Şimdi Ara

İcradan anlayan varmı avukat gibi en azından oku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar depresif bi çocukluk geçirdim çok ağır dönemlerim oldu üniversite son senelerimde atlattım taki geçen gün sevdiğim bi arkadaşımın yanlış yapmasına kadar. Hemen akabinde türk telekom ve ttnet e olan borcumun ayrı ayrı 2 kağıdı geldi 7 gün içinde itiraz edebilirsiniz falan filan yazıyor borç olmuş toplamda 4.000 . konuştum kasıma kadar bekleyecekler iş arıyorum çalışıp ödicem ödemesine ama bu bahsettiklerim bir anda aynı günde olunca gene aynı durumu yaşıyorum depresyona girdim hayattan zevk alamaıyorum 7/24 içimde korkuyla dolaşıyorum. Öğrenciyim üniversite son sınıf öğrencisiyim alttan bi ders bıraktım ortaöğretim kpss girim diye ama bu depresyon yüzünden nefes alamıyorum kaldıki sınava nasıl çalışıcam bide başımıza harç ücreti zammı çıktı.

Borç babamındı babam ödeyecekti oda yanlış yaptı ödemedi benim adıma hat açmıştık. Gururlu bi insanım o borcu ödeyecem babamın bu yanlışıda yanına kalsın bişi olmaz

Sorum şu ben 2 avukatlık bürosu ile anlaştım kasıma kadar bekleyecekler. Olaki iş bulamadım parayı ödeyemedim ne olur? Ailemle yaşıyorum ikamet adresimde burası ve yaşım 25. Eve icra gelirmi ? Ev babamın eşyalar babamın gelip eve bişi alabilirlermi? Bi avukat yada bu işlerden gerçekten anlayan bana doğru bilgi verecek olan varmı kaldıramıyorum artık hakikaten uyuyamıyorum ve uyanmak istemiyorum. Şubat mart ayına kadar eve haciz gelmezse aralık gibi özel güvenlik kimlik kartım elime ulaşacak girip bi işe rahatça ödeyebilecem. Şubat hadi en kötü mart ayına kadar eve avukat veya haciz memurları gelmesinden korkuyorum o zamana kadar bu borçları bekletebilirsem şu depresyondan büyük oranda kurtulurum büyük bi rahatlama gelecek ama bilgisizim bu konuda bilgi anlamında yardımınıza ihtiyacım var. Dalgaya almayıp samimi olarak yardımcı olur durumuma göre doğru bilgi verirseniz gerçekten çok mutlu olurum cidden büyük iyilik yapmış olursunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• babanın mirasçısı olduğun için alabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

babanın mirasçısı olduğun için alabilirler

Peki ne zaman gelirler hacze aşağı yukarı bi zaman bellimidir kağıt geçen gün elime ulaştı bi şekilde mart ayına kadar onları oyalayamazmıyım mart ayına kadar para biriktiririm

• Bu konuda bilgi sahibi olan yokmu

• Hakkinda icra takibi acilir tebligat sana gelir alirsin itiraz etmezsin 8.gunden sonra sorgular yapilir klasik arac,tapu,sgk bunlardan bişey cikarsa haciz koyarlar bazilari banka hesaplarina bloke koydurtuyor. Senin eve hacize şu gun gelinecek denilemez cunku gelebilirler de gelmeyebilirler de hiç belli olmaz bi tarihi yok. Gelecekleri adres tebligatin geldigi adres olur orada 1 alacakli vekili/katibi ve 1 icra memuru gelir eve girerler eşyalara bakar varsa çok mal hacizleyip mallari oldugu yerde hacizli olarak birine emanet(yediemin) olarak birakirlar bu sirada avukat taahhut almaya calisir verirsen ve odeyemezsen 3 ay hapise girersin tavsiyem odeyemeyeceksen taahhut vermemen. Olaki eve geldiler evde çok mal var kaldirmak istediler eğer mallar sana aitse kaldirirlar fakat babana aitse istihkak hususuna girer ve mallar kaldirilamaz o malin kime ait olduğu konusunda karar verilmek üzere dosya alacakli vekili isterse mahkemeye gider istemezse kalir oyle dosya

• Sizi icraya veren avukata taksitle ödemek istediğini söyle. En iyi yol icra avukatıyla anlaşmaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.