Şimdi Ara

AVRUPA MACLARI VE ŞAMPİYONLR LİGİ VE SÜPERLİG İZLEMEK İÇİN UYDU AYARLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm uydum next nextstar 1850 hd bu uyduyu alınca cok met ettiler kendi dendine şifre kırıyor dediler tüm şifrel,i kanalları kırıyor dediler aldım hic bir işe yaramıyor acaba benmi anlamıyorum yok adam uydusunu bana satmak icinmi kandırdı beni hatta dediler lig tvve dsmart da izlersin eyer internet varsa dediler internette var ama ne şifre li kanalları kırıyor nede mac izliyorum konu hakkında birbilgi verir misiniz lütfen saygılarımla şimden tşklr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özel27 -- 6 Ağustos 2013; 11:33:02 >

• Azerspace Konusunu İncelemenizde Fayda var
    Azerbaycan kanalları süperligi vermemektedir
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLeqendBoy

Azerspace Konusunu İncelemenizde Fayda var
    Azerbaycan kanalları süperligi vermemektedir
    saygılar

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki seneden beri ben şampiyonlar ligi maclarını azerbeycan tv de izliyordum gecen ayda kendi uydusuna gecmışler nasıl ayarlarını yapabilirim tşklr
  • quote:

Orijinalden alıntı: özel27

iki seneden beri ben şampiyonlar ligi maclarını azerbeycan tv de izliyordum gecen ayda kendi uydusuna gecmışler nasıl ayarlarını yapabilirim tşklr

Hocam Turksat çanağınızın yanına bir LNB daha bağlayarak kanallara ulaşabilirsiniz.

• iki gündür ugrasıyorum yapamadım yok sa ben mı bilmiyorum yanına bir lbn daha koydum olmadı sinyal yok diyor nasıl yapabilirim hocam lütfen yardımcı olun benım uy d u nexs 18500 hd
  • quote:

iki gündür ugrasıyorum yapamadım yok sa ben mı bilmiyorum yanına bir lbn daha koydum olmadı sinyal yok diyor nasıl yapabilirim hocam lütfen yardımcı olun benım uy d u nexs 18500 hd

Hocam önce şu frekansı ekleyin10975 H 28500 bu frekansta deneyin lnb ayarını yapmak öemli,lnb canağın batı tarafına takacaksınız,hassas ayar yaparak sinyali yakalayın bunu yaparken çanağın önunde durmayın.
     AVRUPA MACLARI VE ŞAMPİYONLR LİGİ VE SÜPERLİG  İZLEMEK İÇİN UYDU AYARLARI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

slm uydum next nextstar 1850 hd bu uyduyu alınca cok met ettiler kendi dendine şifre kırıyor dediler tüm şifrel,i kanalları kırıyor dediler aldım hic bir işe yaramıyor acaba benmi anlamıyorum yok adam uydusunu bana satmak icinmi kandırdı beni hatta dediler lig tvve dsmart da izlersin eyer internet varsa dediler internette var ama ne şifre li kanalları kırıyor nede mac izliyorum konu hakkında birbilgi verir misiniz lütfen saygılarımla şimden tşklr
    arkadaşlar ip nasıl yüklenir bilgisi olan varmi
    ı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.