< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedcy -- 6 Ağustos 2019; 12:22:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedcy -- 6 Ağustos 2019; 12:22:31 > |
Avrupa'ya gitse bile çomar çomar kalıyor maalesef.
|
bu cahiller yurt disina cikip lokanta bile aciyor.Bizim gibiler de yaşamaya calisiyoruz
|
Ben de en çok buna şaşırdım. Diğer avrupa ülkelerinde de en çok dikkatimi çeken buydu. Kendilerini geliştirme diye birşey yok. Bizde genelde Hindistanlıları Pakistanlıları kötülerler. Halbuki benim Avrupa ülkelerinde tanıştığım bu Asya ülkelerinden çoğu kişi kendini son derece geliştirmiş, makul insanlar.
|
Onlara yapacak bişey yok maalesef. Onlar ülkesinde bi baltaya sap olamamış genelde iç Anadolu'nun bozkırında yetişmiş ayı oğlu ayılar. Avrupa'ya ağızları koka koka giderler, orda şans eseri az bı para gördü mü havalarından geçilmez, en alâ ayı olurlar. Yazları da orda şahinle eşdeğer olan biemvi leriyle gelip Türkiye'de hava atarlar. Tek muhabbet edebildikleri konu biemvisinin ne kadar güçlü olduğudur, ee ne de olsa o Avrupai bir ayı..
|
Merhaba dostum ben Avrupa değil ama başka bir tefe yaşıyorum söylediğin durum buradada var. Tüm dönerdiler ve Türk Kürt kökenli insanlar restoranda veya dönercide çalışanlar aynısı yapıyorlar. 40-50 yaşında adamlar orta okullu kızlardan tut dişi olan herkese laf atıyorlar. Gerçekten bizim insanlar kadar iğrencini daha önce görmedim artık tiksinti geliyor. Ülkemizin insanı bir an önce dünyadan silinmeli. Bu sadece Türkler Kürt’lere değil gelişmemiş ülkelerden gelen herkes aynı şekilde. Bu Türkiye’de Afrikalılara hayranlık besleyenler bar işlerinde güçlerinde diyorlar onlarda nüfusu az olduğu için göze batarlar diye sakin takılıyorlar. Bunlarda aynı şekilde. Dünyanın çivisi çıkmış. İnsan ırkı yaşamayı hak etmiyor. Hayvanlar bizlerden daha çok ediyor bu dünyayı.
|
Türkiye'de iş bulamayacak tutunamayacak kadar cahil ve vasıfsız Yozgat'ın Kayseri'nin Afyon'un köylüleri onlar.
Bunları İstanbul'a bıraksan alışamazlar gidip Avrupa'nın göbeğine gönderdik. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedcy -- 6 Ağustos 2019; 22:16:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|