman acıtır hadi baska konuya.

sen ve senin gibilerin amacı laf soktuğunu zannederek tatmin olma rahatlama, egodan kuduruyosun sadece gülüyorum, burada takılmak için ölüp bitmiyorum zaten sabaha kalmadan adminler uçurur konuyu. profilime hangi logoyu koyacağım hakkında Türk ceza kanununda bir kısıtlama olmayıp bu konuda hür olduğum için sana o konuda laf düşmüyor.

Bi git şu beşiktaş konusundan ya . İyi futbol oynuyor takımınız işte, belki şampiyon da olacaksınız. Neyin kafasını yaşıyorsun buraya gelip abuk subuk yazarak. Takım çıktı takır takır top oynadı, elinden geleni yaptı. Bize düşen alkışlayıp sonraki maça inşallah başarır demek. Ne diye şike mike konuşuyorsun. Şikenin en büyüğünü galatasaray, sonra da fenerbahçe yapmıştır. Bunu türkiye biliyor. Bavullarla paralar, arabalar gönderilen yıllar ne çabuk unutuldu! Seba adını ağzına bile almaya layık olmayan adamlar gelip burda atıp tutmasın yada yazmadan önce ne yazdığına dikkqt etsin. Biz şanlı ikincilikler ike övünen bir kulübün şanlı taraftarıyız!

• Uefa liverpool un mu cikmasini besiktasin mi cikmasini ister bir sonraki tura...besiktas iyi takim ama dominant degil .,,2.macta ya liverpool yener yada berabere biter mac..uzgunum ama gercekler boyle..

• Silik bi top oynadı bjk. Sanki sahada hiç futbolcu yoktu. İki tane adam akıllı pozisyon vardı. Birisini dembaba harcadı diğerini kim harcadı hatırlamıyorum. Olcaydı galiba. Neyse 1.0 à sevinmek akıllı insan işi değil. Zaten eğer bjk evinde de böyle oynarsa mümkün değil turu göremez. Üstelik ersan ve motta da cezalı duruma düştü ki felaket. Umarım 2.maçta da böyle oynamazlar. Eğer 2.maçta da böyle oynarsa bu takım fark daha büyük olur.

• 2. Maç için biletleri alın arkadaşlar elensekte şölen havasında geçicek bir maç olacak. Hele ki ilk golü biz atarsak düşünemiyorum bile :)

• fenerbahçeli olarak beşiktaşın oynadığı oyunu çok beğendim fakat kısmet değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozkaya

fenerbahçeli olarak beşiktaşın oynadığı oyunu çok beğendim fakat kısmet değilmiş.

Uefa lobisi turklerden nefret ediyor 2-0 one gecse bile besiktas 2.macta ne yapar eder attirirlar golu liverpoola..

• Liverpool yeni Sterling'i bulmuş. Ibe gerçekten çok iyi oynadı. Beşiktaş çok iyi mücadele etti, Olimpiyat'ta turu geçebileceğimize inanıyorum.
    Başarılar Beşiktaş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ba'yı daha fazla pozisyona sokmaları gerekirdi diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.