Avukat varsa ulaşsın, forum üyesine tazminat davası açacam
-
-
Koca forum bi avukat yok mu? -
İlgi çekmek için konu açmışsın.Forum dışından avukat bulamıyormusun -
Hiç bi cacık çıkmaz. O da bana hakaret etti der hiç bir hakkın kalmaz.
-
açılın ben doktorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi
İlgi çekmek için konu açmışsın.Forum dışından avukat bulamıyormusunNerden bulunur en kolay söyle hele, gittigidiyorda ilan mı var?
-
Ben ona hakaret etmedim, ben hala yazıyorum, kendisi sınırsız ban yedi.
-
Avukat çokta tazminatın %30 una çalışacak olması için sizin kim olduğunuz önemli , çok tanınan bir oyuncumusunuz ? Ya da iş adamı ? Sizi ne zarara soktuki tazminat alınacak . -
Hakaretten dolayı tazminat almak için kanunda öyle bi gereklilk yok, eski eşine hakaret ettiği için çatır çatır tazminat ödeyen biliyorum.
-
İyi biliyorsanız demekki avukata ihtiyacınız yok buyrun tüm adliyeler açık :) -
5 kuruş ödemeden nasıl bir hizmet almayı düşünüyorsun?
-
Daha önce %15 oranla avukata baştan ödeme yapmadan (mahkeme masrafları hariç) eski işyerime dava açtım.
-
Kardeş adliyeler açık ama git gel uğraşmak zor. Avukatlar zaten nerdeyse hergün adliyede, arada benim dosyayı da takip edecek, avukat değilsen kafa yorma sen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mekatroniks
İyi biliyorsanız demekki avukata ihtiyacınız yok buyrun tüm adliyeler açık :)boş yorum .
-
Bu işlerle avukatlar bile uğraşmıyor git gel git gel zaten kazanacağın tazminatı her türlü harcıyorsun yıpranıyorsun paranız çok ise dava açın ama paranız yoksa deymez.
-
Küfür eden çulsuzun teki ise (%99 öyledir) avukat neden alsın bu davayı?
-
Bilip bilmeden sallıyorsunuz asıl boş yorum sizinki . -
Siz yanlış anladınız , hakaretten dolayı haklıysanız her türlü tazminat alabilirsiniz , ama hiç para vermeden tazminatın %30 una avukat tutayım derseniz alacağınız tazminat miktarı işiniz , yaşam şekliniz , tanınırlığınız ve şikayetin yapıldığı şeye göre değişiklik gösterir . Seda sayan la size aynı şekilde hakaret edilse ikinizde aynı tazminatı alamazsınız bunu söylemek istedim . O yüzden sizin kim olduğunuzu sordum yoksa düz bir insansanız yani ünlü vs değil alacağınız 5 bin tl nin %30 için avukat bulmanız imkansız .
Bu arada avukat nasıl bulunur demişsiniz google a avukat yazıyorsunuz hepsi çıkıyor gayet basit :) burda sizi tanımadan , birde para vermeden yüzdeyle belkide masrafı bile karşılamayacak bir dava için kimse avukatını size önermez .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 29 Eylül 2020; 18:42:2 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mekatroniks
Bilip bilmeden sallıyorsunuz asıl boş yorum sizinki .Benim yorumum 1 beğeni almış. O yüzden benim dedim doğrudur boş yapmayınız lütfen hocam.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İlgi çekmek için konu açmışsın.Forum dışından avukat bulamıyormusun
|
İyi biliyorsanız demekki avukata ihtiyacınız yok buyrun tüm adliyeler açık :)
|
Benzer içerikler
- fucicort krem uyuza iyi gelir mi
- ferre ne demek
- tırtıklı saç teli neden olur
- zoretanin kalp ağrısı yaparmı
- çorlu nasıl bir yer
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
- vtouch nedir
- black friday ne zaman 2024
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X