Şimdi Ara

Avrupaya Taşındım ve Gördüklerim Karşısında Çok Utandım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
13.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laf atanlar türkmü. Bi insan çalıştığı yerde bunu yapmaz. Çevredekiler yemek yemeye nasıl gidiyor oraya. Gece başka insanlarmı geçiyor oradan. Türkleri kötülemek için yapılmış bişeymi acaba. Kadınlarda şikayetçi olmuyorsa yapacak bişey yok belki iltifat olarak kabul ediyorlardır...
  • muhammedcy M kullanıcısına yanıt
    Nekadar linç edilirse edilsin hukuk suça bakar. Silahla adam yaralayanın bile davası tutuksuz olabiliyor. Gerekli cezayı alacaklardır...
  • moldovada mısınız?
  • Her zaman ayıydılar hiç şaşırmam.

En azından diğer insanlara bakarsın, kendine çeki düzen verirsin.

Mağradan avrupaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlara yapacak bişey yok maalesef. Onlar ülkesinde bi baltaya sap olamamış genelde iç Anadolu'nun bozkırında yetişmiş ayı oğlu ayılar. Avrupa'ya ağızları koka koka giderler, orda şans eseri az bı para gördü mü havalarından geçilmez, en alâ ayı olurlar. Yazları da orda şahinle eşdeğer olan biemvi leriyle gelip Türkiye'de hava atarlar. Tek muhabbet edebildikleri konu biemvisinin ne kadar güçlü olduğudur, ee ne de olsa o Avrupai bir ayı..

• Bir de bunu yapmayı hobi haline getirenlar, başkalarının yedigine, giyimine hatta şimdilerde evinde izledigine bile karışarak din, ahlak dersi vermeye kalkıyorlar ya dayanamıyorum.

• Hocam restoranin adresini atarmisiniz google haritalrdan merak ettim Yorumlari okuycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 7 Ağustos 2019; 19:16:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam burda benzer bir konu açılmıştı da biri demişti ki ısrarla, dekolte giyinirse ben bakarım.

şimdi ordaki bu duruma gelince.
    Zamanında avrupaya gidenlerin çoğu bu ülkede köylüydü ve cahil kesimdi, çoğunluk yani.. yoksa burada işleri olsa bir çoğu gitmezdi. neyse, gittiler ama yine cahil kaldırlar ve dahası ne oraya adapte oldular ne de buraya... daha ne bekleyeceksin ki..?
  • Türkiye'de iş bulamayacak tutunamayacak kadar cahil ve vasıfsız Yozgat'ın Kayseri'nin Afyon'un köylüleri onlar.

Bunları İstanbul'a bıraksan alışamazlar gidip Avrupa'nın göbeğine gönderdik.
  • Avrupa görmüş cahil diyoruz öylelerine.d

• Türkiyede de bu dinsiz imansız ahlaksız tiplerden cok var.

• Rahatsız ettikleri kadınları takip et konuş şikayet edicem sizin de şahitliğiniz gerekiyor de, 3-5 kadın şahitlik verdi mi zinciri vururlar.
  • Lafım meclisten dışarı. Eğitilmez bir toplumuz.
  • Finlandiyami hocam var çünkü orada adida aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammedcy

Evet, dediğin gibi yaşa falan bakmıyorlar dişi olsun yeter kafasındalar. İnsan insanlığını sorguluyor bunları görünce maalesef :(
    kizlara laf atmak kotu biseymi

• Yaklaşık 3 aydır bende Avrupa'nın nezih bir kentinde yaşıyorum. Burada gördüğüm en net şey, burada yaşayan Türklerin büyük çocuğu ultra mega cahil.

• Hangi yöntemle gittin hocam ne iş yapıyorsun dil var mı

• Videoya kaydedip polis e şikayet et hocam.

Kendin gidip laf anlatmaya falan sakın çalışma. Sonra bir Eminönü faciası yaşadığın yerde olur.

Her yerde aynı pislikler.

• Bizi alsınlar onları postalasınlar be..
    Adaletsiz dünya.

Videoya çek yada laf atılan kızlara söyle şikayet edelim de.
    İyi kötü günden olur.

• Bunun ileri versiyonunu ben antalyada hep goruyorum. Tek gezen bayanlara orada sozde esnaf laf atip sonra peslerinden bir sure takip ediyorlar. Ayni sey sahilde de oluyor. Bikinili turiste orada o kadar adamin arasinda laf atiyorlar. Laf attiklari kadin Turk olsa orda oldururler ama turist olunca kimsenin umrunda olmuyor.
    Biraz empati yapsaniz boyle bir olayi yasayan insan tekrar bu ulkeye gelmez. 1 tane kansiz it yuzunden ulke turizm gelirinden oluyor gerci devlet bunu dert etmiyorsa ben neden edeyim o ayri.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.