Bildirim
Avrupayı gezdim SS li.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yerimizi alalım -
Türkiye gibisi yokmuş.Dünya bir daha açılmamak üzere kapanabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner
Türkiye gibisi yokmuş.Dünya bir daha açılmamak üzere kapanabilir -
Tutmaz.quote:
Orijinalden alıntı: -apu-
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Willy Willie
Tutmaz.
böyle karılı kızlı fotolar koysa tutar gibi sanki ben bi şans daha veriyorum -
Kiralık billboard reklam verebilirsiniz. -
SS ler ile destekleyebilirmisin?quote:
Orijinalden alıntı: Zenci Forvet
Kiralık billboard reklam verebilirsiniz. -
Reklam Alanıquote:
Orijinalden alıntı: balomer
SS ler ile destekleyebilirmisin?
Alıntıları Göster -
Mesajım bulunsun bakalım fotoğraflaraquote:
Orijinalden alıntı: Spoon!
Reklam Alanı
Alıntıları Göster -
Takipquote:
Orijinalden alıntı: cwr
Mesajım bulunsun bakalım fotoğraflara
Alıntıları Göster -
Burdayızquote:
Orijinalden alıntı: Charm
Takip
Alıntıları Göster
Hem benim bir sorum olcak gelecekte bende Interrail düşünüyorumda. Zor olmuyor mu? Hani kaybolcam korkusu , dil sorunu.Yollar nasıl bulunuyor problem değil mi bunlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go girl baby -- 27 Ağustos 2011; 22:04:12 > -
quote:
Takip
Alıntıları Göster -
ne istiyonuz la onu soleyın :D portoda tekerlek kaşar lakap taktıgımız kız vardı kaldığımız yerde onun ss mı koyıyım? :Dquote:
Takip
Alıntıları Göster -
reservedquote:
Orijinalden alıntı: Spoon!
Reklam Alanı
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Rolll
ne istiyonuz la onu soleyın :D portoda tekerlek kaşar lakap taktıgımız kız vardı kaldığımız yerde onun ss mı koyıyım? :D
Hostelde mi kaldın? -
ne hostel i la. bız hostelde kalcak adammıyız :D 5 yıldızlı otellerin yanındaki köyvari bir okulun yurdunda yattık :Dquote:
Orijinalden alıntı: go girl babyquote:
ne istiyonuz la onu soleyın :D portoda tekerlek kaşar lakap taktıgımız kız vardı kaldığımız yerde onun ss mı koyıyım? :D
Hostelde mi kaldın?
Alıntıları Göster -
quote:
ne hostel i la. bız hostelde kalcak adammıyız :D 5 yıldızlı otellerin yanındaki köyvari bir okulun yurdunda yattık :D
O zaman youth hostelde kalmışsın. Hem deme öyle backpacker lar hep hostelleri tercih ediyorlar bunun önemli bir nedeni var demekki.Hani çok arkadaş ediniliyormuş.Eğer ilerde Allahın izni ile interrail yaparsam hostel tercih edeceğim. -
seneye yapacagım ınterraılı. bu yıl rehber eslıgınde gezdım heryerı. Daha sonra gıdecegımde en guzel yerlerı detaylı sekılde bıleyım dıye. yoksa yol bılmeden ız bılmeden gezılcek yerlerı bılmeden zor.quote:
Orijinalden alıntı: go girl babyquote:
ne hostel i la. bız hostelde kalcak adammıyız :D 5 yıldızlı otellerin yanındaki köyvari bir okulun yurdunda yattık :D
O zaman youth hostelde kalmışsın. Hem deme öyle backpacker lar hep hostelleri tercih ediyorlar bunun önemli bir nedeni var demekki.Hani çok arkadaş ediniliyormuş.Eğer ilerde Allahın izni ile interrail yaparsam hostel tercih edeceğim.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolll -- 27 Ağustos 2011; 22:12:57 >
-
quote:
seneye yapacagım ınterraılı. bu yıl rehber eslıgınde gezdım heryerı. Daha sonra gıdecegımde en guzel yerlerı detaylı sekılde bıleyım dıye. yoksa yol bılmeden ız bılmeden gezılcek yerlerı bılmeden zor.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- sorunsuz film izleme siteleri
- akinatörün bilemeyeceği kişiler
- sigara içtikten sonra mide bulantısı
- aynı banka şube değişikliği nasıl yapılır
- dolgu olan dişimin kenarı kırıldı
- black friday ne zaman 2024
- vtouch nedir
- bim para sayma makinesi
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- walmart dolandırıcılığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X