Şimdi Ara

Avrupa Maçları Artık Şifresiz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LDR* kullanıcısına yanıt
    bu iyi haberdi işte

ellerinden gelse milli maçlarıda şifreli yaparlar

sevindim gece gece
  • Bence sadece liste belirlenmiş uygulamaya falan geçildiğine dair bilgi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

YARI FINAL + FINAL

zaten sifresiz ki ?

+1 aynen zaten şifresiz izleniyor
  • şifreli olayına geçince futbol gibi türkiyede fazlasıyla popüler olan bir spor dalı bile eski havasını kaybetti gözlediğim kadarıyla.

dünyanın önde gelen liglerinin önemli maçlarını şifresiz izlerken süper lig maçlarını şifreli izlemek zaten halen garip geliyor.
  • futbol kitlelerin afyonu bırakın da şifresiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Dsmartla görüştüm ben, öyle birşeyin olmadığını yayın haklarına rtükün müdahale şansı olmadığını maçların şifresiz yayınlanma gibi bir durumunun mevcut sözleşmeler bitene kadar geçerli olmadığını söylediler.

Rtük'ün herşeye müdahelesi olabilir. Abone kaybetmemek için sallamışlar maçlar başlasın görürüz.
    Rtük karışamıyor madem yayınlasınlar o zaman. Sigara sahnesi, +18 sahneleri, veya reklamları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

Dsmartla görüştüm ben, öyle birşeyin olmadığını yayın haklarına rtükün müdahale şansı olmadığını maçların şifresiz yayınlanma gibi bir durumunun mevcut sözleşmeler bitene kadar geçerli olmadığını söylediler.

Rtük'ün herşeye müdahelesi olabilir. Abone kaybetmemek için sallamışlar maçlar başlasın görürüz.
    Rtük karışamıyor madem yayınlasınlar o zaman. Sigara sahnesi, +18 sahneleri, veya reklamları.

Yav renktaş kel alaka konuşuyorsunuz.

Maç yayınlarıyla onun ne alakası var, neyse tartışıp birbirimizi kırmaya gerek yok maçlar başladığında zaten göreceğiz hep birlikte.

• quote:

quote:

quote:

Yav renktaş kel alaka konuşuyorsunuz.

Maç yayınlarıyla onun ne alakası var, neyse tartışıp birbirimizi kırmaya gerek yok maçlar başladığında zaten göreceğiz hep birlikte.

Dostum anlıyorum ama burası türkiye ne olacağı belli olmaz. Burada hak hukuk yürümüyor ne yazık ki.

• http://www.bbc.co.uk/turkce/spor/2013/07/130718_dunya_kupasi_yayin.shtml

Böyle kararlar varken olması imkansız demek saçma olur, verilecek karara uymak zorundadır d-smart.
  • quote:

quote:

D-Smart'ın kendi sinema kanallarında sigara sansürü yok

• D smart fenerbahçe ile anlaştı diye biliyorum. Yanılıyor muyum ?
  • Mümkün değil, önceden de lig maçları TRT'de denilmiyor muydu?

D-Smart o kadar yatırım yapmış, kolay mı öyle şifresiz demek.
  • RTÜK tarafından alınmış nadir doğru kararlardan birisi. Bakalım uygulanacak mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

YARI FINAL + FINAL

zaten sifresiz ki ?

Zaten Gs olacağı için şifresiz olurlar hocam
  • ilk yürütmeyi durdurma davasını ben açarım...
  • süper haber ama olma olasılığı zor
  • d-smartın takımlarla olan anlaşması hazırlık maçları için.Avrupa kupası maçları için yayın hakkını UEFA dan alıyo kanallar.Önceden star alıyodu,daha sonra d-smart gibi bi yayın platformu çıktı UEFA dan onlar aldı.Her ükleden tek kanal ihaleyi alabiliyor ama sadece o ülke içinde şifresiz yayınlayabiliyo,uydu üzerinden yayın şifresiz olcaksa bile biss şifresi mutlaka olmak zorunda,biss şifresi girilmeyen decoderlarla gene izlenemez yayınlar.ntvspordaki la liga maçlarında olduğu gibi olur yani,biss keyi girip paşalar gibi izleriz
  • azeri kanallara devam

• Bu sen idman tv vs. turksattan kalkti. İnsallah olay dogrudur da rahat rahat mac izleriz, yoksa kahve yolu gozukecek

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.