Şimdi Ara

Avrupa Maçları Artık Şifresiz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmiyorum okadar para bagladiktan sonra bir yolunu bulur bunlar

• İnanmak istiyorum
  • decoder almak zorundayız yine arkadaslar,decoder fiyatına zam yaparlar paket fiyatlarını düzenlerler yani giriş paketini spor paketi ücretine çekerler sözde şifresiz ama belli bir ödemeden sonra yani trt,show,kanal d gibi yerlerden izlemedikten sonra ücret alınır.kılıfı budur
  • D-Smart'ın halini resmettim beyler
     Avrupa Maçları Artık Şifresiz
  • Şampiyonlar ligi maçlarımız Salı günü Star , Çarşamba günü NTV'den şifresiz olarak yayınlanacak.

İnşallah doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

decoder almak zorundayız yine arkadaslar,decoder fiyatına zam yaparlar paket fiyatlarını düzenlerler yani giriş paketini spor paketi ücretine çekerler sözde şifresiz ama belli bir ödemeden sonra yani trt,show,kanal d gibi yerlerden izlemedikten sonra ücret alınır.kılıfı budur

Arkadaşım olayda o zaten. Herhangi bir ucret odeyerek eristigin kanallarda gosterilmesini engellemek. Yani maçlar kanal d, star, show tv -ki cok buyuk olasilikla ntv ve ntvsporda - olacak.

• darisi lig maclarinin basina
  • Çok güzel bir haber Avrupa mahkemeleri böyle bir karar almış arkadaşlar RTÜRK degil...

Rtük'te bunu uygulamak zorunda.
  • Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçları salı günü Star TV, çarşamba günü ise NTV'den şifresiz yayınlanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. Seinfeld

dsmart maçları şifresiz vermek zorunda kalırsa şifresiz olarak kale arkasından tek kamerayla 3gp olarak verir. dsmarttada hd olarak şifreli verir normal yayını. ayarlar yani bi şekil temkinli olmak gerek

fena kahkaha attım
  • ben şu açıdan bakıyorum;

"Eski başbakan yardımcılarından ve merhum Bülent Ecevit’in sağ kolu Hüsamettin Özkan’ın Beykoz Konakları’ndaki evi Mustafa Koç, Aydın Doğan ve Mustafa Sarıgül’ün buluşma noktası oldu. "

çıkarılan bu kanunla doğanın elinden büyük bir servet alınmış olacak, şahenkin digitürkü alma planları var,yayın hakları seneye yine şifreli olarak DTye verilebilir veya dzmartı şahenk alabilir..
  • haydi hayırlısı olsun bakalım
  • http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=296553

fenerbahçe d-smart ile anlaştı. alınan 7 milyon doları iade mi edecekler şimdi?
  • bugünkü hazırlık maçlarında d-smart ikide bir anons geçti spiker.Maçlar d-smarttan şifreli verilecektir diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco4

bugünkü hazırlık maçlarında d-smart ikide bir anons geçti spiker.Maçlar d-smarttan şifreli verilecektir diye

üye kazanmak ve yeni abonelikler iptal etmesin diye yapıyolar, mecbur şifresiz verecekler yok öyle şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem077

quote:

Orijinalden alıntı: seco4

bugünkü hazırlık maçlarında d-smart ikide bir anons geçti spiker.Maçlar d-smarttan şifreli verilecektir diye

üye kazanmak ve yeni abonelikler iptal etmesin diye yapıyolar, mecbur şifresiz verecekler yok öyle şey

inşallah dediğin gibi olur
  • RTÜK Başkanı Davut Dursun, 'Final müsabakaları ücretsiz ve şifresiz olacak. Yarı final karşılaşmaları için kurulun tekrar değerlendirme yapması gerekiyor' diye konuştu.

RTÜK Başkanı Davut Dursun, 'Final müsabakaları ücretsiz ve şifresiz olacak. Yarı final karşılaşmaları için kurulun tekrar değerlendirme yapması gerekiyor' diye konuştu. Tüm müsabakalar ücretsiz ve şifresiz olacak gibi bir algının maksadını aştığını da kaydeden Dursun, 'Avrupa'da neyse o!' diye aktardı.

Kamuoyuna 'Önemli Olaylar Listesi' olarak yansıyan ve basına 'RTÜK Avrupa müsabakalarını ücretsiz ve şifresiz yayınlayacak' şeklinde yorumlara neden olan listenin maksadını aşan yorumlara neden olduğunu belirten RTÜK Başkanı Davut Dursun, 'Spor müsabakalarının yalnızca finallerinin şifresiz ve ücretsiz olarak yayınlanacak' dedi.

kaynak medyatrabzon.com

http://www.medyatrabzon.com/maclar-sifresiz-mi-yayinlanacak-65613h.htm

• Bu konu ne durumda acaba?
  • Csb çıktı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.