|
Avukatların kullandığı yasa dışı kişisel veri sorgu paneline operasyon!

-
-
Zaten vatandaşın tüm bilgileri maalesef e devlet üzerinden defalarca kez ifşa olmuş avukatların bu verilere ulaşmaları anormal değil bunu ticari faaliyet ve art niyetli kullananlara caydırıcı cezalar vermedikten sonra yakalanmaları çokta umurunda olmaz avukatların
-
Hukukçu değilim avukatın illegal bir yol ile vatandaşın bilgilerine ulaşması.
Hukukta bir ceza hükmü varsa ise başları epey ağrır diye düşünüyorum.
Edit:Olaya birde şöyle bakmakta yarar var diye düşünüyorum.İnternete açık her bir veri zaten ABD’nin çoktan elindedir.
Dünya internetinin alt yapısı erişimi abd üzerinden dünyaya servis edilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 27 Ocak 2025; 17:54:23 >
-
Neden inkar edilemeyecek kadar göz önünceye gelene kadar kimse bir şey yapmıyor?
Dünyanın öbür ucuna kadar ulaşmadığını kim söyleyebilir bu verilerin?
Herkese yeni kimlik no,isim soyisim dağıtmadan o veriyi işe yaramaz hale gelmesi artık zor.
GEÇ KALINDI, her zamanki gibi.
-
Güzel haberler, bir yerden tutulması iyi birşey, en azından diyebiliriz.
-
Abi bir kişide dememiş siz bu T.C. vatandaşlarının verilerini nerden aldınız nasıl sistem kurdunuz diye kimse sormamış. Bu verileri sızdıranlar veya sızıntıdan hangi kamu kurumları, kamu personelleri sorumlu diye kimse demiyor arkadaş. Hükümet veri sızıntısı yok diyor her yerde bizim veriler kol geziyor, garip bir ülkeyiz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 27 Ocak 2025; 17:33:31 >
-
Bilgileri vermek isteyen olmazsa, sızdıran da olmaz.
-
Hikaye. Ad Soyad yazarak ülkede kimseyi bulamazsın. Binlerce kişi çıkıyor.
-
Bazı kişiler anonim nickler yerine gerçek isimleriyle sosyal medya kullanıyor. Onları tespit ediyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onu tespit etmekte ne var. Evinde, mahallesinde, arabasının önünde her yerde fotoğraf paylaşıyorlar. Onu nenem de bulur. Avukatlar alacak verecek borç işleri için kullanıyorlar. Sosyal medyadaki kişiyi avukat bulmaya çalışmaz. Şikayetçi olur polis bulur zaten.
-
Avukatın o verileri kullanması hukuka uygunluk sebebidir ceza verilemez. Verileri çaldıran devlet kurumlarını ve o kurum yöneticileriyle buna sebep olan bürokratları tutuklamanız lazım 14 15 yaşındaki panelci veletleri değil. Panelci veletler semptomken asıl hastalık bu verileri kaptıran devlet kurumları.
Discord kapatılınca tüm bunlar çözüldü sanan 6,5 milyar senelik devlet aklından iyi bilemeyiz derseniz daha çok bu tip olaylar yaşanır...
-
Barolar birliği varken hiç bir şey yapamazlar avukat dediğin adamın mafyadan daha sağlam arkası var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu bilgiler bu sistemlere nasıl aktarılıyor. bakanlıkların ve kurumların yazılım ve veritabanı birimlerinde pkk ve fetö bağlantılı kişiler de çalışıyor. kurumlar daha fazla araştırma yapmalı. bu tarz kişilerin hiçbir sabıka kaydı vs yok ve ayrıca türkiyenin en batı illerinde ikamet adresi ancak açıkca pkk üyesi gibi türk ve devlet düşmanı. mitin ve emniyetin daha ciddi araştırma sonucu buraya alınacak kişilere onay vermesi gerekir. özellikle cumhurbaşkanlığı, maliye, sağlık, içişleri, dışişleri, nvi gibi kritik kurumlarda bu denetim ayrıca artmalı bence.
-
Dediklerinle alakası yok. Mesele devlet düşmanlığı değil, kısa yoldan para kazanmak. Pkk, Fetö hikaye.
Koordinesinde denmez koordinasyonunda denir. Tamam Anadolu Ajansı Türkçe cahili ama siz bari kontrol edip yayınlayın haberi.
Resmi olarak zaten erişebilenler var. İki kişinin bildiği sır değildir. Çocuklarından veya kardeşlerinden biri avukat/hakim/savcı, diğeri polis/subay/mit, diğeri tapu/vergi dairesi vs, memuru ise senin evde her türlü bilgi vardır. Az bi buçuk dayın da varsa erişemeyeceğin bilgi yoktur.
Bazen küçük partilerde her türlü bilgi bulunduğunu görünce şaşırırsın. Çünkü bunların üyeleri çoğunlukla parti militanıdır. Devlet kademesinin her biriminde bir tane bile gizli parti militanı memur olsa partiye her türlü gizli bilgi akar. Doğu Perinçek bu işin pridir. Son zamanlarda Ümit Özdağ da bu yolda ilerliyor. PKK'ya da bilgi akar. Çünkü PKK sempatizanı memur yok diyen saçmalar. DEM'e tapan çok memur vardır, ama iyi takiyye yaparlar.
Sonuç olarak, bilgilerin çalınmasa bile Türkiye şartlarında bilgi güvenliği çok zor. Hırsız içerde ise kapı kilit tutmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 27 Ocak 2025; 21:22:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Senin bilgilerinin ABD gizli servisinin elinde olması farklı birşey
Hırsızın dolandırıcının katilin elinde olması farklı birşey bu farkı anlayabilecek kadar yeterli zekaya sahip olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesele güvenlik ise her noktada bakılır yani ben öyle düşünüyorum.
Olaya sadece senin kredi kartının güvenliği önemli olmasa gerekir.
-
en ufak suça meslekten atma ve idam olsa nufus planlaması -na gerek kalmaz herkes musmutlu yaşar.Dünyanın kanunu bu cengizhan bkz
-
Bunların kökü ne zaman kurur yada kurur mu ? Son zamanlarda mail olsun sms arama olsun aşırı arttı bıktım artık. Yok PTT de kargonuz var, yok bilmem ne X alışveriş sitesi onay kodu daha neler neler. Yeminle engellemekten usandım.
En Beğenilen Yanıtlar

Zaten vatandaşın tüm bilgileri maalesef e devlet üzerinden defalarca kez ifşa olmuş avukatların bu verilere ulaşmaları anormal değil bunu ticari faaliyet ve art niyetli kullananlara caydırıcı cezalar vermedikten sonra yakalanmaları çokta umurunda olmaz avukatların
|
Neden inkar edilemeyecek kadar göz önünceye gelene kadar kimse bir şey yapmıyor?
Dünyanın öbür ucuna kadar ulaşmadığını kim söyleyebilir bu verilerin? Herkese yeni kimlik no,isim soyisim dağıtmadan o veriyi işe yaramaz hale gelmesi artık zor. GEÇ KALINDI, her zamanki gibi. |
Benzer içerikler
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- berlin 2. sezon ne zaman
- instagram abonelere özel görme
- arka planda müzik dinleme
- apk nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X