Şimdi Ara

Avrupa Yakasında oturup Anadolu Yakasına işe gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: mstf.

Özellikle araçla. Nasıl birşey?

çok kötü

yukardakiler yaşıyacağın ruh hallerini tam olarak anlatır bence

• quote:

çok kötü

yukardakiler yaşıyacağın ruh hallerini tam olarak Anlatır bence

O kadar yani? İş çıkışlarında hep bakıyorum, bir kazan veya özel bişi olmadıkça 15 dk filan trafik oluyor diye düşünüyorum ama yanılıyorum galiba.
  • dostum bu kış 3 ay boyunca küçükçekmeceden pendiğe işe gelip gidiyordum o zamanlar arabam dizeldi ona rağmen git gel (130 km) yaklaşık 30 lira yaktığı için araç mantıksızdı zaten ben de araçsız geliyordum şöyle anlatim sabah 6.30'da kalkıyodum 7'ye kadar k.çekmece metrobüs durağına varıyodum sonra sıkış sıkış metrobüsün içinde nefessiz kalıp zincirlikuyuya kadar biri kalksa da hemen otursam diye dua ediyorum o duam mecidiyeköyde kabul oluyor ve oturuyorum 3 dk sonra zincirlikuyuda in bu sefer kuyruğa gir metrobüse binmek için herkes biner ben yine ayakta söğütlüçeşmeye kadar ayakta ordan in koşa koşa treni kaçırmim diye koş tren gelir Allahtan boştur tren oturarak bi 45 dkda orda git ve sonunda mutlu son 2 saat geçmiştir saat 9da pendikteyim tabi çalışmaya takatim kalmamış bir vaziyette akşam da aynı şekil geri dön 3 ayın sonunda evi pendiğe taşıdım ve rahatım
    not: kendi işimiz bi de başka yerde çalışıyo olsaydım hayatta gidip gelmezdim.
    arabayla günün her saati köprüde trafiği yaşarsın istanbul trafiği nasıl dersen eğer cuma günleri akşam üstü 5'te karşıya geçmeye çalış arabayı yakacak duruma gelirsin tecrübeyle sabit..

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

dostum bu kış 3 ay boyunca küçükçekmeceden pendiğe işe gelip gidiyordum o zamanlar arabam dizeldi ona rağmen git gel (130 km) yaklaşık 30 lira yaktığı için araç mantıksızdı zaten ben de araçsız geliyordum şöyle anlatim sabah 6.30'da kalkıyodum 7'ye kadar k.çekmece metrobüs durağına varıyodum sonra sıkış sıkış metrobüsün içinde nefessiz kalıp zincirlikuyuya kadar biri kalksa da hemen otursam diye dua ediyorum o duam mecidiyeköyde kabul oluyor ve oturuyorum 3 dk sonra zincirlikuyuda in bu sefer kuyruğa gir metrobüse binmek için herkes biner ben yine ayakta söğütlüçeşmeye kadar ayakta ordan in koşa koşa treni kaçırmim diye koş tren gelir Allahtan boştur tren oturarak bi 45 dkda orda git ve sonunda mutlu son 2 saat geçmiştir saat 9da pendikteyim tabi çalışmaya takatim kalmamış bir vaziyette akşam da aynı şekil geri dön 3 ayın sonunda evi pendiğe taşıdım ve rahatım
    arabayla günün her saati köprüde trafiği yaşarsın istanbul trafiği nasıl dersen eğer cuma günleri akşam üstü 5'te karşıya geçmeye çalış arabayı yakacak duruma gelirsin tecrübeyle sabit..

Pendik'de ne iş yapıyorsunuz?

• Seneye okul için bende sizlerden olucam

Göztepeye hergün 1.5 saat yol
  • Çeyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alışıyorsun. Metrobüs kullandım bütün kış Çapa'dan Göztepe'ye gidebilmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

dostum bu kış 3 ay boyunca küçükçekmeceden pendiğe işe gelip gidiyordum o zamanlar arabam dizeldi ona rağmen git gel (130 km) yaklaşık 30 lira yaktığı için araç mantıksızdı zaten ben de araçsız geliyordum şöyle anlatim sabah 6.30'da kalkıyodum 7'ye kadar k.çekmece metrobüs durağına varıyodum sonra sıkış sıkış metrobüsün içinde nefessiz kalıp zincirlikuyuya kadar biri kalksa da hemen otursam diye dua ediyorum o duam mecidiyeköyde kabul oluyor ve oturuyorum 3 dk sonra zincirlikuyuda in bu sefer kuyruğa gir metrobüse binmek için herkes biner ben yine ayakta söğütlüçeşmeye kadar ayakta ordan in koşa koşa treni kaçırmim diye koş tren gelir Allahtan boştur tren oturarak bi 45 dkda orda git ve sonunda mutlu son 2 saat geçmiştir saat 9da pendikteyim tabi çalışmaya takatim kalmamış bir vaziyette akşam da aynı şekil geri dön 3 ayın sonunda evi pendiğe taşıdım ve rahatım

Abi sen ne yapmışssın ya,Ben Kadıköyde oturuorum Pendiğe 40 yılda bir giderim gözümde büyür,Sen 3 ay Küçükçekmeceden oraya nasıl gidip geldin,Allah sana iyi sabır vermiş yardımcı olmuş,Çekilir çile değil gerçekten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.