Şimdi Ara

avrupadan pc parçaları almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten araştırdım tam kesin bir kaynak bulamadığım için bunu yazıyorum
    avrupadan alınan ürünlerde garanti nasıldır
    ekran kartında türkiyede garantisi olan markalar nelerdir msi-asus gibi büyük markalara yazdım avrupadan alırsak parasıyla bile tamir yapılmıyormuş
    +hangi markalar ekran kartında türkiye de garanti veriyor
    +işlemci ve ram bozulan bir şey değilmiş diye duydum velev ki bozuldu ne yapılır
    +ssd de garanti falan olur mu
    +hdd çantamda taşınırken bozulur mu
    cevaplarsanır sevinirim iyi forumlar.

• yurtdışından aldığın msi ve asus laptop dışında hiç bir ürün yurtiçinde garantili olmaz. o laptoplar da 1 yıl marka garantili oluyor o kadar.
  • rylai2113 kullanıcısına yanıt
    laptop değil masaüstü alıcam asus ve msi ekran kartlarında teknik destek vermeyeceklerini söylediler
  • Amazon 3 yıl garanti veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

Amazon 3 yıl garanti veriyor
    Evet amazondan alırsanız satıcısı amazon ise kendisi veriyor garantiyi TR şubeside var zaten. Fakat garantilik durum olursa tahminimce amazon o ülkeye falan gönderiyor. Amazon ile görüşebilirsiniz durumu net birşey diyemem kargosunu kim karşılar vs konularında. Amazon.de türkçe destekte veriyor. geçenlerde baktım keşke işlemciyi oradan alsaydım dedim kargolama ve vergi eklenmesine rağmen 200 tl gibi bi fark çıkmıştı o zamanki durumda şuan indirim yapıyorlar türkiyede ama o zaman öyledi indirimden sonra bakmadım belki halen 200 tl ye varan avantajı vardır.

Amazon ile görüşün. 2 ürün aldım amazondan hiçbir şekilde madur etmezler adamlara bilgi için 1 mail attım 3 dk sonra aradılar 24 saat sonra tekrar aradılar 4 tane mail attılar. tr uyumlu fiş alabilmem için hesabıma 50tl yatırdılar. ürünü kullansanız bile isterseniz iade edin dediler. ben amazon tr ve amazon de ile 8 10 kez görüştüm müthiş müşteri memnuniyeti var.

• aliincekas A kullanıcısına yanıt
    ben de aynı şeyi söyledim dostum, yurtdışından aldığım OEM ürünleri marka garantisi oluyor. türkiye de sadece distribütör olayı var. avrupada ürünlere marka garanti veriyor. o yüzden alacağın herhangi ürün için RMA ile talep oluşturmak gerekecek.

amazon tr dediğiniz yer ise gittigidiyor veya hepsiburadadan farklı bir site değil ve sadece amazon.de 2 yıl garanti veriyor ürünlerine. ama euro veya dolar ile alış veriş yapmayacaksan çok da mantıklı rakamlara almış olmuyoruz ürünleri.
  • arslanbenzer kullanıcısına yanıt
    amazon 3 yıl garanti vermiyor. avrupa siteleri 2 yıl, amerika sitesi ise 1 ay amazon garantisi veriyor. 1 aydan sonra üretici ile irtibata geçiyorsunuz. hiçbir amazon sitesi 3 yıl garanti vermiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.