Bildirim
Hollandaya gittim SS'li
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hollanda'ya gitmiş Starbucks'ı çekmişsin.
-
Fotoları hangi hesap makinesiyle çekmiştin?...
-
fransada fırençfırayss belçikada bilcımvırayzzz var, peki hollanda'da da var mı bi nedırlıfırayzzz gibi bişey?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vardı hatta coffe shop bile gördüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
120 dolarlik telefonla bu kadar oluyor ayrica yagmur vardi bolca oda kamera mercegini etkilemis olabilir bunlari cekebilmek icin bile en az 20-30 saniye sabit durmak zorunda kaldim götüntü netlessin diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 4 Ocak 2024; 22:50:54 > -
sana nasıl vize verdi bunlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 4 Ocak 2024; 22:56:4 > -
esrar da içiyon mu la çakkal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Succession adlı dizide gördüm; oralarda saf duman için düzenek kurmuşlar alttan kanyak makinesi gibi çakmağı balon şeklindeki tüpün dibine tutup çıkan saf dumanı çekiyorlardı.
Miami' ye gidersem denerim...
-
dostum kanallar varken starbucksı falan neden çektin, red lighta git orada 2 euroya canlı bir seyler oluyor oturup izliyorsun 2 dk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X