Şimdi Ara

avrupa yakasındaki telefon modeli?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar avrupa yakası dizisindeki, bu akşam milletin elinde gezen telefon modeli hakkında bilgisi olan varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: cs875

Arkadaşlar avrupa yakası dizisindeki, bu akşam milletin elinde gezen telefon modeli hakkında bilgisi olan varmı?

yeni çıkarttığı bi modeli ince olanın soruyorsun ama modeli unuttum
  • w880 mi?
    ince ise muhtemelen budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 1 Mart 2007; 23:04:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI
    w880 mi?
    ince ise muhtemelen budur

Maalesef.

Bu değil...
  • değil w880 o da ince ama w serisi değildi
  • abi hakkaten güzel telefondu bir nokia sewer olarak gerçekten hayran kaldım bi bölümünde telefonu önden göstericekti fakat buğulu werdiler sanki anlaşılmasın die tuhaffff
  • telefonun üst arka kısmında parlak metal bir kısım vardı 8800 daki gibi....dizi boyu ne olduğunu anlamaya çalıştım ama bulamadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmir_sevdalısı

http://www.gsmarena.com/blackberry_pearl_8100-pictures-1701.php
    Bu cihaz olabilir mi acaba?

aaa harbiden....arkası aynı öyleydi zaten önünü de göstermediler.ama ilginçtir bu kadar marka varken blackbery nasıl akıllarına geldiki ???gerçi dizz sonunda sponsorlar arasında ismi geçmiş olabilir..

• quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

quote:

aaa harbiden....arkası aynı öyleydi zaten önünü de göstermediler.ama ilginçtir bu kadar marka varken blackbery nasıl akıllarına geldiki ???gerçi dizz sonunda sponsorlar arasında ismi geçmiş olabilir..

Push emailden dolayı olabilir.

• quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 28 Şubat 2007; 23:29:30 >

• valla son resimdekine benziyoda çok şık bi telefondu birde resimdeki kadar geniş değil gibiydi arkası ve kenarları metalik bi renkti anladığım kadarıylada wi olması lazım telde millet birbirine hababam mail atıyodu
  • 1.3 mp kamera ve 937 ytl fiyat.....
  • quote:

harbi bu tebrikler sponsor se diye bu hiç aklıma gelmemişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: cs875

valla son resimdekine benziyoda çok şık bi telefondu birde resimdeki kadar geniş değil gibiydi arkası ve kenarları metalik bi renkti anladığım kadarıylada wi olması lazım telde millet birbirine hababam mail atıyodu

Wifi değil blackberry.net apn'i ile GPRS üzerinden mail gönderir.
    quote:

Orjinalden alıntı: ylönen
    1.3 mp kamera ve 937 ytl fiyat.....

Bahsettiğimiz alet fotoğraf makinesi değil , yüksek güvenlikli mobil e-posta desteği olan bir terminal.
    SE W950i'de kamera yok ama 1400 YTL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmir_sevdalısı -- 1 Mart 2007; 0:37:09 >

• 2007 yılındayız telefon yapıcaksalar en azında bi 2mp koysunlar illa bi yerde bozcaklar olayı.... yoksa bizde biliyoruz okadarını açıklamaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

2007 yılındayız telefon yapıcaksalar en azında bi 2mp koysunlar illa bi yerde bozcaklar olayı.... yoksa bizde biliyoruz okadarını açıklamaya gerek yok

Hem telefon diyorsun hem de kamerasından yakınıyorsun. Sonuçta bu aleti kullanacak adam kamerası var mı yok mu düşünmez bile. Kaldı ki eğer lens ve sensör kaliteliyse 1,3 mp ile de güzel fotoğraf çekersin , çözünürlük fotoğraf kalitesine doğrudan etki etmez , hatta aynı sensörü kullanan iki makineden çözünürlüğü daha düşük olanın daha temiz fotoğraflar vermesi beklenir.

• Megapiksel fotoğraf kalitesini belirleyen bir kriter değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Megapiksel fotoğraf kalitesini belirleyen bir kriter değildir.

Knight, aslında şöyle desek daha doğru olmaz mı ?

Çözünürlük (MP) fotograflarda kaliteyi belirleyen unsurlardan sadece bir tanesidir.

Keza eşit şartlarda 2MP 1.3MP den elbette daha iyidir. Ne kadar çok piksel, o kadar çok ayrıntı.

Tabi belli bir seviyeden sonra önemini yitirir (2-3-4MP gibi.), ama gene 10MP gibi bir seviyede tekrar önem kazanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 1 Mart 2007; 14:12:10 >
  • neyse arkadaşlar boşa tartışma çıkmasın ben kendi görüşümü söyledim lensinin kalitesi nedir standartmıdır yoksa carl zeis midir bilemicem fiyatı bana yüksek geldi olay bu.. en baba merceği koysunlar 1.3 1.3'tür....... ayrıca günümüzde telefon digital fotoğraf makinası kadar olmasada onların yerini almaya başladı ve çok gerekli bi unsur her nereye gidersen anı ölümsüzleştirmek için çok gerekli ve bunun içinde yanında ekstradan makina taşımana gerek kalmıo.. bence telefonun kamerası önemli ama senin için olmayabilir telefonun özellikleri her nekadar daha değişik kitlelere hitab etsede kamera es geçilcek bi özellik deil ve 937 ytl olan bi üründede 1.3mp yetersiz geldi bana ama telefonun görüntü ve diğer özellikleri gayet ii....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.