Şimdi Ara

Avukat yada Hukukcu arkadaşlardan Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 01/02/2014 tarihinde bir bir dekarasyon firması sahibi ile sözleşme yaptım sözleşme 01/02/2014 de başlayıp 16/02/2014'e kadar işin bitmesini hükmediyordu eğer sözleşmenin tarihini geçerse geçen her gün için %5 iskonto yapımını zorunlu kılıyordu, şuana dek bana defalarca yalan söyledi her hafta sonu size geliyorum evi hazırlayın diyip bir hafta karısını hasta yaptı, bir hafta gasp edildi, bir hafta telefonlarıma çıkmadı her defasında ya sabır dedim. taki bu hafta sonuna dek bu perşembe günü beni arayıp işlerinin hepsini bitirdim cuma günü yada cumartesi sabahı sendeyim dedi bende bak artık sana inanmıyorum yalan dolan varsa baştan söyle uğraştırma beni demem üzerine öyle şey olur mu muhakkak geliyorum sana karşı çok mahcubum çok yalan söyledim pazartesiye kadar bütün işlerini bitirmek istiyorum dedi. Cumartesi sabah beni dükkanına Çağrıp 2.5 saat bekletti ve gelmedi telefonlarıma da çıkmıyor. Sözleşme yaptığımız gün 1500 TL hesabına para yatırdım makmuz ve sözleşmenin fotokopisi elimde bulunmakta. Mahkemeye vericeğime dair mesaj attığımda pazartesi günü paramı EFT yapıcagından bahsetti ama eminim yapmayacak ben bu şahsı mahkemeye vermek istiyorum. yardımcı olabilicek avukat arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler Bu arada verdiğim para sadece kapora 4500 TL'ye anlaştık şahısla paranın tamamını verdiğimi düşünmeyin :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.